Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34513452345334543455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arda sırf Fatih terime çok iyi oynar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fernandes'in olduğu dönemlerde korner olunca gol olacak diye sevinirdim, şimdi korner olunca quaresmanın köşeye gittiğini görünce bütün maç izleme zevkim kaçıyor, çünkü %100 ön direğe atıp pozisyonu mahvedecek, bir kere hiç unutmuyorum 3 kere üst üste kullanmıştı üçünüde ön direğe atmıştı Koca beşiktaş takımı adamın elinde maskara oluyor, bir kurtulamadık gitti şu kanserden.
  • Devre arasında transfer politikamız kesinlikle gelip direk oynayacak adam olmalı. Yaşa falan bakmaya gerek yok. Sene sonunda FFP kalkıyor takım gençleştirilir. Benim devre arası ilk tercihim kesinlikle Sosa. Sosa’nın sözleşmesi 15 ocakta bitiyor. TS tekrar yenilemeyecek heralde. Bence Sosa’yı alırsak eski pas oyununa mecbur döneriz. Düşünün 2015-2016da Beck-Töre-İsmail-Olcay kanatlarıyla tiki taka oynuyorduk. Şimdi Adriano-Babel-Gökhan-Lens ile oynayacağız. Bu adamların hepsinin ayağı düzgün. Babel ve Lens normalde içe kateden adamlar ama işte oyun sisteminden dolayı bir şey yapamıyorlar. Adriano-Gökhan zaten söylemeye gerek yok.



    Devre arası Sosa yada türevleri gelirse ve Şaklabandan kurtulursak harika olur. Bakın Arda bile gelse bence yine pas oyununa döneriz. Barcelona Arda’yı sırf bu pas oyununda ayağı çok temiz diye aldı.



    Cenk satıldı artık. Onun parasıyls tecrübeli bir 10 numara ve Yerine Niasse,Bakambu tarzı delici bir adam alınırsa ikici yarı için umudum olur. Tabi bunlar pas oyununa dönmek şartıyla. Zaten biz taktiğimizi değiştirmessek isterse Messi gelsin bir şey olmaz bizden...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LannTheClever

    Arda sırf Fatih terime çok iyi oynar bence.

    Abi nasıl oynar ya? Adam 45-50 dk zor çıkarır 1 yıldır maç yaptığı yok milli takım harici. Nasıl kondisyon kazanacak, nasıl performası yükselecek? Ligin sonuna anca toparlar onda da şampiyonluk gitmiş olur zaten. Bize su anda hazır adam lazım.

    Bu söylediklerim Demba Ba için de geçerlidir. Ne kadar çok sevsem de karakter olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk 20 ve altında gittiyse yazık.Tosic de satılmamalı illa gidecekse 7-10 arası gitsin.Yoksa değmez.Takıma zarar verir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Fernandes'in olduğu dönemlerde korner olunca gol olacak diye sevinirdim, şimdi korner olunca quaresmanın köşeye gittiğini görünce bütün maç izleme zevkim kaçıyor, çünkü %100 ön direğe atıp pozisyonu mahvedecek, bir kere hiç unutmuyorum 3 kere üst üste kullanmıştı üçünüde ön direğe atmıştı Koca beşiktaş takımı adamın elinde maskara oluyor, bir kurtulamadık gitti şu kanserden.

    Ona tapanlar ve Şenol Güneş olduğu sürece Quaresma'dan kurtulamayacağız. Bunu kabullenin. Önce ona tapanları göndermemiz lazım. Şenol dahil.
  • bu sene fazla bir masraf yapılmamalı, zira şampiyonluk gitti, bence 2. lik de gitti.
    uefa için bir kaç takviye yapılabilir.
  • Cenk %99 Everton da eşide İstanbul ile ilgili paylaşım yapmış veda tarzında bir şeyler devre arası santrofor transferi olacak demek umarım bu isim Demba Ba olmaz eski performansı göstermesi çok büyük soru işareti Negredo desen oda tam güven vermiyor büyük risk bu 2si ile 2. devreye girmek
  • Cenk Tosun'a sallayanları anlayamıyorum. Yahu adamın şutları çok iyi, kafa toplarında iyi, çok hareketli, agresif, top tekniği iyi, birebir de adam geçebiliyor. Bir dezavantajı var rakip stoperlerin kucağında çok kalabiliyor. Daha ne olsun. Adam geldiği günden beri kendini geliştiriyor. Pektemek gibi yattığı yerden para almıyor. Takım içerisinde seviliyor ve dahası huzursuzluk çıkartmıyor. Artı sahada olmasa bile takım arkadaşlarını sürekli destekliyor. Bu adam daha ne yapsın? 25M Euro iyi diyorsunuz ama bunları yapabilip takım içerisinde de bu kadar pozitif etkiyi sağlayabilecek adamlar piyasada kaç paralara gidiyor? Cenk'in eksikliğini kiminle kapatacaksın? Bunlar hep sorun. 25K iyi rakam diyenler bence biraz daha düşünsün. Rıdvan'ı günahım kadar sevmem ama adamın haklı bir demeci var. Bu yaz futbol borsası patlama yaşadı ve vasat adamlar artık 10-15 ediyorlar. Böyle bir ortamda Cenk gibi kalburüstü bir adam için hele hele İngiltere gibi para saçan kluplerin olduğu ortama giderken 25M çok az. Quaresma konusunda herkese hak veriyorum. Daha az önce bunun tartışmasını veriyordum arkadaşla. Adam diyor ki Quaresma olmazsa kaleye gidemeyiz. Bizi kaleye götüren Quaresma değil Babel'dir. Neresiyle maç izliyorsa artık. Quaresma götürüsü getirisinden fazla. Lens bu kadar şans bulsa eminim çok daha fazla katkı verir takıma.

    Talisca'ya ayrı paragraf açmak isterim. Talisca Rivaldo olabilecek yeteneklere sahip ancak asla olamayacak bir genç kardeşimiz. Nedeni:
    1- Kesinlikle çok güçsüz ve ayakları yere sağlam basmıyor. (Canlı olarak izlediğim için bunu rahatlıkla söyleyebilirim.)

    2- Hareketli oyunda pasif kalıyor. Al-ver'i yapamıyor. Geldiği günden beri böyle.

    3- Uzun paralel pasları iyi ama kısa paslarda topun şiddetini ayarlayamıyor ve dar alanda etkili pas verebilecek oyun zekası yok.

    4- Oyun içerisinde kalamıyor. Santrafor gibi 3. bölgeyi düşünüyor ama asıl olması gereken 2. bölgeyi parselleyemiyor. Sırtı kaleye dönük top alış verişi yapamıyor.

    Bunun haricinde kendine has özellikleri olan müthiş şutları var. (Bu sezon o da yok.) Birde kafa toplarına nasıl koşulur nasıl yer alınır çok iyi biliyor ve yapıyor. Şimdi bu şartlar altında bu adam 20M euro'lar seviyesi yapar mı? Asla!! Alabiliyorlarsa 7-8 e alsınlar. O da takımın oyunu yıktığı maçlarda kafa vuruşu ve şut özelliklerini kullanmak için. Ama bu takımın 10 numarası asla olamaz.

    Son olarak gelelim Arda konusuna. Arda benim gözümde 10 numara değil kanat forvettir. Pas alışverişi iyidir ancak delici pas atmak onun işi değildir. İkili mücadele sevmez. Sırtı kaleye dönük oynamaz. Bundan dolayı Talisca'nın yerine aradığımız adam değildir.

    Nacizane görüşlerimdir.




  • Geçen sene ba bedava diye adebayor alinmadi , su saklaban Demba ba gelmesin bedava diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun stili değişmeden ha Cenk kalmış ha kalmamış mühim değil.

    Pas oyununa dönmezsek bu oyun stilimiz ile ancak bu kadar olur.

    Ama nacizane görüşüm pas oyununda Negredo daha etkili olur.

    Bitiricilik için Cenk ve Negredo kıyaslaması yapamayacağım zira ligde bu sene Bitiricilik gerektiren bir oyun yok ortada.

    Orta orta orta. Baska birsey yok ligde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalleriniz, Gerçeklerimiz. Medyanın gazına gelmeyin.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 25 Aralık 2017; 13:34:29 >




  • Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    yani bilemiyorum ozaman bu isteksizlik niye problem ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş yönetim kurulunun transfer politikası taraftar kimi istemiyorsa onu almak üstüne kurulmalıdır, yüksek oranla olumlu sonuçlanmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevdiğiniz hocanızdan Arda yorumu.



    https://twitter.com/alisinanoglu_/status/945219917103685632

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz burda güzel güzel kadrolar kuruyoruz da Şenol Güneş aynı anda Atiba-Casper94-Şaklaban7’yi kesebilir mi? Bu 3ü kesilirse işte o zaman bizim için bayram olur.



    Geçen sene şampiyonluk maçlarında son 5 hafta Tolgay-Oğuzhan oynatan adam bu sene niye Atiba-Medel ile çıkıyor? Bunu açıklamasını hala kafamda yapamıyorum.



    Ben kaç senedir söylüyorum. Bu ligde hücumun iyi olmazsa şampiyon olma şansın yok. Defansın kötü bile olsa ( bknz: 2015-2016 sezonu) şampiyon oluyorsun. Malatya,Sivas,Gençlerbirliği,Akhisar falan senin kalene gelmiyor zaten. Biz kalede Togla savunmada Alexis,İsmail,Beck ile falan şampiyon olduk ya. Yemin ederim şu kadro 2.yarı 17/15 falan yapmazsa bir şey bilmiyorum.



    Fabri-Gökhan-Pepe-Vida-Adriano-Medel(Tolgay)-Oğuzhan-Sosa(Arda)-Babel-Lens-Negredo(Cenk yerine yeni transfer)



    Yapacağı sadece bu. Bakın bayıldığım Medel bile oynamasa olur diyorum. Yerine Tolgay oynasın ses çıkarmam. İkisi de dikine oynayan adam. Şu takıma karşı kapanan takım bile bir şey yapamaz. Bu kadro her takımı açaar. Yeni transferler olmadan geçen sene Tolgay-Oğuzhan ile son 4 maç 4/4 yaptık. FB maçında da tek kale oynayıp son saniye kendi kendimize gol attık. FB kaleye bile gelememişti o maçta.



    Quaresma’yı artık eleştirmiyorum bile. Hayatımda rakip takım futbolcuları dahil en nefret ettiğim futbolcu. Şu Şaklabanı bizim başımıza bela edenlerin...Aklı başında taraftarın hepsi bu adamdan nefret ediyor. Şu Sivas maçından sonra bile kesilmez ise artık Şenol Güneşe diyecek laf bulamıyorum.





    Vallahi artık kafayı yiyeceğim. Şu devre arası resmen bize ilaç gibi geldi. 20.hafta falan bu durumda olsaydık ilk 3e giremezdik. Şimdi en azından 1 aylık bir süreç var. İnşallah bir şeyler değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    Transfer yapılırda, çare olupta bu fark kapanırmı bi seri yakalarmıyız muamma ?? Artık o güveni vermiyor takım, hoca bana.

    Takıma olan inancımı o kadar kaybettim ki, ikinci devrenin ilk maçına aynı kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum. Cenk satılır, gider 11'e Demba Ba yerleştiriir. O kadar umutsuzum.

    O kadarda değil be hocam rotasyonda kullanır anca Ba yı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ckmz17

    yani bilemiyorum ozaman bu isteksizlik niye problem ne?

    Futbolculardan çok Şenol Güneş te bir isteksizlik yada kızgınlık, kırgınlık var gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk'in gidişini sevinçle karşılıyorsak en büyük nedeni Şenol Güneş. Negredo'yu bu kadar ikinci plana atıp Cenk'e gereksiz büyük bir rol vermeseydi hepimiz üzülüyor olurduk. Yoksa Feyyaz Uçar gibi,İlhan Mansız gibi Beşiktaş'ın efsane yerli santraforlarından biri olmuştur Cenk. Bizim jenerasyonun en başarılı döneminde çok da büyük rolü vardır. Türk futbol tarihinin de en fazla bonservisini kazandırarak gidecek üstelik bedavaya geldiği yerde.

    Yolu açık olsun bir gün geri döner umarım.
  • Arda Turan geldi mi ?

    Piyasada dönen haberler gerçek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 34513452345334543455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.