Şimdi Ara

bilgisayar üzerine hangi sertifikalar önemlidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şimdi ben sertifika almak istiyorum bilgisayar üzerine

    MCSE sertifikalarını almak istiyorum ama onun için biraz daha zaman var gibi en azından mali açıdan düzene girene kadar

    A+ sertifikası var bilmeyenler için şöyle açıklama sunayım:
    CompTIA sertifikaya sahip teknisyenler bilgi , beceri ve müşteri ilişkileri açısından bilgisayar sektörünün önde gelen firmalarının tanımlanmış teknisyenlik kriterlerine uygun olarak eğitimlerini tamamlarlar. Teknisyenlik kriterlerine ulaşmış elemanlar firmanız içinde oluşan arızaları daha kısa sürede gidererek sizlere firma içinde daha hızlı bir iş ortamı sağlayabileceklerdir. Ayrıca bir firmanın çalışanlarının yüzde ellisi bu sertifikaya sahip olursa firma özel bir niteliğe sahip oluyor. Örneğin Koç Sistem.

    A+sertifikası ülkemizde de bu kursu tamamlayanlara nitelikli iş imkanları sunduğu gibi uluslar arası sertifikası sayesinde sizlere yurtdışında da nitelikli iş imkanları sağlar.

    Günümüzün ilerleyen teknolojisinde şunu dikkate almak gerekir artık insanlar donanım ve yazılım sorunlarının A+ sertifikasına sahip teknisyenler tarafından giderilmesini sorunun ne olduğunu nasıl giderileceği konusunda sadece A+ teknisyeninden bilgi almak isteyecektir.


    açıkçası MCSE sertifikası almak istiyordum şirketlerde çalışabilmek için ama onun daha zamanı var gibi bu ikinci yazdığım A+ sertifikasına sahip olursam bilgisayar dükkanı açıp yetkili bayilik alabilir miyim sizce ve sizler başka hangi sertifikaları tavsiye ederseniz özellikle kendim bir bilgisayar dükkanı açmak istiyorum teknik servislik yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer teşekkürler...







  • bilkoop bilgisayar elektronigi ve donanımı kursunda alacagımız sertifikayla teknik servis açabilir miyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.