Şimdi Ara

Bilgisayar kendine gelmedi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde eşim flashdiskini vermişti. avira kullanıyordum hemen uyardı bende word excell dosyası nolacak dedim açtım. sonra donmalar hata mesajları çeşitli virüs programları 20civarı virüs buldu. bende format attım kafam rahatlasın diye. tam programlarımı kurup kullanmaya başladım yine takılmalar başladı, yine format attım şu anda ses aygıtı çalışmıyor bazen appcrash hatası alıyorum, hiç bir oyun çalışmıyor pc canımı sıktı virüste bulamadık. yarın hem c hem d sürücüsüne format atsam düzelirmi. formattan sonra virüs kalırmı ne yapmalıyım yarına kadar yardım lütfen.



  • Tam format atarsan büyük ihtimalle düzelir.Bazı dosyalarımı yedekliyim format atıyım dersen o zaman sorun olabilir. Eğer böyle yaptıysan ondan olmuş olaabilir.
  • d bölümündeki dosyaları harici diske kaydedip formatlıycam ama bu dosyaları tekrar yükleyince virüs geri gelirmi ne yapmam lazım d bölümünde müzik ve foto arşivim vardı.
  • Merhabalar,

    Program kurulum dosyalarınıza yani .exe, .msi dosyalarına virüs bulaşmış olabilir. Diskte her iki bölümü formatladıktan sonra bilgisayara hiç bir program kurmadan önce antivirus yazılımını sonra işletim sistemi güncellemelerini geçiniz. Daha sonra yedeklediğiniz dosyalarınızı hiç çalıştırmadan kurduğunuz antivirus yazılımı ile tarayınız, tarama sonucunda virüslü dosyalar ortaya çıkacaktır.

    Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.