Şimdi Ara

Bilgisayar Kasası Seçerken Nelere Dikkat Ediyorsunuz? (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Not: Bu konuyu açmamın sebebi reklam yapmak değildir. Şuan ve ileride hiçbir zaman marka ismi, görseli ya da linki paylaşmayacağım.


    Merhaba Arkadaşlar,

    Yıllar geçtikçe, özellikle teknoloji alanında görselliğin değeri kat ve kat arttı. Kendi adıma tasarım ve görselliğin değeri artmışken hala bazı ürünlerin şekillerinin, tasarımlarının birbirine benzer olması beni rahatsız etmekte. Yaklaşık 6 ay önce bu gibi sorularla başlayan yolculuğumda, önce kendim için bir kasa yapmayı ve ardından böyle bir kasa üretmeyi hedef edinmiş bulunmaktayım. Aşağıda bulunan sorulara ve ekstra kendi görüşlerinizi eklerseniz çok mutlu olurum.

    Kısaca kasayı özetlemek gerekirse, alışılmışın dışında tasarım odaklı bir kasa, boyut olarak full tower olarak tanımlanabilir, extended ATX anakartlara desteği bulunmakta. Tamamiyle üst düzey kasalarda bulunan malzemelerle aynı şekilde üretilecek, aynı anda 480mm radyatör, 360mm radyatör, 240mm radyatör ve ekstra olarak 4 fan montajına imkan sağlıyor.


    1) Custom ya da normal kasa alırken bilinir marka tercih etmek sizin için ne kadar önemli? Sadece metal ve temperli camdan oluşan bir kasa alıyorken marka değeri sizin için ne ifade ediyor?


    2) Yüksek fiyatlı (5-10bin lira arası) kasalar hakkında ne düşünüyorsunuz?


    3) Varolan kasaların tasarımlarından ne kadar memnunsunuz? Sizce yeni perspektiflere ihtiyaç var mı?


    4) Bir kasa alırken yanında birkaç tane fanla beraber gelmesi sizin için önemli mi? Fansız olması yerine, üzerinde isimsiz birkaç adet fan olmasını tercih mi edersiniz?


    5) Kablolama alanları ne kadar önemli? Kablolama alanlarının düzenli dar olmasını mı yoksa geniş ve herhangi kablo yönlendiricilerin olmamasını mı tercih edersiniz?


    6) Kasa yan kapağının kolay açılıp kapanabilmesi sizin için ne kadar önemli?


    Cevaplamak istediğiniz soruları cevaplayıp, eklemek istediğiniz ekstra görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.


    İyi forumlar dilerim.








  • hocam kasa lazım ise bütçeni biraz zorla bana sorarsan iyi bir kasa al çünkü işlemci veya ekran kartı gibi 2-3 yılda bir değiştirmeye gerek duymadan uzun yıllar kullanacağın bir kasa tercih etmek bence en iyi çözüm; bunun için ben sana h710 tavsiye ederim, incele muadili fiyatına satılan kasalar ile kıyasla eksi ve artıları ile sana yardımcı olmaya çalışırım, bütçen yeterli değilse bilgisayar toplamaya çalışma çok uçuk geçen yıla göre fiyatlar...

  • fractal torrent tek geçerim

  • Üzerinde RGB'si falan olmayack. Yanda cam olmayacak. Sade dümdüz siyah kasa olacak.tek isteğim bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt

    + küçük olacak   tüm bu kriterlere uyan bulabildiğim tek kasa ;



    www.comsis.com.tr
    Frisby Mini Tower Kasa (300W)
    https://www.comsis.com.tr/frisby-fc-2715b-mini-tower-kasa.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.