Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28392840284128422843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burak alınmasaydı, Adem kendine gelmeseydi ve Kagawa katkı vermeseydi şuan 4. sıralardaydık.

    Şenol hoca hatalıdır, yanlış tercihler yapmıştır tamam. Ama elindeki kadroyu kim ona verdi? Kim transferleri yaptı veya yapmadı? Kim takım içi disiplini sağladı? Pepe-Babel-Adriano gibi oyuncuların sakatlıkları hep uzadı! Aslında oyuncular haklı. Sen adamların parasını vermezsen adamlarda oynamaz.

    Yönetimin ne yaptığını gören bilen veya duyan var mı? Bir kulüp anca bu kadar kötü yönetilebilir. Maaşları ödeyememe, kulüp içi başı boşluk, her alanda yönetimin ilgisizliği vs.. Ne ararsanız var. Hakem ağzımıza etti anca sesi çıktı başkanın. O da taraftar baskı yaptı diye.

    Bu kadar kısıtlı kadro ile potaya kadar girebildik. Necip-Caner-Lens-Mirin gibi oyuncularla geleceğin nokta belli. Yenilen 2 gole bakın. Sanki halı sahada maç yapıyorlar sanırsınız!
    Takımda sağ-sol açık toplasan 4 gol atmamış buna rağmen gene iyi gol attık. Herkesin 5. olur dediği takım şuan 4 puan geride. Demek ki elimizde doğru kadro olsa daha iyi işler çıkartabilirdik. En azından Fener-Erzurum-Konya maçlarını vermezdik, Gs'ye belki gene yenilirdik ama bu kadar amatörce 2 gol yemezdik.

    Her sene bir bölgede yokluk çekiyoruz. Geçen sene forvet yoktu. Bu sene forvet oldu ama kanatlar yok oldu! Elimizde defans oyuncusu kalmadı. Sağ bek alternatifsiz, Atiba yerine oyuncu bulamıyoruz.

    Tüm olanların ana kaynağı Yönetimdir. Hoca ve diğer etmenler de tuzu biberidir.
    Önümüzde ki seçimde doğru dürüst aday olan bile çıkmadı. Başkan aynı saz arkadaşlarıyla yola devam edecek!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Kadroya bakınca maçın hikayesi o kadar belli ki seyretmesek de olur.

    Çok büyük bir futbol şansına ihtiyacımız var. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Necip'li orta sahayı görünce maçın gidişatı çok belliydi maalesef. Gerçi adil bir hakem olsa muhtemelen maç berabere biterdi, GS'nin de öyle aman aman bir oyun üstünlüğü yoktu. Fakat Şenol bey'in yine anlamsız kadro ve oyun tercihleri bizi de kilitledi.

    Ljajic solda olacaksa ortada Kagawa gibi bir pas istasyonu olmalıydı, zira Adem sola geçip orta sahaya 3 tane DMC dizince pas yapamayacağımız belliydi.

    Şenol Bey'in yine korkuları, önlemleri, şapkadan tavşan çıkarma çabaları, "hamlemizi ikinci yarı yapacaktık" martavalları ile kaybedilen bir büyük maç.




  • İlk golde Atiba geriden gelmiş neredeyse yetişmiş ama Caner daha yakın iken yetişememiş,hatta yaklaştıkça yavaşlamış.Koşu temposunu devam ettirse adamın önüne geçecekti hatta en kötü tam pas atılırken pası kesecek duruma gelecekti.

    Atiba yetişiyor Caner yetişemiyor.Bu gibi detaylarda mental olarak kafa olarak Caner'in ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor işte.Pozisyondan kopuyor hemen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman'ın açıklamaları hakkında Mustafa Cengiz: "Saygı duyarım. Bir insan kendi oynadığı maç hakkında, kendi aleyhine olduğu bir karara inanıyor, feryat ediyor ve bu feryat haklı bir temele dayanıyorsa ben dinlenmesinden yanayım, ona karşı bildiri yayınlanması tarafında değilim."


    Siz ne düsünüyorsunuz? Kulüpler birligi Fikret Orman'in aciklamalarindan sonra hakemi korumak icin bildiri yayinlamali mi? GS baskani istemiyor. Ama yine de gece operasyonuyla fason sekilde cikartilabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    Fikret Orman'ın açıklamaları hakkında Mustafa Cengiz: "Saygı duyarım. Bir insan kendi oynadığı maç hakkında, kendi aleyhine olduğu bir karara inanıyor, feryat ediyor ve bu feryat haklı bir temele dayanıyorsa ben dinlenmesinden yanayım, ona karşı bildiri yayınlanması tarafında değilim."


    Siz ne düsünüyorsunuz? Kulüpler birligi Fikret Orman'in aciklamalarindan sonra hakemi korumak icin bildiri yayinlamali mi? GS baskani istemiyor. Ama yine de gece operasyonuyla fason sekilde cikartilabilir.
    Sezon sonu emeklıye ayrılacak Bulent Yıldırım bu mac sonrası acıklamalardan sonra 1 sene daha devam kararı almıs dıyorlar... cok guldum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haraco -- 6 Mayıs 2019; 15:4:18 >




  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Caner'in böyle bir sürü maçı var.

    Ona sol bek görevini verenler utansın ne diyelim.
  • Necip'i kadroda görünce maçı izlemekten vazgeçtim. İyiki de izlememişim. Bizi bu lazarongaya mahkum edenler utansın
  • Maçta verilen kararlarla ilgili güzel bir flood okumanızı tavsiye ederim.
    https://twitter.com/alvaronegredo__/status/1125334838821773312?s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim takımı sahada yalnız bıraktı. Ve NECİP...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takım olarak kotu oynamış olabiliriz ama bu hakemin bizi ezmesi gerektiği anlamına gelmiyor o yuzden kimse zaten kotuyduk falan ayaklarina yatmasın, zaten kötü oyunumuzda baş etken hakem ondan sonra da şenol güneşin korkak futbol taktigidir. Ilk yariyi oturdum adam akıllı tekrardan izledim cunku biz maci ilk yarida kaybettik, canlı izlerken herseyi goremeyebiliyor insan tekrar izledigimde gördüğüm tek şey hakem bize nefes aldırmamış gs li oyuncuya en ufak hamleye faul + sarı kart bize gelince en baba fauller çalınmadı, tam kontraya cikicaz hoop faul yani anlayacaginiz takim olarak afallatildik. Yoksa gs nin top mop oynadığı yok adam akıllı organize atakları yok attıkları 2 gol zaten ortada. iddia ediyorum kalan butun maçlarda puan kaybedebilirler eger hakemler omuz vermezse tabi. O yuzden once kendi takımınızı suclayacaginiza bu arsizlar gibi 1 hafta boyunca etrafa saldırmalıyız ki mamamızı versinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safakss

    Bir besiktasli olarak katiliyorum. Tamam hakemin tac pozisyonu yanlis. Canerin ve takimin itiraz etme yerine oyuna kosmasi lazimdi. Sari kartlarda gereksiz cikti. Tamam hakemde bariz bi besiktasa oynama vardi bunu gslilerde dahil herkez gordu. Ama yinede boyle sacma sapan bi oyun oynamamaliydi besiktas. Senol hoca saolsun defans yaptirip kontradan gol bulmaya calisti. Nerdeyse ligde en fazla gol yiyen takimlardan biriyiz biz. Yaslanip bizim yari sahamizda oyunu karsilarsak bizim gol yememe gibi bi sansimiz yok. Rakip atamasa biz hata yapar yine attiririz. Bu takimin defans sorununu lig bitti halen anlayamadilar. Bizim en guclu silahimiz hucum. Biz saldirsaydik korkmadan oynasaydik bu mac cok farkli olurdu. Galibiyetten baska caresi olmayan bi takimiz sanki beraberlik bize yeter gibi geri yaslandik. Ljajici mevkisinde oynatmadi bitirdi. Necip denen geri zekali kac mactir yok onu oynatti. Kagawa q7 vs gibi birebirde etkili adamlar vardi daha erken oyuna alabilirdi. Biz hucum haricimizde sifiriz. Burda gsnin bi sucu yok adam hakem hata yapti yok atmayalim demicekler herhalde. Sevmiyorum gs taraftarini nefret ediyorum ama bu macta en az suclu gs oyunculariydi.. Goz gore gore ligin basindan beri tek tek butun firsatlari elimizin tersiyle geri cevirdik. Besiktas yonetimin kararlari ve senol hocanin derbi korkulari yuzunden bu halde. Yoksa acik ara sampiyonduk biz. Cunku ligde malesef ki butun takimlar kotu. Herkez puan kaybetmeye hazir..

    Alıntıları Göster
    Dostum yukarıda da yazdım zaten ben Beşiktaş'ın 11ini gördüğümde rahatladım.Şenol Güneş "önce yenilmeyelim" mentalitesiyle maça çıkmış. Sizin puan alabilmeniz için Burak ve Ljajic'in etkili olması gerekiyordu ama Ljajic'i kanata atarak hem kendi etkinliğini hemde Burak'ın etkinliğini kısıtladı. Necip hele bir felaket Beşiktaş'a hiç yakışmayan bir futbolcu. Quaresma ile maça başlayıp ikinci yarı Kagawa'yı kullanmak sizin için daha mantıklı olurdu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kepler Laveran

    Maçta verilen kararlarla ilgili güzel bir flood okumanızı tavsiye ederim.
    https://twitter.com/alvaronegredo__/status/1125334838821773312?s=19
    Okumaya gerek yok, adam bugün hakkettiğimiz şampiyonluk vs dedi 40 yıldır izlerim suyun üzerinde hiç bu kadar tortu görmedim.
    He şunuda koyayımda ergen kafada kendi çapımda haklı olduğum belli olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Mayıs 2019; 16:23:50 >




  • Teknik direktör olsam ve bana biri gelse. Hoca al sana bu kadar para ve maçı sat ama oyuncular dahil kimsenin bu satışı anlamaması lazım. Ne yaparsın dese?

    Şampiyonluk maçı kadar önemli ve zor bir rakip karşısında üstelik deplasmanda hiç oynamadığı yerde çok fazla 11'i bozarak göze batmamak için Dorukhan'ı 10 numara pozisyonunda oynatarak bitirir, Ljajic'in de faydalı olmasını tek başına beslemesiz bırakarak kanatta engeller, Necip'i de defansif anlamda Atiba'nın yanına koyar, Caner'i de ileride kanatta oynatırdım.

    Vallahi güzel satış olurdu.
  • İlk golü yedikten sonra Gökhan ve Ljajicin gördüğü sarı kartlara bakın takımın orada kayış koptu takımın en soğukkanlı en teknik oyuncusunu böyle sindirdiler işte takımda da Buraktan başka gol atacak adam yok sağolsun Şenol bey 4 senedir Quaresma ve Lensden bi cacık olmayacağını anlayamadı bu kazmaları kanada koyuyor Erzuruma bile gol atamadılar boş kaleye kalecinni üstüne abanan kazmalar bunlar. Bunlardan gol umudu beklersen çok beklersin bence Necip,Lens,Quaresma acayip sabote ettiler dünkü maçı.
  • Herşey bir kenara ben yayını da hiç beğenmedim çoğu pozisyonun tekrarı çok geç verildi 1kere verildi ve kötü açıdan verildi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş'in korkak futbolu sonumuzu getirdi. 6 maç kazanan kurguyu bir kenara bıraktı.
  • Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    akılları ödül töreninde kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopali08

    12 Yıldır Her Platformda Böyle Yazıyorum. Sms vb. Hepsi Dahil.Kendi Stilim. Hatta Sizler Gibi Yani Herkes Gibi Yazmaya Çalışınca İlk Anda Zorlanıyorum.

    Alıntıları Göster
    Anladım hocam size ters geliyordur normal yazmak. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine yazdım yine yazıyorum ibb yi yenerek gs nin ekmeğine yag surduk zaten bizim şampiyon olamıycagımız belliydi emin olun gs yi yensek yine olma sansımız dusuktu ibb yi yendik gs yede yenilip afamları şampiyon yaptık afamlar sayemizde sampiyon olucaklar aferin senola biraz stratejik dusunulse bu şampiyonluk gs yede verilmezdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28392840284128422843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.