Şimdi Ara

Bilgisayar teknikeriyim/programcısıyım sorularınızı yanıtlıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ _ _FAST_ _ _

    Size bir şey sorucam.

    Disk temizleme kullanarak, bütün kutucukları işaretleyip temizlesem windows zarar görür mü?

    1.8 GB çöp dosyası ya da veri var.
    disk temizleme yada disk birleştirme windows a zarar vermez(windowsun kendi uygulamaları) dikkat etmeni istediğim tek husus c sürücüsün de "yerden kazanmak için diski sıkıştır" seçeneğini sakın seçme yoksa windows u açamazsın.
  • Yazılımı nerden öğrenebilirim ? İlla okulunu mu okumam gerek ? Ya da kursuna mı gitmem gerek ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam, bilgisayarım güvenli modda sıkıntısız çalışıyor, ancak normal modda Windows yüklenme ekranından sonra siyah ekranda kalıyor masaüstü gelmiyor. Sorun ne olabilir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bizim oğlan sürekli internette, herşeyi biliyor zehir gibi maaşallah. Boşuna okumuşsun artık bilgisayar bilmeyen mi kaldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLGz

    Hocam bizim oğlan sürekli internette, herşeyi biliyor zehir gibi maaşallah. Boşuna okumuşsun artık bilgisayar bilmeyen mi kaldı.
    Programcılık okumayı bilgisayar bilmekten ibaret sanıyorsunuz galiba oğlan lehim yapıyor,işlemci overclock ediyor,c# ta uygulama geliştiriyorsa dedikleriniz de çok haklısınız hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nocilisss

    Hocam, bilgisayarım güvenli modda sıkıntısız çalışıyor, ancak normal modda Windows yüklenme ekranından sonra siyah ekranda kalıyor masaüstü gelmiyor. Sorun ne olabilir?
    boot yani açılış dosyaları hasar görmüş olabilir sebebi son yüklendiğiniz yazılım yada donanım,sürücü kaynaklı olabilir çünkü güvenli modda en gerekli sürücüler yüklenir.Sizin windows unuzun açılışını engelleyen sürücü yazılım neyse güvenli modda yüklenmiyor ve açabiliyorsunuz.Bu demek oluyor ki sorun yazılımsal.Uğraşmak istemiyorsanız alın yedekleri formatlayın.Geri yükleme de durumu kurtarabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim

    Yazılımı nerden öğrenebilirim ? İlla okulunu mu okumam gerek ? Ya da kursuna mı gitmem gerek ?
    Okulunu okumanıza gerek yok youtube da udemy de bir çok ders var algoritma dan başlayıp programcılığın temellerini öğrenip ilerlersiniz ama önce hangi dala başlayacağınıza karar vermelisiniz.Android programlama,ios programlama,masaüstü programcılığı v.s.
  • Overlok çekiyor hocam sürekli. Çıktı falan alıyor printer'dan. Mesela yazıyı bastır diyorum 2dk da bastırıyor hem de renkli
  • İnternetten internet indirebilir miyiz? Mesela ben kullanmak istediğim interneti bilgisayara indirecem daha sonra onu wifi veya baglantı olmayan biyerde kullanmak istiyorum
  • Hocam en az 4-5 kez format attım yok olmadı. Mesela oyun açıyorum ya oyuna girmiyor ya da biraz açılıyor sonra ekranda dikey çizgiler oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda Asus laptop açıldıktan 30 saniye sonra filan mouse'u (tracpad) kasıyor yani çok ağır hareket ediyor.Kasması 20 saniye filan sürüyor sonra düzeliyor.
    Bunun nedeni ne olabilir?@xtonymadx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 7 Aralık 2018; 0:22:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLGz

    Overlok çekiyor hocam sürekli. Çıktı falan alıyor printer'dan. Mesela yazıyı bastır diyorum 2dk da bastırıyor hem de renkli
    yolu açık olsun o zaman keratanın klavyesi keskin olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nocilisss

    Hocam en az 4-5 kez format attım yok olmadı. Mesela oyun açıyorum ya oyuna girmiyor ya da biraz açılıyor sonra ekranda dikey çizgiler oluyor.
    ekranda dikey çizgilerin çıkması genel de ekran kartı ile alakalı bir durum ekran kartı sürücünüzü güncelleyin veya tamir için servise götürmeniz gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafatopu07

    İnternetten internet indirebilir miyiz? Mesela ben kullanmak istediğim interneti bilgisayara indirecem daha sonra onu wifi veya baglantı olmayan biyerde kullanmak istiyorum
    interneti indiremezsin ama teleport pro isimli program sayesin de istediğin web sitesini indirir internet olmadan kullanabilirsin.
  • Geçen sene laptop fanını temizleyin dedim. açtım cihazı. söküp tekrar bütün vidaları aynı yerine koydum kapattım kendimi de topraklamistim.



    Alet bi daha açılmadı anakartda bi daha tamir olmadı (iki yere götürdüm) sonra yeni anakart aldım sence ne olmuş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sioux

    Geçen sene laptop fanını temizleyin dedim. açtım cihazı. söküp tekrar bütün vidaları aynı yerine koydum kapattım kendimi de topraklamistim.



    Alet bi daha açılmadı anakartda bi daha tamir olmadı (iki yere götürdüm) sonra yeni anakart aldım sence ne olmuş olabilir
    laptoplar hassas aletler muhtemelen bir yer de hata yaptınız statik elektrik bozmuş olabilir diyeceğim ama topraklama yaptım diyorsunuz.
  • kimse de yere düşen programları ne yapıyorsun diye sormamış, forum ölmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sunbird

    kimse de yere düşen programları ne yapıyorsun diye sormamış, forum ölmüş
    cilalayıp tekrar kullanıyoruz.
  • Teşekkür ediyorum hocam, peki hangisine yönelmem doğru olur ? Ve düzenli bir şekilde kendimi en iyi seviyeye ne kadar sürede getirebilirim ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim

    Teşekkür ediyorum hocam, peki hangisine yönelmem doğru olur ? Ve düzenli bir şekilde kendimi en iyi seviyeye ne kadar sürede getirebilirim ?
    süre için kesin birşey diyemem öğrenmeye bağlı şu ara android ve ios programcılığı zirvede masaüstü programcılığı yok oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.