Şimdi Ara

MEZUNİYET İLE İLİŞKİLİ MESLEĞİ ÇOK ACİL LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Askerlik başvurusu yaptım mesleki bilgileriniz kısmında fiilen yaptıgınız meslek diyordu makine mühendisliğini işaretledim 2aylık staj tecrübemden başka tecrübem yok. Yoksa yokturumu işaretlesem, yeni mezun oldum çalışmıyorum stajdan başka iş tecrübem yok. Eski videolarda Mezuniyet ile ilişkili meslegi secenegide vardı işaretliyorlardı bende mi yok bu sene mi kalktı bilen aydınlatabilir mi çok acil


    MEZUNİYET İLE İLİŞKİLİ MESLEĞİ ÇOK ACİL LÜTFEN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 29 Temmuz 2022; 21:55:52 >







  • MEZUNİYET İLE İLİŞKİLİ MESLEĞİ ÇOK ACİL LÜTFEN

    dediğim şey bu. Bende mezuniyet ile ilgili mesleğiniz kısmı çıkmadı sadece yaptıgımız meslek kısmı çıktı bi sorun mu var acaba

  • Merhaba bende de aynı sıkıntı var çözüm bulabildiniz mi yarın askerlik şubesine gitmeyi düşünüyorum.
  • Cacarune C kullanıcısına yanıt

    Aynı sıkıntı bende de var galiba genel olarak sıkıntı bir durum. Askerlik şubesine sordugum zaman eğer basvuru aşamasında gözükmüyorsa bir sıkıntı olmaz dediler ama galiba başvuru aşamasında bu sekme yoktu. Fakat başvuru yaparken okunan bölüm feln herşey gözüküyordu. Bende kararsız kaldım ne yapıcagıma. Çok önemli degildir umarım asal yoklama basvurusu.

  • Kral, Yoklama başvurusu yaptım fakat benimde aynı sorunum var mühendislik mezunuyum, MEZUNİYET İLE İLİŞKİLİ MESLEĞİNİZ seçeneği çıkmadı ve sondaki formda o kısım boş gözüküyor , birde mühendislik fakültesi mezunuyuz ama tahsil derecesi yine sondaki formda seninki gibi ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL yazıyor bu normal mi acaba ?


    Ayrıca senin yedek subay olarak bitti sanırım , tahmini benimde kasım celbi olacak yedek subaylık en düşük ay deniyor birazda mecburiyetten bu celbe geldi askerde daha iyi bilgi sahibi olmuşsundur ne düşünüyorsun gerçekten kasım ayında şans çok mu az ?

  • GestapoSubayı kullanıcısına yanıt

    Bu konuda yardımcı olabilecek var mı lütfen , MEZUNİYET İLE İLİŞKİLİ MESLEĞİNİZ konusunda sorun yaşayan oldu mu yedek subaylık konusunda sıkıntı çıkar mı acaba ?

  • @2pac. Kral bilgilendirebilir misin rica etsem ?

  • GestapoSubayı kullanıcısına yanıt

    Kral kusura bakma uzun zamandır girmiyordum ondan görmedim. Kasım ayı başka ay başka celp bunlar dümen işler hocam kimin ne dediğine bakma. O an ihtiyaç olur fazlasıyla alır isterse almaz yani. Ben gecen sene kasım celbiydim işte 100 kişiydik eğitimde her dönem o sayı düştü fazlasıyla. Belki bundan sonraki ilk dönemde çok alacaklar. O tamamiyle hurafe. Sürü psikolojisi emin ol. Herkes aynı düşünüyor sebebi bu.

  • GestapoSubayı kullanıcısına yanıt

    Öyle yazması normal bı sıkıntı çıkmaz hocam. Eğitim kısmında bölümün ortalamanda gözüküyorsa tamamdır. Ki zaten yedek subay başvurusu yapabilsiysen o seçenek e devlette çıktıysa olmuş demektir.

    Benim 28 gün kaldı bitti güzel günlerdi de artık kabak tadı vermeye başladı. Bı an önce sivile geçmek istiyorum. Askeriye kısmına doydum MEZUNİYET İLE İLİŞKİLİ MESLEĞİ ÇOK ACİL LÜTFEN 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.