Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44374438443944404441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice


    quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Bizim takımda tahrik edilmesi en kolay oyuncu Quaresma. Şenol Hoca 10 kişi kalan FB'nin bizi de eksik bırakmak için bir şeyler yapacağını önceden sezmeliydi.

    Katılıyorum. Bu maçta Q7'yi hiç sahaya sürmeyecekti. Babel'i sağ kanada alabilirdi. Türkiye gibi hakemlerin her daim eyyam yaptığı bir ülkede bizden bir oyuncu atmak için fırsat kollayacağı belliydi, en çok kart görme potansiyeli olan futbolcuyu riske atmayabilirdi.

    Gerçi hoca da ne yapsın, 34 yaşına gelmiş hala çocuk gibi kendine hakim olamıyor Q7.

    Souzanın kendisine yaptığı hareket kırmızı kart
    Akıllı bir adam kendisini yere atar
    o ne yaptı?
    karşılık verdi!

    34 yaşında milyon $ kazanan profesyonel bir futbolcu böyle amatörce hareket edemez! etmemeli!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkn.usta


    quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

    Fener kupa maçı hkk,

    Kardeşim hava buz gibi, maç hafta içi, ertesi günü iş var. Bu nasıl bir fiyat politikasıdır. Ayıptır ya. Yap kale arkasını 70-80 lira full dolsun stad.


    Bilet Fiyatları
    Kategori 1 : 450TL
    Kategori 2 : 400TL
    Kategori 3 : 350TL
    Kategori 4 : 325TL
    Kategori 5 : 300TL
    Kategori 6 : 275TL
    Kategori 7 : 160TL
    Kategori 8 : 150TL
    VIP : 800TL
    1903 A-E BLOK : 800TL
    1903 B - D BLOK : 850TL
    1903 C BLOK : 900TL

    kale arkalar 100 kategoriler 130 dan başlasa iyiydi ama derbi maçı olduğu için stad büyük ihtimal dolar kulübün geliri artıyor bence böyle bakmalısınız birazda

    Stad baya boştu. Gün içinde biletler 60-70 liraya devredildi.

    Şimdi demek istediğim daha iyi anlaşılmıştır.




  • Dün geceki kupa maçını iki ayrı bölümde değerlendirmek lazım herhalde. İlk kırmızı karta kadar aslında fena olmayan bir maç izliyorduk. Gerçi maçın 4. dakikasında FB aleyhine verilen bir faule 3 FB'li futbolcunun hakemin etrafını sararak sert bir şekilde itiraz etmesinden gidişat iyi kötü belli olmuştu. Lig maçında yeteri kadar geremediler ortamı, sonuç malum. Futbol oynayarak üste çıkamaycaklarını kabul etmişler, daha maçın başında niyetlerini belli ettiler. Üzücü olan 9583495. defa bizim bu oyuna gelmemiz.

    Biz maçın ilk faulünü 24. dakikada yaptık. O sırada sanıyorum Soldado 3. ya da 4. faulünü yapmıştı Pepe'ye. Basketboldaki gibi X sayıda faul ceza gerektirse ilk giden Soldado olurdu. Neyse, hakem hakkında çok konuşmak istemiyorum hem idareciler hem futbolcular iyi niyetli değildi hakemin de işi zordu. Her faul pozisyonunda yaklaşık 10-15 kişi FB yedek kulübesinden fırlayıp hakeme itiraz etti. FB camia olarak kendisine bu yaklaşımı yakıştırıyorsa ben de bir şey demiyorum.

    Ortada kritiği yapılacak bir maç olmadığından bazı futbolcular için bir şeyler yazayım;

    Lens: Benim de artık umudum kalmadı. Yetenekleri var evet ama kafa olarak oyunda değil. Motive değil, konsantre değil, futbol oynama arzusu kalmamış gibi duruyor. Sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu. Eğer bir imkan ihtimal varsa en kısa sürede satılmalı ya da kiralanmalı.

    Negredo: O da sanki takıma küsmüş gibi. İlk geldiği dönemde sahada varını yoğunu ortaya koyardı. Olurdu olmazdı ama son dönemde sanıyorum takım ile arasındaki bağ zayıflamış. Sahada idare eder gibi bir görüntüsü var. Sezon sonunda iki tarafın el sıkışıp ayrılması herkesin hayrına.

    Tolgay: Bu arkadaş yakınlarında rakip yokken düzgün pas dağıtıyor. Uzun toplarda ayağı iyi, üçgenlere yetişiyor, savunma anlamında da gayretli. Fakat kardeşim az biraz üzerine gidip bastın mı tam bir serseri mayına dönüşüyor. Sürekli top kaybı, ayağı kayıp düşmeler vs. Rakip basmaya geldiğinde sürekli yüreğimiz ağzımızda eyvah kaptıracak diye. Yeri geldiğinde geri pas vermekten imtina etmemeli.

    Q7 nereden baksak 3 maç yok gibi. Babel sağ kanat Adriano sol kanat Tosiç sol bek gibi bir düzene mi dönmek lazım acaba. Olmuyor arkadaş Lens ile. Ciddi söylüyorum, Pektemek oynasın daha iyi. Adam en azından 100% maçın içerisinde. Yetenek seviyesini biliyoruz ama bir kişi eksik oynamıyoruz en azından.




  • Temiz derbi isteniliyorsa volkan gibi provakatör tipli adamları oynatmayacaksın.
  • Aykut kocaman yüzsüzu çıkmış hala hakem diyor insanda biraz olsun yüz olur. Ya çok ağar trol yada adamda hiç utanma duygusu yok. Dün düzgün Bir hakemle sahada oyuncunuz kalmazdı la biraz utan. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim elemanlar biraz kafalarini kullansalar lig macindan bile daha kolay macti aslinda, bir iki oyuncunun amatorlugu ve bencilligi yuzunden boyle oldu. Tolgay nasil Alper'i attirdiysa Q7 de Josef'i attirabilirdi. Ama ne oldu? Q7'nin cingeneligi tuttu.

    Fener'in attigi ilk golu Tolga cikarabilirdi bence..yine FB'nin ikinci golu de tam bir sans-komedi golu. Sener bile inanamistir o topun gol olmasina Mac boyunca girdikleri 2 pozisyonun 2'si de gol oldu. Ancak Championship Manager'da olurdu boylesi.

    Besiktas istatistikleri yine alt ust etti, feneri ezdi ama amatorluk ve bencillik yaparak istedigimiz skoru alamadik. Futbol oynayarak Vodafone Park'ta mac kazanilamayacagini pazar gunku macta aci bir sekilde tecrube eden FB, daha macin ilk dakikasindan itibaren kaos ve cirkeflik yaparak Besiktas'i durdurmaya calisti. Basarili da oldular bence..

    Gokhan'in Aatif'a hareketi net penaltiydi hakem vermedi, Babel'e son dakikada yapilan hareket de penaltiydi ama aatif'a vermedigi icin babel'in penaltisini da es gecti. Tam bir Eyyamcilik yapti. Eee, Turk hakemi sonucta, yapmasa sasirirdim.

    Rovans maci bizim icin cok daha kolay bence.




  • pyp P kullanıcısına yanıt
    sen istemezsin valla ben isterim
  • K E N kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey imkansız. taş çatlasa 3 maç verirler o da tahkimle 2'ye iner.
  • astery99 A kullanıcısına yanıt
    Soldado Alper in 2.sarı gördüğü pozisyonda yine hakemin kolundan çekiyor Fırat ikisinide pas geçti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma kartı görüp çıksa 2 maç ceza alırdı da karttan sonraki hareketleri cezayı 4-5 maça çıkarır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alperin 2. sarıdan atıldı pozisyonda bile amaçlarının ne olduğu belliydi zaten. Aykut Kocaman derbilerinde klasik olan şeyler bunlar hiç şaşırtıcı değil. Benim anlamadığım bizim futbolcular neden kendini yere atmıyor darbe yiyince. Geçen sene VOlkan Şen Sosaya yumruk attı 2side sarı kart gördü. Emenike Sivoka kafa attı sarı gördü. Kardeşim emeğinizi yedirmeyin birisi size dokunuyorsa bırakın yere kendinizi kimsenin kimseye dokunma hakkı yok.

    Dün Souza ve Quaresma 2side aynı hareketi yapıyor hatta Souzanın ki daha sert ama kendini yere atan kazanıyor böyle şey mi olur? Hiç mi ders çıkartılmaz? Atın kardeşim kendinizi yere 40 takla atın yerde. Şu derbiler de senelerdir enayilikten puanlar ve maçlar kaybediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates





    Derbi bükücü.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: husamsdu

    Ya ZTK beyler ZTK! Bunun için yorulmaya değmez hatta kırmızıya hiç değmez. Gündüz de dedim yedeklerle çıkalım diye. Neymiş? Derbi. Yerim derbisini. Maçı izlemedim bile. O derece.

    İlk turda Paf ile çıkıp eleneceksin. Bitecek.
    A.Ş. Başakşehir kadar basmıyo kafalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whitebaby


    quote:

    Orijinalden alıntı: husamsdu

    Ya ZTK beyler ZTK! Bunun için yorulmaya değmez hatta kırmızıya hiç değmez. Gündüz de dedim yedeklerle çıkalım diye. Neymiş? Derbi. Yerim derbisini. Maçı izlemedim bile. O derece.

    İlk turda Paf ile çıkıp eleneceksin. Bitecek.
    A.Ş. Başakşehir kadar basmıyo kafalar.

    Ne yorgunluğa değdi ne de kırmızı karta. Q7 PEK sevmem ama as oyuncunuz. Altı üstü bi ZTK maçı için kaybettik. Alt sıralardasındır Avrupa için oynasın anlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener takım makım değil. İki maçta da bir varlık gösteremediler. Pazar gün futbol oynayarak yenemeyeceğini anlayınca yine çamura yattılar.

    Çok rahat alacağımız maç Quresma malı yüzünden gitti. Adam seni kurtarıcı olarak alıyor, sen 5 dakika sonra atılıyorsun. Ulan kaç yaşına geldin, benzer durumlar kaç kere başına geldi, yakında futbolu bırakacaksın hala rakibin tahrikine kapılıp attırıyorsun kendini. Hiç mi ders almadın şimdiye kadar. İnsanda biraz beyin olsa bunu kendi avantajına çevirir Josef hareketi yaptığında at kendini yere 9 kişi kalsınlar.

    Lens desen bir mal, Quaresma desen ayrı bir mal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903




    İşte ağladıkları için böyle oluyor ya.Biz ise aman bir şey olmasın ama şöyle böyle..Yeterin ya

    Konya maçından sonra başkan toplantı yaptı.Stat kapanırsa ortalık ayağa kalkar dedi, kapandı sonra olan biten şey yok ! Yanlış 1.
    Bayern maçından sonra konuşacağım dedi.2 hafta geçti konuşan Şenol Güneş oldu ..Yanlış 2..
  • Benim Gözümde Lens Çöp bedava almam o adamı, Gökhan gönül ve caner de çok kötüler eski formunda değil fenerbahçedeki gibi hiç oynamadılar zaten , Atiba eski formunda değil , Quaresme 2 maç oynuyo 3 maç takımı yakıyor, Talisca zaten seneye olmayacak, Forvetlerimizde eski golcülük yok Tosic desen günü gününe uymuyor, Babeli Tüm takımlar çözdü ne yapacağını önceden anlıyorlar Oğuzhan deseniz ne olduğunu bende anlamadım şu takımda Tolgay, Pepe, Fabri, Adriano iyi oynuyor şu anda gerisinde iş yok ,
  • Ben böyle rezil maç izlemedim. Akşam kafayı yedireceklerdi bana skrm futboluna dedim başka derdimiz yok bu salaklarla uğraşıyoruz. Biri aptalın önde gideni 4 e 1 gelip topa vuramıyor tam bir aptal bunun başka açıklaması yok biri de karaktersizin önde gideni takımı kurtarsın diye sahaya sürülüyor adama dirsek atıyor. Lense deli olurken q7 denen karaktersiz daha kötüsünü yapıp takımı satıyor ben bu adamın ne trivelasını ne başka hareketini istiyorum yeter artık gönderin kurtulun şu adamdan bundan başka sorun çıkartan adam yok takım 11/10 her türlü yenerdik. Bizim takım bu değil. Satın artık, futboldan soğudum bu maçtan sonra açtım arsenal-man city maçını izledim futbol ingiltere de bizde futbol diye bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 44374438443944404441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.