Şimdi Ara

bilgisayar disk bölümlerini göster/gizle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pc ye format attıktan sonra önceki formattan da kalan recovery bölümü gibi bir tane daha eklenince ,bari derli toplu görünsün düşüncemle nette baktığım gizle-göster yolundan giderek bir bölümde bu işlemi yapmıştım, olay geri eski durumuna getirmeye geldiğinde o bölümle ilgili yeni bir klasör oluştur ve adlandır ikazına uyarak o şekilde geri aldım ancak şimdi şimdi içinde depo dosyalarının olduğu ort 500 gb lık bölümün içinde yeni bir 500 gb lık klasör daha oluşmuş görünüyor. oysa o diskin kapasitesinde o hacimde yer olmadı halde. ama deneme maksatlı klasörden bir dosya sildiğimde ilk bölümdeki asıl dosya da siliniyor. ama kes kopyala dediğimde yedekteki aynı dosya kopyalanmıyor. yani silmeye gelince 2 kısımda siliniyor ama kes/kopyalada aynı dosya kopyalanmıyor, uyarı da yapmıyor.

    şimdi ben e disk bölümümde oluşan bu yinelenmiş klasörü ortadan kaldırmam lazım ama orjinalinde bulunan dosyalarım silinmemesi lazım haliyle .







  • ustalardan konuyla ilgili taktik rica ediyorum.
  • recovery kalmamış zaten artık anlamadım ama neden uğraşıyorsun herseyi sil sırf c kalsın yeni kurulum yap
  • hayır recovery var 2 tane 100 mb lık . onları gizlemek isterken depo bölümlerimin bulunduğu diğer disk bölümlerimin birinin içinde(film, program vss )aynısından bir klasör daha oluştu. sileyim dedim önce disk bölümümün tamamı gider diye çekinerek sonradan oluşan o klasörden bir dosya sildim. aynı dosyayı ana klsörümden de silmiş oldum mesele bu.


    yani ; disk e: içine giriyorum total 500 gb lık 5-6 ayrı klasör var.

    ayrıca o diskin içinde oluşan "yeni klasör" üstüne mause ile geldiğimde 500 gb içerik gösteriyor. klasörün içine grdigimde aynen diğer 5-6 klasör aynı isimlerle oluşmuş. bundan silersem ondan da siliniyor.

    çünkü disk e: nin kapasitesi zaten total 500 gb.
  • güncel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.