Şimdi Ara

Bilgisayar sandalyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum bilgisayar manyağıyım, günümün önemli bir kısmı bilgisayar başında geçiyor.

    Şuanda oturma takımının tekli koltuğunu kullanıyorum bilgisayar başında. Aslında rahat, bazen içinde yatıp yana yaslanıp uyuyorum bile. :) Ama yine de ikide bir masamı bana doğru çekmem ya da uzaklaştırmam gerekiyor, her zaman tam istediğim ayarı tutmuyor. Yakın zamanda kendime biraz çalışma masası ayarında bir şey almayı düşünüyorum. Bir de sandalye alayım buna diyorum. Aşırı pahalı bir şey düşünmüyorum, fiyatı 0 - 200TL arası nasıl bir şey tavsiye edersiniz?

    Deri olanlar var onlar mı iyidir, yoksa fileli (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-buro-mobilyalari-personel-koltuklari-fileli-mudur-koltugu-ofis-koltuklari-370197359/detay ) mi tercih edeyim? Saatlerce oturup terden ıslanmak istemiyorum ki terleyen biriyim. Bu zamanda odamda ısıtma olmasa bile sabahları yorgan altından belim terli çıkabilen biriyim. Bir de örneğin şu (http://www.evmanya.com/urun/568782-turksit-ersit-yatar-mekanizmali-makam-koltugu-deri-siyah ) koltukta oturduğumda boynumu destekleyecek boyda değil sanırım, arkama yaslandığımda kafamı da yaslayabilmek istiyorum, o boyda yoktur değil mi bu? Daha yüksek makam koltuğu gibi olanlara bakacağım gibi. (Bkz.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-buro-mobilyalari-lux-makam-yonetici-koltugu-internet-cafe-koltugu-376392300/detay )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 24 Aralık 2016; 14:42:30 >







  • Oğlanın da mama sandalyesi var chicco

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada 22:00dan sonra kampanya yapiyor takip et
  • Bozyayla2015 kullanıcısına yanıt
    Evet, bunu da inceliyordum. Evmanya'da 10TL daha ucuza idi hatta.
    Peki kişisel deneyiminiz var mı? Rahat mı, kullanışlı mı, sağlam mı? Terletiyor mu vs.?..
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    kullanmadım ama aralarındaki farklara bakarsan senin verdiğin evmanyadaki daha ince arkası oturacak yeri seninki parlak ince olduğunu görüyorum benim verdiğim daha kalın devamlı oturacağın için ağrı yapmaz hatta ben ona benzer bir koltukta oturuyorum ama bide minder koyuyorum altıma
  • Bozyayla2015 kullanıcısına yanıt
    Evet, biraz daha kalın görünüyor. Biraz gıgılladım da, arkası terletiyormuş sanırım. Özellikle yaz sıcaklarında iki saat oturunca sırt kısmının terlettiğinden bahsedilmiş. Ama sanırım bu da tüm deri koltuklarda vardır bu fiyat civarında.
  • Aslında banada sağlam bir şey lazım, ya eklem yerlerinden gevşiyor, yada ortadan iki parçaya bölünüyor. Alt tarafı 80 kiloyum, yaslanınca pert oluyor bunlar.
  • 8 yıl önce 10 tlye aldığım(babamın aldığı)aşağı yukarı gitmeli sandalyeyi kullanıyorum. Artık aşağı yukarı gitmiyor. Sırtımı dayadığım yer küçücük ve arada çıkıyor. Tornavida ile takıyorum tekrar. Oturduğum yer de küçük :D

    İçimi döktüm eyv.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Arada biraz vidalarını kontrol edip mekanizmasını falan yağlasak kurtarmaz mı? Olmadı tamir ederiz. :)
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    İyiymiş. Şuan oturduğum oturma grubunun tekli koltuğu aşağı yukarı gitmiyor, ileri geri de gitmiyor. Anca masayı kendime çekip uzaklaştırıyorum. :) Kısmen rahat ama pozisyondan pozisyona girdiğime göre çok da rahat bir hali yok... :)
  • Bozyayla2015 kullanıcısına yanıt
    Yan sekmede açıktı bu, takipte.

    Bir de bu deri koltuklar çok terleme yapar mı acep, yaparsa da ne yapabiliriz önlem olarak acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.