Şimdi Ara

Bilal Erdoğan: PlayStation ve Xbox Herkesin Alabileceği Şeyler Değil Elbette (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
24.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
474 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silivri soğuktur diye susuyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alex59

    Bunlara ve destekçilerine göre, halka, telefon lüks, oyun lüks, tatil lüks, çamaşır-bulaşık makinası lüks. Ben artık halka lüks olmayan neyi layık görüyorlar çözemez oldum..


    devlete göre gazlı içecek bile lüks çünkü "özel tüketim vergisi" alınıyor, lüks olmayan tek şey su olabilir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Silivri soğuktur diye susuyorum.


    +1

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türkiye şartlarında 4 5 tane gemiyi imamhatip okuyarak 27 yaşımda nasıl alabilirim arkadaşlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • üçüncü dünya ülkesi olduğumuzu yüzümüze vurmuş jr. erdoğan.
  • Vay halimize... Bir neslin hayatını bu ülkeye dair umutlarını yaşama sevincini bitirdiler. İnsanlar oyunlara yönelip kafa dağıtırdı artık onu da yapamaz hale getirdiler. Mahvettiler bizi!


    Şunu savunabilecek bir insan evladı var mıdır acaba. Artık eğlenemiyoruz, dışarı çıkıp bi yerlerde vakit geçiremiyoruz. Türk insanının ömür süresi düşünmekten kendini dinlemekten azalacak... Sinir stres sahibi yaptılar insanları...


    Orta kesimi yok ettiler. Üst kesime yedirdikçe yedirdiler alt kesim can çekiyor. Söyleyecek o kadar çok şey var ki delirirsin ya!


    Ulan pc mi upgrade edicem 3 bine aldığım pc ucuzlayacağına ebesinin nikahı kadar pahalılaşmış upgrade edemiyorum. Allah bizim yardımcımız olsun! Allah bizi bunlardan kurtarsın daha da ne diyim anasını satim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 23 Ekim 2020; 16:3:52 >
  • Yazmayayım yazmayayım diyorum ama , ulan bu adam gemicik alıyor ya gemicik ps5'i çok gördü ya millete. Arkadaşlar bakın ben yurt dışına 1 yıl önce çıktım burda yan evimde oturan bir çocuk haftalık harçlığı ile bu makineyi alabiliyorsa bana sadece şunu demek düşer Gidin abi bu ülkeden ucuz bir ülke bulun gidin emin olun hayat standarlarınız orada bile yükselicektir.
  • Yazdım yazdım sildim ./

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Hocam gidin demek kolay. Nasıl gidileceğini anlatın tabi herkesin bildiği yöntemler dışında zira o yöntemler küçük bir kesimin işini görüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında şunu söylerler :Fast food yemiyorduk eskiden peynir ekmek yiyorduk fast food herkesin alabileceği bir şey değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sirk gibi yönetiliyor ülke şaka gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Silivri soğuktur diye susuyorum.


    Zaten sustuğumuz için bunlar bu hale geldi silivri artık sıcak kardeş konuşmazsak yakında bunlar çadırda yaşayın taş yiyin diyecekler 2023 yılında seçimleri kaybedince bunlar yine sahte darbe çıkartıp kaçarlar mhp ve akp dışında bütün partiler ne kadar bizim yararımıza şey varsa oylamaya sunuyorlar ama inatla akp ve mhp yok oyu veriyor hapishaneler suçsuz gazeteciler polislerle dolu hapishanede yetişen çocuklar var kreş açtık diye sevinen salaklar var çocukların orda ne işi var demek yerine orda okul açtılar harbi şaka gibi ülkeyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealArek -- 23 Ekim 2020; 18:20:51 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım cehennem diye biryer vardır çünkü bu ülkeye cektirdiklerinizin cezasını bu dünyada çekmeyeceksiniz çok şanslısınız bizim halkımız gibi koyunlara denk geldiginiz için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter ulan yeter yaşamak istemiyorum.
  • Bari yüzde 70 vergi almadan söyleyin bunu iyi walla tutturmuşlar bi eskiden diye sanki teknoloji gökten paket halinde geldi zaten biz eskiden çakmak taşı ile ateş yakıp ormana gidip geyik filan avlayalım. Hatta evlerde niye yaşıyoruz ki eskiden ev mi vardı çadır kuralım....
  • Dünyada 155 ülke var iki ülke tek konsol üretiyor diğer ülkeler o konsola oyun üretiyor. Biz konsol üretsek kim konsolumuza oyun yapacak. Ayrıca son model telefonu cöbünüze koyun bize bir konsolu çok görün.
  • yazıp yazıp sildim.

  • Abi ben saygıyla karşıladım bu yorumu, neden? Çünkü bir tane iktidara yakın isim çıkıp bunu dillendirememişti, en azından getirdikleri durumun farkında ve söyleyebiliyor Bilal. Ekonomi bakanı çıkıp "kime göre pahalıymış?" diyebilirdi çünkü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yurt dışında oyun konsolu fakir cihazı olarak görülürken bizdeyse tam tersi herkesin ulaşamayacağı cihazlar deniliyor. aradaki fark buradan bile belli zaten

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adam en azından dürüst konuşmuş ülkenin ekonomisinin kötü olduğunu kabul ederek fakir (dar) kesimin asla ulaşamayacağını biliyor bu yüzden de alamaz diyor. Dar kesim zaten karnını doyurma peşinde PC, PS, Xbox'ı napsın? Seçmeni memnunsa sorun yok ucuz tablet, makarna, yağ, un, peynir, zeytin, soğan, domates bunlara bir şey olmasın yeter ki.  


    Kimse inanmıyordu PS-Xbox bu fiyatlara çıkacağını zamanında herkes 5000TL olur demişti o aralar 7000TL den 1 kuruş aşağı olmayacağını söylüyorduk da inanmıyordu kimse. Kur daha fazla artıcak bu kış daha çok sert geçicek imkanı olanlar şimdiden her şeyini alsın bu seneyi çok ararsınız.  

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.