Şimdi Ara

Bilgisayar Kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler,yaklaşık bir aydır yaşadığım problemi sizinle paylaşacağım.Gerek oyun oynarken gerekse bilgisayarda browser'da gezinirken beklenmedik bir zamanda bilgisayar kitleniyor,donuyor.Klavye ve mouse ışıklarında sönme yok fakat ses kesiliyor.Reset atmadığım sürecede düzelme olmuyor.Uzun süreli kullanımda da bilgisayarı yeni açmış olsamda bu sorunla karşılaşıyorum.Sorunun başlangıç noktası ekran kartımı değiştirdim ondan sonra bu şekilde olmaya başladı tesadüf mü yoksa ekran kartıyla alakalı bir durum mu anlayamadım.Yeni taktığım kartı başka pc'de deneyince böyle bir sorun oluşmuyor.Ekran kartını değiştikten sonra temiz windows kurmadım.Bilgisayara format atacağım sorun devam ederse donanımsal problemlere yöneleceğim.Ramleri değiştim denedim kitlenme devam etti.Sizce bunun sorunu ne olabilir.Hangi yolları denemeliyim.



  • Harddiskiniz zarar görmüş olabilir, Format atsanız bile devam edebilir sorununuz böyle bir durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 3 Ocak 2018; 16:48:37 >
  • bluelion kullanıcısına yanıt
    Zaten geçen gün bilgisayarı açtım ssd görmedi uefi ayarlarını değiştirdim öyle açıldı bilgisayar.Büyük ihtimal SSD'de problem var.
  • siz yinede emin olmadan birşey yapmayın ssd yi iyice test edip sorunun kaynağını bulun. tamam ssd arızalı deyip gidip yeni ssd almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.