Şimdi Ara

Bıktım ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bıktım depresif hissetmekten ya.

    Bıktım bıktım artık, bıktım hiçbir şeye hevesimin olmamasından, bıktım bu kadar sıkıcı biri olmaktan, bıktım hiçbir şey yapmamaktan, bıktım kötü hissetmekten ya. Ben de insan değil miyim ben niye bir şeyler isteyemiyorum ya? Hevessiz, isteksiz, hissiz yaşamak zorunda mıyım ben?

    Herkes bir şeyler istiyor, ben hiçbir şey istemiyorum. Beni de üzen bu zaten, kendime yakıştırdığım bir hedef yok, motivasyon yok, disiplin desen hiç olmadı. Öyle her şeyi bilen ama ot gibi oturan biriyim. İmreniyorum çalışan veya bir şeye heves duyan insanlara.

    Of ya offfff. Bu konuyu yazmam da hiçbir şeyi değiştirmeyecek çünkü kimse nasıl hissettiğimi gerçekten anlamayacak çünkü gerçek diye bir şey yok. Sizin benim hakkımda düşündüğünüz ne varsa sizin kendi hafızanız yardımıyla türettiğiniz başka bir kişiyim ben sizin için.

    Üniversite sınavına da çalışmadım, yattım anasını satayım her gün yattım. Çünkü bir kere bile şeyimde olmadı ne üniversite ne de başka bir şey. Her gün anlamsızca bir şeyler izledim, ne olursa. Zaman öldürüyorum ben, yaşamıyorum ben, hissetmiyorum ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Ye's öyle bataktır ki, düşersen boğulursun
    Ümide sarıl, sımsıkı seyret
    Ne olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş çevreniz var mı hocam?

  • "Üniversite sınavına da çalışmadım, yattım anasını satayım her gün yattım. Çünkü bir kere bile şeyimde olmadı ne üniversite ne de başka bir şey. Her gün anlamsızca bir şeyler izledim, ne olursa. Zaman öldürüyorum ben, yaşamıyorum ben, hissetmiyorum ben."



    Yaptıklarınız ve Hissettikleriniz aynı benim yaptıklarım ve Hissettiklerim Hocam  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.