Şimdi Ara

Bialem.com.tr ve kontor düşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 gün önce hattımdan 48 kontor düşüşü oldu ve sikayetvar.com a şikayeti belirttim.Sonucunda şikayetim yayınlandı fakat müşteri hizmetleri tarafından sadece bi kere çağrı aldım ve açana kadar telefon kapandı ve ardından müşteri hizmetlerini aramamı isteyen bi mesaj çekti avea.Neyse dedim artık müşeti hizmetlerinin kontorü kalmadı sanırım çağrı atıyor 3 konotrüme kıydım aradım aradım aramasına da 13 dakka sonucunda bağlanabildim.Sonucunda kontor düşümünün bi alem servisinden oldğu söylenir fakat başaka bi içerik göremiorlarmıs ve bana bi alem müşteri temsilcisine aramamı söylediler ve 5059640951 nolu bi numara verdiler fakat arayınca ne duyayım:
    -Aradığınz kişiye şu an ulaşılamıyor :D ya avea ben ne diyim sana :)

    Neyse araştırmalarım sonucu bialem.com.tr üye olduğumun farkına vardım ancak 31 Mart'a kadar kullanımının bedava olduğu için üye olmuştum daha sonrasında ise ücret konusunda hiç bir şekilde avea bana bilgilendirme yapmamıştı.Bi alemin sitesindeki ücret bilgilileri şunlar:
    biAlem.com.tr Servis Ücretleri
    Hizmet Cep Telefonu İnternet
    biAlem.com.tr Üyeliği 6 SMS / Hafta YOK

    Ve dahasıda var benden 48 kontor düşümü nisan ayı sanırım 6*2=12 haftalık ayda 48 kontor düşmüşler.Tamam ama ben sadece internetten kullandım.Hiç bir şekilde telefondan girmedim internet ücreti yok deniyor.Nereye başvurmam gerkiyor arkadaşlar lütfen yardımcı olun

    Benim gibi tuzağa düşen arkadaşlar varsa :
    biAlem.com.tr üyeliğinizi sona erdirmek için kısa mesaj ile "IPTAL" yazıp 9393'ye gönderiniz.
    Bu şekilde üyelik iptral oluyormus



  • öncelikle gecmiş olsun arkadasım. bende bialeme üye olmayı düşünüyordum ki, senin bu mesajını gördüm tesadüfen. çok saolasın böyle bir mesaj yazdığın için. yoksa benim de kontörlerimi yiyeceklerdi. tekrar tesekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: handsome212

    öncelikle gecmiş olsun arkadasım. bende bialeme üye olmayı düşünüyordum ki, senin bu mesajını gördüm tesadüfen. çok saolasın böyle bir mesaj yazdığın için. yoksa benim de kontörlerimi yiyeceklerdi. tekrar tesekkürler.

    Dostum konusu mayıs 2009 konusu. Belki düzelmeler olmuştur he?
  • Bialem kısa bir süre ücretsiz deneme imkanı sundu fakat şu an için ücretli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.