Şimdi Ara

Beslediğim kedi ile aramdaki büyük engel.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba ve bu yazıyı açıp okumaya vakit ayırdığınız için de teşekkür ederim.

    Uzun zamandır beslediğim bir kedi var hikayemiz çok eski değil ancak 1 2 yıl oluyordur tahminimce bu kedi biz yeni evimize taşındığımızda buralarda dolaşıyordu sürekli alt kattaki komşu yemek veriyordu ona neyse ben ilk zamanlar bundan korksam da yemek vermeye başladım oda benim yanıma daha sık uğramaya başladı bu böyle sürerken artık baya ikili gibi olduk ben okula giderken uyanıyor ben geldiğimde benimle birlikte apartmana giriyor --(bu arada sokak kedisi ancak ben onu soğuk havalarda veya o ne zaman isterse apartmana alıyorum onu)-- ancak sorunum şu ki ben bu kediyi sevemiyorum çünkü bir iki kez bana saldırdı ona rağmen onu çok seviyorum ama sevmek istediğimde beynim resmen bana saldıracağını bilmene rağmen neden sevmeye çalışıyorsun ki diyor ve bir türlü dokunamıyorum beni sevdiğini düşünüyorum çünkü beni gördüğünde çok fazla miyavlıyor yerlere yatıp yuvarlanıyor karnını gösteriyor göz teması kurduğumuzda yaklaşıyor miyavlıyor. Onu nasıl sevebilirim ? elimi uzatmaya çekiniyorum maalesef sizden bununla ilgili yardım istiyorum.







  • İyi günler ,
    okuduğum kadarıyla sizin probleminiz psikolojik bu alt forumda bu konuda size yardım edebilecek forumdaş pek yoktur sanıyorum.
    İçiniz rahat olsun hayvan zaten sizin onu sevdiğinizi bildiğinden peşinizden gidiyor.
  • tembelreis T kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim hocam çözüm bulamaz isem oraya da giderim belki ancak aklıma şu kedi tüyleri için olan eldivenler geldi onlardan bir tane almayı düşünüyorum hem o şekilde sevmek daha kolay olur bir iki kez sevebilirsem alışırım diye düşünüyorum
  • Beslediğim kedi ile aramdaki büyük engel.

    Marketlerde benzer kedi ödül mamaları oluyor. Avucunuza 1-2 tane alın, kedi size gelsin. Elinizi kucağınıza yakın tutarsanız, kucağınıza da çıkar.

    Elinize yakın olmasına, alışırsınız sanırım böyle yapınca.

    Biraz buna alışınca, o avucunuzdan yerken yavaş yavaş dokunup, sevmeye de başlaya bilirsiniz.
  • İyi günler i özel kedi tüyü eldiveni vs. almayın bulaşık eldiveni yeşil pembe vs. olan yada ameliyat eldiveni tabir edilen eldivenlerden alın daha ucuz olur .
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için hocam bu gün kediyle biraz oyun oynadık sürekli kapmaya ısırmaya falan çalışıyor herhalde onun tarzıda bu ama böyle yavaş yavaş daha yakın oluyoruz bu gün kapıyı azıcık aralayıp aradan elimi çıkarttım oda kapmaya çalıştı elimi ilk bir tedirgin olsam da 1 2 3 derken rahatladım sanırım acele etmenin manası yok
  • tembelreis T kullanıcısına yanıt
    fırın eldiveni vardı evde bir adet sanırım onunla bir denerim kalın bir şey baya en kötü olan eldivene olur :D
  • güncel. her türlü öneriye açığım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.