Şimdi Ara

BF BC2: Bu Oyun Hala BETA!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle EA ve DICE geliştiricilerine bize hala daha BETA oyun oynattıkları için teşekkür ederim. Basitçe söylemek gerekirse; hala inanamıyorum. Final sürüm diye önümüze konan oyunun BETA'dan çok az farkı olduğunu görmek insanı delirtiyor. Oyunu ilk oynayan Amerikalıların Steam forumlarında daha birkaç saat geçmeden açtığı konu başlıklarının hepsi oyundaki sorunlarla ilgiliydi. Bu kadar fazla sorunu görünce hafiften nelerle karşılaşacağımı anlamıştım ama bu kadarını tahmin bile edememiştim. Oyun bir kere stabil değil. Arada bir beyaz ekran veya siyah ekran verip masaüstüne atıyor, oyun içindeyken durduk yere kendini kapatıyor vs. Oyunun çoklu oyuncu moduna değinmiyorum bile. Neymiş efendim EA, DICE'a yeni sunucu veriyormuş, sunucu bakımı yapıyormuş, Punkbuster oyundan atıyormuş ve cabası yüksek pingler. Madem çoklu oyuncu modu için oyun yapıyorsun, sunucularının bakımlarını, düzenlemelerini, bağlantı ve güvenlik ayarlarını aylar öncesinden yapsana! Bu kadar mı öngörüsüzsünüz? Ayrıca, koca bir ay BETA safhasıyla geçti, hiç mi ders çıkarılmadı bundan? Madem hata düzeltmeyecektin, BETA'yı neden önümüze sundun? Kısacası, Pazar günümü mahvettiğin için teşekkür ederim DICE-EA ikilisi!







  • 2 gündür oynuyorum texture hataları dışında oyunu baltalayan hata görmedim. Gayet de zevkli oyunlar oluyor.
  • sabahtan beri pb hatalari ve bitmek bilmeyen connection failed hatasi gene basladi cok dogru bir yorum yapmissin bu oyun bencede hala beta dun aksamdan beri ve bu sabahtan su saate kadar toplam 6-7 saattir oyuna girmeye calisiyorum inanirmisiniz toplam 10 dk bile oynayamadim sirf bu hatalar yuzunden bukadarda olmaz arkadaslar yazik degilmi verdigimiz paralara..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 7 Mart 2010; 16:17:55 >
  • arkadaşlar eğer makinanızda beta hala yüklüyse yada dosyaları varsa silin. hatta regedtten de silin.
    mal insancıklar aynı parametrelerle oyun yüklenmesine karar vermişler. çoğu sounun çözümü betanın dosyaları ile full sürümün dosyalarını karışmasıymış. bu yüzden dolayı bir sürü kişi şikayetçiydi çoğunun sorunu çözüldü. siz de bir deneyin derim.
  • Belgelerimden de beta dosyalarını silin.
  • Beta dosyalarını sileli çok oldu, benim bahsettiğim şeyler biraz daha farklı. Kaldı ki Beta dosyaları silinse bile hatalarla karşılaşılabiliyor. Bir hafta sonra oyunu adam ederler diye düşünüyorum.
  • ARkadaş haklı..YAzmışlar üzerinde çalışıyoruz diye başka bir nuamra yok.NEyin üzerinde çalışıyorsun...Cidden bu server devri oyun çıkmadan önce neden yapılmadı..HAla orjinal almamış varsa almasın arkadaşlar..ALanda oynayamıyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us

    ARkadaş haklı..YAzmışlar üzerinde çalışıyoruz diye başka bir nuamra yok.NEyin üzerinde çalışıyorsun...Cidden bu server devri oyun çıkmadan önce neden yapılmadı..HAla orjinal almamış varsa almasın arkadaşlar..ALanda oynayamıyor zaten.
    Kendi adınıza konuşun. Ben istediğim zaman rahatlıkla oynuyorum.
  • Everythings is will be okey uptadeler gelicek ve daha fazlası herşey iyi olacak merak etmeyin (Beta ilk çıktığında yoğunluktan böyle olmuştu)
  • daha almadım..ama böyle uzun soluklu bir oyun için de 1 hafta sorun değil...her türlü şekilde hatalar düzeltilir..sadece biraz zaman gerek..adamlar muhtemelen aceleye getirdi..
  • Bu sorunların sürekli devam edeceğini, sanmıyorum! Elbet stabiliteye kavuşacak bu oyun.
  • Sorun nedir tam anlamadım , orjinal almayalım mı ? Serverlara mı girilmiyor yoksa oyundayken hatalar mı var ? Yoksa MW2 deki gibi hileciler hücum mu etti ?

    Gelecek güncellemeyle çözülür elbet ama beni asıl gıcık eden şu DLC lerin paralı olacak olması :(
  • ki Beta stabile kavuşmuştu son 3-4 gün kala bir yama yayınlamışlardı o yama ile süper oynuyordum hem performans hemde lagsız bir şekilde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dividi

    Sorun nedir tam anlamadım , orjinal almayalım mı ? Serverlara mı girilmiyor yoksa oyundayken hatalar mı var ? Yoksa MW2 deki gibi hileciler hücum mu etti ?

    Gelecek güncellemeyle çözülür elbet ama beni asıl gıcık eden şu DLC lerin paralı olacak olması :(


    DLC lerin paralı olacağını kim söyledi ? ben ücretsiz olarak yayınlanacak biliyordumki 1.cisi yayınlandı bile
  • İlk oyunu PS3 de oynamıstım. Aynı olaylar başıma gelmişti. Nedense bana frostbite motorunun kendisi bir sorunmuş gibi geliyor. Yani nasıl desem grafiğin kendisi bug .. ben öyle hissediyorum.Bad company 1 de ps3de çok lag vardı millet deliriyordu ilk günlerden fakat sonradan oyuncuların azalması ve snucuların iyileştirilmesiyle bir nebze düzeltildi. Grafik buglar vs ilk oyundada vardı.
  • Oyunda problemler var ve bunlar için durmadan yama yayınlanacak. Birini yükledikten sonra diğerini yüklemek problem değil. Belli bir aralığa yayılmıs olacak. Ama farzedinki format attik. Ozaman bu yamalar üst üste binecek. Türkiye durumuda ortada baglantilar dürmadan gidip gidip geliyor. Bir format ilerleyen zamanla ciid zaman anlamına gelcek. Bence çikiş tarihini en azındna 1 ay akdar erteleyip oyuna daha fazla çeki düzen vermeleri gerekirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.