Şimdi Ara

Bilenler böyle bir siteyi ne kadar sürede kurabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başka bir forumdan arkadaş yardımcı oldu, buradan da yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

    ---

    Başlık pek açıklayıcı olmadı kusura bakmayın.

    Bu sene bitirme projesiyle uğraşıyorum, aklımda proje de uygulanabilecek bir fikir var arkadaşlar. Bilen arkadaşların mümkünse bilgilendirmesini rica ediyorum.

    Proje de hemşirelerin vardiyasını; onların tercihlerine göre dizayn etmeye uğraşıyoruz. Benim aklımda her hemşireye bir şifre verip; internet üzerinden çalışmak istemedikleri günleri seçebilecekleri bir site kurma var. Atıyorum 25 hemşiremiz bulunuyor ve hepsine kendilerine ait bir şifre verildi.

    1- Mobil arayüz üzerinde güzel çalışabilecek bir websitesi açılacak. Websitenin ilk sayfasında bir text box ve giriş buttonu olacak. Bu text boxa hemşire kendisine verilen şifreyi doğru bir şekilde girerse 2. sayfa açılacak.

    2- 2.sayfada ilk olarak hemşirenin ismi yazılı olacak altında da, o hafta çalışmak istemediği günleri seçebileceği 3 kutucuk olacak. Her 3 kutucuğu doldurmazsa veya 3 kutucuktan herhangi 2'si birbiriyle aynı olursa tekrar doldurmasını talep edecek. Eğer düzgün bir şekilde doldurulmuşsa gönder buttonuna basıldığında yeni sayfaya yönlendirecek.

    3- Yeni sayfada yine hemşirenin ismi yazılı olacak ve tercihleriniz başarıyla kayıt altına alınmıştır diyecek. Tabii bu yapılan tercihleri benim de görmem gerekiyor.

    4- Tercih işlemi gerçekleştikten sonra 1 hafta boyunca hemşire tercih değiştiremeyecek; yani tekrardan siteye girip şifresini yazdığında bu haftalık tercihiniz başarılı bir şekilde kaydedilmiştir uyarısı çıkacak.

    5- Her hafta Pazar gecesi sistem sıfırlanıp, hemşireye bir sonraki haftanın tercihlerini yapma fırsatı verilecek.

    Arkadaşlar 4. ve 5. madde şart değil, onlar kulağa biraz daha komplike geldiğinin farkındayım. İşin içine database girdiğinden dolayı çok bir bilgim yok bu konuda, tasarımı hiç önemli değil sadece mobil de düzgün bir şekilde çalışması kafi. Bilenlerin böyle bir siteyi tasarlarken ne kadar vakit harcayakları konusunda bilgilendirmesini rica ediyorum, teşekkürler.


     Bilenler böyle bir siteyi ne kadar sürede kurabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 1 Aralık 2015; 2:14:40 >







  • Çok uzun sürmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta nerde okuyorsun bilmiyorum ama böyle bir projeden bitirme olmaz ki kabul etmezler bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat bile sürmez,ciddiyim.
  • bir de umarım tasarım böyle değidir
  • Guzel insanlar proje sadece bu kadar degil tabii ki, ben sadece hemsirelerin hepsi gidip tek tek gorevliye soylemesin telefonlarindan bu isi halletsin, teknolojiyi isin icine katip kolaylik saglansin diye istiyorum. Keza, nurse scheduling hakkinda yazilmis yuzlerce makale, onlarca doktora ve bitirme tezleri var - oyle hemen kestirip atilacak bir konu degil.

    Tasarim boyle de olabilir, benim icin hicbir önemi yok. Bluehost'ta hostingim var, bilmiyorum ihtiyaci karsilar mi? Bu konuda yardimci olacak arkadaslar varsa; minnettar olurum. Sagolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda projen oldukca mantıklı ve işe yarar gibi duruyor. Gösterdiğin kadarki kısmını php mysql kullanarak yapman 40 - 45 dakika sürer en fazla orası sıkıntı değil. Bitirme projesi olarakta bunu biraz daha geliştirmen gerek bunuda unutma.
  • Alp kullanıcısına yanıt
    O zaman öncelikle tam olarak projeni konuya aktarmalısın. Aktarmalısın ki konuya yorum yapan arkadaşlar da ne kadar zamanda yazılabileceğini söylesin.
    Şurada taşınacak odunum var, ne kadar sürede taşınır diyorsun.
    Şu kadar sürer denildiği zaman da elbette bu kadar değil odunum diyorsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir şey olsa da olur, olmasa da olur - projeden bağımsız bir fikir, ha olursa tabii ki güzel olur. Sadece çalışan hemşirelerin işini kolaylaştırmak, var olan düzene kolaylık getirmesi açısından böyle bir şey istedim. Olmazsa ne olur; eski düzen devam eder, hemşirelerin tercihleri tek tek elle matematiksel modele yazılır. Arkadaşlar proje hakkında yorum yaptığından dolayı, proje bu kadar değil dedim, burada ki bu işten anlayan bilgili arkadaşlardan yardım istediğim konu tamamiyle yukarıda yazdıklarımdan ibarettir, fazlası yok.
  • Alp kullanıcısına yanıt
    Anladım.
    İstedikleriniz kolaylıkla yapılabilir. Bir kaç günde çalışır hale gelir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir forumdan arkadaş yardımcı oldu, beklediğimden çok daha güzel ve kullanışlı bir site ortaya çıktı. Buradan da yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

    Kendisi böyle bir şey yapmamı ister miydi bilmiyorum ama en azından buradan reklamını yaparak teşekkür etmek istiyorum. Yardımcı olan arkadaşın ismi: Ali Debre ,www.alidebre.com adresinden kendisine ulaşabilirsiniz. Benim için kurduğu siteyi dewww.lhvardiya.com adresinden deneyebilirsiniz, buradaki arkadaşlar deneyebilsin diye 3 hesap açtım, şifreleri sırasıyla donanimhaber1, donanimhaber2 ve donanimhaber3.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.