Şimdi Ara

Bilgisayarım(win 10) internete erişemiyor (ethernet, wifi ve usb interneti hiçbirini kullanamıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta yazdığım gibi. Olayı baştan analatayım. O zamanlarda 3 kaynaktan da kullanıbiliyordum interneti. Temel olarak ethernet kullanıyordum. Sorun yoktu ama 1-2 ay içinde zaman zaman internet kesiliyordu. Kullandığım cihaz da router olduğu için zayıf sinyal bağlantısı oluyodur düzelir diye umursamadım. Neyse sonra kesildi uzun süreliğine ben de wifi alıcısını bağladım onla yine aynı kaynaktan internete erişmeye devam ettim. Sorun yoktu ama daha az stabildi internet.

    Neyse o arada anakart upgrade (msi h310m pro-vdh'ye) etmiştim. Pcyi sıfırladım herşeyi driverları baştan kurdum. Belki düzelmiştir diye etherneti takıp denedim yine internet yoktu. Wifi alıcısıyla devam ettim.

    Dün etherneti denedim bu sefer internet vardı. Ama bu sabah internet kayıplara karıştı. Wifi alıcısıyls da erişemedim. Ben de telefon internetimi erişim noktası yapıp ona bağlandım ama windows bağlanmış gözükse de internete giremiyordum. Eskiden yaptığım gibi usb kablosunu takıp internet paylaştım ama her zaman işe yarayan şeyle bile yine internete erişemedim.

    Bu arada driverları falan çok kurcaladım sildim yükledim ama fayda etmedi bende sistem geri yüklemeyle internetin normal olduğu geçen güne yükledim pcyi ama aynı durum değişmedi.

    Biraz uzun yazdım. Ben sorunun windowstaki internetle ilişkili yazılımlardan kaynaklandığını düşünüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü telefon internetim var, usb kablo sağlam, wifi alıcı ve tp link router da sağlamdı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bekliyorum.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.