Şimdi Ara

Bilge Adam MCPD Sertifikası Hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sertifika hakkında bilgisi olan veya bu sertifikaya sahip olan biri varmı?Varsa Eğitimleri nasıl oluyor?,Eğitim Ücreti nedir?,Bu konuda en iyisi en iyi eğitim veren bilge adam tamam ama içeriği ve fiyatı konusunda bilgisi olan varsa yazabilirmi????



  • Bilgeadam bu sertifikayi veremez. Digerleri gibi sadece kursunu veriyor. Kurs sonunda sinavina giriyorsun. SInav ingilizce. Her sene aynisi cikiyor. Sinava girenlerin %90'i sorulari ezberleyip giriyor. Internetten sorulari al calis oyle gir mcpd kursuna para verecegine normal ileri bi yazilim kursuna git daha iyi.

    MCPD gibi sertifikalarin cogu netten sorulari ezberlenip girildigi icin artik piyasada pek onemi kalmadi. Kim gercekten biliyor, kim bilmiyor diye ayrim yapamiyorlar.

    MCPD sertifikasi 3 bolum hangisini olmak istiyorsan onun sinavlarina giriyorsun. Atiyorum windows kisminin sertifikasi alacaksan windows sinavlarina, web sertifikasi alacaksan web sinavlarina giriyorsun, microsoft un sinavlarina bakabilirsin. 3 yada 4 sinav vardi. Hepsini gecersen o bolumun sertifikasini aliyorsun.

    1000 uzerinden 700 alinca sertifikayi aliyorsun.

    http://download.microsoft.com/download/1/F/7/1F7A9D7E-729E-455D-9A4A-D89576AA2D34/ICT-Curriculum-Roadmap.pdf hangi sertifikayi almak istiyorsan girmen gereken sinavlar agac seklinde gosterilmis.

    Bilgeadam icin>http://forum.donanimhaber.com/m_50389446/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50473466 burdan itibaren mesajlari okuyabilirsin (:
  • Unutmadan bu tarz kurslar icin fiyat almak cok mantiksiz. Kayit ucreti 10 bintl ise sen 4-6 bin arasi kayit olursun. Bi standarti yoktur. Gidip gorusmek gerekir her kurumla. Tek tek fiyat alabilirsin. Kurs saati/kurs ucreti/anlattiklari yerler vb. tum kriterleri kiyaslarsin hangisi uyuyorsa ona gidersin. Ama su bu kadar demek cok yanlis olacaktir.


    Bilgeadam ozel bi MCPD kursu vermiyor direk normal verdigi Yazilim gelistirme uzmanligi 300 saatlik olan kurssa ucret bilgisi veriyim.

    9000 le basliyorlar direk. Sonra kampanya var, o var bu var diyerek 7 ye dusuyor, sen dusurdukce pazarlik yaptikca 3bin-5bin arasi artik ne koparirsan kayit oluyorsun.

    Gorusmeye gidince -kampanyamiz icin 1 kisilik yer var isterseniz 300 tl simdi yatirin sizin icin rezerv yapalim yoksa bu fiyati bulamazsiniz, ozel indirimimi kullaniyorum 1 kisi hemen kayit olun vb. cumleler esliginde psikolojik baskiya sokup normal fiyattan kayit yapabilirler dikkat et.

    Ayrica bilgeadama baslayan 12 kisilik siniflarin yaklasik sadece %5 i 12 kisi olarak devam etmistir. Hepsi yariya falan dusmustur...

    Suanda bilgeadama giden 20 ye yakin arkadasim, gitmis 10-20 arkadasim var. Gidenlerin cogu iptalde paranin %80-90 i kesildigi icin iptal edemiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcore -- 16 Temmuz 2011; 2:07:35 >
  • İlgilenip aydınlattığın için teşekkür ederim arkadaşım sağol ..:)
  • Valla aynen öyle fiyat politikası bende iki kez görüşmeye gittim bu ağızları yaptılar banada cok güzel degerlendirmissin
  • kardeşim bende bilge adam a gitmeyi düşünüyordum şu anda görüşmeye devam ediyoruz hatta gidenler neden kursu yarım bırakıyorlar sıkıntı ne biraz daha bahsedermisin

    bir de bir şey sormak istiyorum bilge adam mcsd sertifikası veriyor birde mcpd sertifikası var ikiside yazılım ile ilgili ama arasında ne fark var bilgilendirirseniz sevirnirim??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.