Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.262
Cevap
526
Favori
1.129.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mayıs ayında aldığım ikea markus geriye yaylanırken hafiften sürtme sesi çıkarıyordu, dikiş makinesi yağı ile yağladım fakat şimdi de yağ ince geldi sanırım yine farklı bir sürtme sesine dönüştü. ne yapmak gerekir?


    edit: sakın ince yağ sürmeyin sandalyeyi söktüm alkolle yağları temizliyorum. katı gres yağı alıp deneyeceğim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 9 Eylül 2021; 18:3:36 >
  • Bende Seduna Heaven kumaş serisinden aldım bugün itibariyle teslim edildi. Yarın kutuyu açarken iskelet parçalarını buraya yüklerim belki yardımcı olur. Uzun sure kullanımdan sonra da genel yorum yayımlarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam çok iyi olur. Bir de minderin ölçülerini falan fotoğraflarsanız. Çünkü firmalar gidip kenarlardaki basen destekleyici alanları da oturum alanına dahilmiş gibi yazıyorlar halbuki oraya oturmuyorsunuz. düz kısmı atıyorum 42 cm'dir, o basen desteği ile 50'dir gibi.

  • Hips H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam siteden ölçüleri alıp mağazasına gittigimde teyit ettim yoksa dediğiniz gibi yanıltıyor. Başka merak ettiğiniz birsey varsa onu da bakabilirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BoxGolls kullanıcısına yanıt

    çok üzücü durum. nereye elimizi atsak hayal kırıklığı. her gün öncekinden daha kötü. basit bir çalışma koltuğu alacağız iş görecek giriş düzeyi 800 TL den başlıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokrates60

    çok üzücü durum. nereye elimizi atsak hayal kırıklığı. her gün öncekinden daha kötü. basit bir çalışma koltuğu alacağız iş görecek giriş düzeyi 800 TL den başlıyor.

    Aynen öyle, ne almayı düşünsek fiyatlar tahmin ettiğimiz ve ayırdığımız bütçelerin net 2 katına çıkmış.

  • Valla hocam genel olarak detaylı bir inceleme burayı takip edecekler için iyi olacaktır. Minder ölçüleri, sizin affedersiniz totonuzun rahat etmesi :) ve aynı zamanda içe de göçmemeniz. Mekanizmaların kalitesi, koltuğın kompakt yapısı, amortisör kalitesi, kumaş kalitesi, terletmemesi, kolçakların (ki videolarda iyi görünüyor) kalitesi, absürt sesler çıkartıp çıkartmadığı, sağlamlığı gibi detayları yazabilirsiniz.


    Kişisel olarak atıyorum bel yastığının faydalı olup olmadığını, bel yastıklı/yastıksız daha rahat ettiğinizi falan da belirtmeniz pek çok kişiye fikir verecektir. Tekrardan hayırlı olsun. Umarım evladiyelik, rahat bir koltukla karşılaşırsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 10 Eylül 2021; 3:35:47 >
  • decofis melodi koltuğum tam 1 yılını bile dolduramadan kırıldı. şimdi ben alt kısmını ve sırt kısmını tutup sadece oturduğum yeri kendi isteğime göre değiştirebilir miyim? yani böyle bir parça satılıyor mu internette? ya da koltukçular yapabilir mi? yenisini alacak imkanım yok ve acil bu konuyu halletmem lazım.

  • Arkadaşlar yaklasık 1 yıldır kullandıgım renbergeti satıyorum İstanbulda elden teslim. Çok az kullandım derisinde mekaniğinde hiçbir problem yok sadece kolçaklar masaya bazen sürttüğü için hafif deforme var ancak göze batmıyor.

    Bu arada nurus kullanan var mı ondan almayı planlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krampon kelebeği K kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle Decofis'i arayarak minderi salt satın alabilip/alamayacağınızı sorun. Makul fiyatlar ise alırsınız. Onun dışında minderin altındaki mekanizmada sorun yok sanırım ama minderin (süngerin) takıldığı metal plaka, sunta, veya artık plastik aksam kırıldı diye tahmin ediyorum. Aynı sorunu biri yaşamıştı 2-3 sayfa geriye tarayın. Ve son olarak koltukçukların yapabilme ihtimali var bence. minderin (süngerin) sabitlendiği sunta/metal/plastik aksamı atmayın kalıp alırlar belki.


    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]Robbazyoutube
    Decided to upholster and refurbish my Ikea Markus chair. Quick, Cheap and Easy. Gaming Chairs aren't all they are made up to be, Markus on the other hand is and will always be Legendary.
    https://www.youtube.com/watch?v=jmHwlS_GpL0

    Bu arkadaşın Markus'u tek başına yenilemesi gibi koltukçular da bir şeyler yapabilir. Geçmiş olsun.





  • Arkadaşlar nurus mağazasından breeze ve me too yu denedim. Breeze belimi daha iyi lavradı daha rahat gibi geldi ama me too gibi sırtı istenilen yerde kilitlenmiyor. Sadece dik konumda kilitlenebiliyormuş. Sırt kilitleme değil limitleme özelliği varmış. Yani en çok nereye kadar yaslanabileceğinizi ayarlayabiliyorsunuz.

    Bence çöp bir özellik. Onun yerine me toonun mekanizmasını kullansalar bebek gibi koltuk olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlanabilir bel destekli koltuk tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?


    2000TL bandında şu koltuğu düşünüyorum: https://www.hepsiburada.com/decofis-arden-fileli-yonetici-koltugu-ayak-uzatma-mekanizmali-beyaz-renk-p-hbv00000wv4gh


    JARVFJALLET de düşünüyorum ama stoğa gelmiyor uzun süredir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 19 Eylül 2021; 10:33:34 >
  • Kampec kullanıcısına yanıt

    Bende bu konuda takipteyim ancak forumda gördüğüm kadarıyla herşeyiyle dört dörtlük fiyat performans ürünü koltuk yok sanırım. IKEA ve Nurus'un koltukları ön plana çıkıyor ancak IKEA bazı eksiklikleri ile Nurus ise fiyat olarak pahalı duruyor.

  • ikinci el bir markus alma niyetim var beyler, sizce ne kadar vermeliyim. deri olan malum kargo ile ikeada 2200. 1 yıllık bir koltuğa 1000 lira iyi midir? tabii koltugun iyi durumda olduğunu varsayarak soruyorum.

    yoksa 2. el işine hiç mi girme diyorsunuz.

    bana daha mantıklı geliyor 2. el almak.

  • Sizce bu koltuk nasıl? Nurus Me too Fluid Plus ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyi sizce?


    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]tunadeco.com | ergonomik ve özgün ofis ve ev mobilya ürünleri
    Luna Yönetici Koltuğu | tunadeco.com
    https://www.tunadeco.com/luna-yonetici-koltugu-hareketli-kolcakli-kromajli-ayakli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Drakar_ -- 22 Eylül 2021; 17:27:26 >
  • Ben de uzun araştırmalar sonucu Xprime Cool alacağım gibi.

    Öncelikli tercihim kumaş bir koltuktu. Adana sıcağında deri hiç çekilmez. Ffis koltuklarına bakıyordum ama onların iyi olanları çok pahalı.

    Kumaş oyuncu koltuklarında baktım, Technopat'da sürekli Hawk tavsiye edilmiş ama fotoğraftan bile oturma ve sırt kısımlarının ince olduğu görünüyor, geçmiş sayfalarda da bahsedilmiş eksiklerinden. Öyle olunca geriye Xprime kalıyor. Aecool'un da kumaş koltukları var ama hem fiyatı yüksek hem de müşteri memnuniyeti, yedek parça vs. durumlarının nasıl olduğunu bilmiyorum.

    Kumaş oyuncu koltuğunda en çok seçenek Xprime'de var. Başka uygun fiyatlı göremedim bilen varsa yazabilir.

    1-2 aya alırım gibi, umarım fiyatları artmaz.

  • uzun araştırmalar sonucu koltuğun pistoh ve demir mekanizmasını yeniledim koltuk yenilendi bu ülkede bir şey alınmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Drakar_ kullanıcısına yanıt

    Me too'nun yanına yaklaşabilecek bir sandalyeye benzemiyor. Bence hiç bulaşmayın. Böyle bir bütçeniz varsa Me too veya bürosit'in Bonzai modeli güzel bir indirimde onu vakit ayırıp deneyin.



    Bürosit'in Bonzai modelini Mesut Çevik Twitch yayınında kullandığını ve fazlasıyla memnun olduğunu, oturduğu en rahat sandalye olduğunu söyledi. Ona da Can Sungur tavsiye etmiş diye hatırlıyorum. Can Sungur iri yarı bir arkadaş. Burdan da pay biçilebilir. Karar sizin, haberiniz olsun.





  • Adore comfort ultra aldım bauhaus dan. 699 lira. Hepsiburada da 800 küsürdü. Hepsiburadadaki yorumlara inanıp aldım:) inşallah hata etmemişimdir. Kurdum akşam. Bayağı rahat. Malzeme kalitesini de beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikea markusu kullanan arkadaslar

    koltugu geriye yatırırken mekanizmadan ses veya sesler geliyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 23 Eylül 2021; 9:12:55 >
  • 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.