Şimdi Ara

Bethesda ve Machine Games Yeni Indiana Jones Oyunu Duyurdu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Hocam bu mantığa göre Marvel'ın olan Spider Man de Exc olamaz.

    ama tahminimce tüm platformlara çıkar. xbox tarafında ise gamepass e ilk günden eklenip orda avantajını gösterir.

  • Ilk gün game pass üzerinden oynayacak olmak o kadar keyifli ki anlatamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomb Raider'ı süreli Exc yapınca MS Uncharted killer dediler Xboxçılar olmadı. Daha dibe gidip fosili diriltiyorlar ve yine Uncharted killer demeye başladı Xboxçılar. Böyle bir toplulukla karşı karşıyayız, oyunu, detayı bırak herhangi bir PlayStation ürününden daha iyi olabilir mi düşüncesi geliyor akıllarına ilk.

  • Şimdi anlaşıldı Todd Howard'ın neden Indiana Jones filmlerinde ki objeleri Xbox'a katılma yayınında arka plana yerleştirdiği. Gerçi çok büyük bir Indiana Jones hayranı kendisi, o ayrı.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Naughty Dog

    Machine Games'den pek güzel bir şey çıkmaz. Daha oyunu görmeden Uncharted killer olacağına inananlar var. Uncharted'ın %1 ini edebilirlerse öpün başınıza koyun <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s17.gif" align="middle" border="0" alt=""> Microsoft zaten kötü oyun ettirme ve firmaları batırmasıyla ünlü.


    Abim be yorma be abim. Her habere aynı boş mantıkla yorum yapmak zorunda mısın?
  • Xbox oyun duyurdukça laf sokacaklar, kötüleyecekler, sindiremeyecekler. Fakat o oyunlari gidip gamepass alıp pc lerinde oynayacaklar.. Gümbür gümbür gelen bir XBOX bir Phil Spencer var bunu mecbur kabullenmek zorunda kalacaklar. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 13 Ocak 2021; 3:0:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

    metni:
    Xbox oyun duyurdukça laf sokacaklar, kötüleyecekler, sindiremeyecekler. Gümbür gümbür gelen bir XBOX bir Phil Spencer var bunu mecbur kabullenmek zorunda kalacaklar. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.


    Phil Spencer bayağı bir kısır kaç yıldır var ama bir şey geldiği yok. Bir Bethesda'yı almak ile Sony stüdyoları kalitesine yaklaşacağını hayal eden xboxcılar var işte. Stüdyo sayısı ve alınan stüdyo sayısı ile olmuyor o işler, KALİTE ile oluyor KALİTE  


    E ne yapsın adamlar nesillerdir oyun görmemiş. Halen daha şuan oynayacak oyunları yok, Çıkış oyunları bile yok ama gelecek oyunlara ekmek banıyorlar. Umut fakirin ekmeği  


    Ki gelecek oyunlarında Microsoft tarafından ettirileceği için tahmini metaları belli gibi 60-85 arası ancak  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 13 Ocak 2021; 3:5:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_6

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    E adamlar kaliteyi Uncharted ile gördükleri için her umutta Uncharted killer diyorlar. Tomb Raider gösterdiler xboxcılara, Uncharted killer dediler, fos çıktı. Şimdi bu gösteriyorlar gene Uncharted killer diyorlar.


    Nasıl kaliteli şekilde bir darbe bırakmışsa Uncharted ve Sony stüdyoları her zaman hedefleri SONY Stüdyoları ve Oyunları gibi olabilmek. Kendilerini bile övemeye çalışırken aslında Çıtanın SONY olduğunu söyleyip yüceltiyorlar  





  • 4. oyun dediğiniz tabire tam uyuyor. O yüzden tırmanma simülatörü diyorum gerçekten çok sıkılmıştım. Nd'nin ps4 nesline çıkan tüm oyunlarında bu sıkıcılık mevcut. Görsellik yetmiyor. Multiplayer modu fena değildi ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani Indiana jones arkeolog diye oyunun %80 inini bulmaca yapmasinlar birde bina yapmayalim acik dunya olucaksada ne alaka derim yani hatta kufur bile ederim bina kurma muhabbeti olursa zaman öldürüyor birde Jones e ters yani.Aslında oyuncu dostu olmak icin oyunu baltaliyorlar bulmacalarla gizemlerin cozulmesinde oyunlarda genelde.Tam oyununa harbiden cok zor kesif bulmacalari koysalar oyuna varya offf diyorum dusunsenize 1 haftada oyunda bir gizemi cozuyorsun .Bu denenmeli tam oyunu yani once sevilmez fakat daha sonra övgü yağmuruna tutulmazsa ben birsey bilmiyorum .Souls serisinin gizemleri cözme yönünden ayni zorlukta bir oyun dusuncesi bile cılgınca ödülleri toplamazsa ben birsey bilmiyorum denenmeli bu bence .Son filmde mitlerden bilim kurgu kapisi aralandi seriye nokta koyuldu .Arkeoloji mitler ve bilim kurgu harmanlanmis bir oyun buyuk ses getirme ihtimali epey yuksek bir oyun olabilir.Tabi gizemleri cözmek müthis zor ve karmasık olsun benim icin yeterli gerekirse bir gizem icin 1 ay ugrasiyim fakat sonunda oyunu bitirmiscesine zafer cigliklari atmak istiyorum.Tabi direk tek buyuk gizemede yogunlasabilir ben olsam denerdim bircok gizem bircok guzel hikaye voavv !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • uncharted tarzı olacak işte

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bethesda ve Lucasfilm bir araya geliyorsa dandik bir iş çıkmaz. Bethesda ne yapsa oynanır zaten. Xbox'lı olmak bir ayrıcalıktır  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Bethesda ve Lucasfilm bir araya geliyorsa dandik bir iş çıkmaz. Bethesda ne yapsa oynanır zaten. Xbox'lı olmak bir ayrıcalıktır  

    ee sony nin bir sürü exclusive oyunu var zaten. o zaman sony li olmak nedir?

  • Kullanıcı adı malum firmanın birinci parti oyun firması olan birinin yorumlarını neden ciddiye alıp cevap veriyorsunuz ki.
  • Uncharted'da güzel oyun Tomb Raider'da, daha oyunun ne olduğu belli olmadan nasıl bir kıskançlıksa buraya gelip Uncharted güzellemesi yapıyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dictattor

    Tomb Raider'ı süreli Exc yapınca MS Uncharted killer dediler Xboxçılar olmadı. Daha dibe gidip fosili diriltiyorlar ve yine Uncharted killer demeye başladı Xboxçılar. Böyle bir toplulukla karşı karşıyayız, oyunu, detayı bırak herhangi bir PlayStation ürününden daha iyi olabilir mi düşüncesi geliyor akıllarına ilk.


    Olmadı mı? Tomb Raider serisi (eskileride demiyorum, reboot sonrası bile sadece) uncharted X5 killer. Çok daha iyi oyunlardı. Anca sizin gibi koyu sony aşıkları kabullenmezler bunu yazık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.