Şimdi Ara

BENZİNE 4 KURUŞ İNDİRİM GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) akaryakıt fiyatlarının 20 Haziran'a kadar indirilmesi gerektiğine yönelik kararı sonrasında, sektör ile kurum arasında orta yol bulundu. Dağıtım şirketlerinin promosyonları kaldırıp fiyatları indirmeye sıcak baktığı ve bu yönde adımlar atacağı öğrenildi. İlk adım da OPET'ten geldi.

    OPET'in bugünden itibaren fiyatları 4 kuruş indireceği belirtildi. Diğer dağıtım şirketlerinin de aynı yönde indirim kararı alması bekleniyor. Bu kararın alınmasında ekonomik kriz ortamının da göz önünde tutulduğu kaydedildi.

    EPDK Başkanı Hasan Köktaş, karar sonrası tartışmalar ile ilgili olarak ilk kez konuşarak, akaryakıt sektörüyle kendilerinin karşı karşıya getirilmek istendiğini ancak sektörle rakip olmadıklarını vurguladı"



  • şaka gibi kendimi bi acayip hissediyorum bu ülkede 4 kuruş vay bee artık depolarımız 60x0,04=2,4 lira daha ucuza dolacak gezmekle bitmez yahuuu
  • 4 Kuruş Yetmez

    40 Kuruş Yeter

    Kimi kandırıyorlar? 4 Kuruş... Doğru ya, biz de hepimiz geri zekalıyız, öyle mi sayın "güzel bir yer biliyorum, peynirli ve kıymalı pide yapıyorlar" yetkililer. Petrol fiyatı uluslararası borsada yükselmiş olabilir, ama siz daha yüksek fiyattan almadan hemen yüksek fiyattan satmaya çalışıyorsunuz. 1970'li yıllardaki karaborsacılardan en en en ufak bir farkınız var mı? Memura ve İşçiye "yok" ama Müteahhide ve Müşavire "var" diyen bakkaldan, manavdan, kasaptan daha mı şerefli bir iş, bir ticaret yapıyorsunuz? Yüksek vergileri ile en az sizin kadar kusurlu ve suçlu devletin bu yanlışının arkasına saklanıp "biz efsunluyuz, nasıl olsa zamdan sonra halktan hiçkimse bize küfür etmez, biz benzin satıyoruz benzin, su değil, yaa, biz şeker oğlanlarıyız, bizi yalar ve sonra da yerler, bize birşey olmaz, valla olmaz, bak valla dedim ya..."

    1999-2000 Yılında durmadan zam yapan TURKCELL geldi aklıma, 2 ayda bir faturanın altında tatsız bir dille yapılan zam belirtiliyor VE ÖZÜR DE DİLENMİYORDU. Ben de e-mail kampanyası başlattım. Google'dan aratırsanız Milliyet Gazetesinde yayınlanan haberlerimi okuyabilirsiniz. TURKCELL Genel Müdürüne kadar ulaştım! ZAM YAPTIKTAN SONRA ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ! dedim, ne sanıyorsunuz, zam yapınca herkesin size teşekkür ettiğini mi? Zam yapınca herkesin size ne ettiğinizi bir bilseniz...!

    Bu da aynı hesap. Yap Zammı Ye Lafı!




  • son 1 ayda kaç kuruş zam geldi hesaplayan var mı?
    sıcak fırsatlardaki önce bindirim sonra indirim muhabbeti buraya da geldi artık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yigit+

    son 1 ayda kaç kuruş zam geldi hesaplayan var mı?
    sıcak fırsatlardaki önce bindirim sonra indirim muhabbeti buraya da geldi artık


    Ölümü gösterip,sıtmaya razı etmek buna deniyor.
  • zahmet olmuş 4 indirip 14 bindirirler
  • Göstermelik indirim!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: geremy

    zahmet olmuş 4 indirip 14 bindirirler


    EPDK fiyatları indirin dediği zaman zaten 5 kuruş bindirmişlerdi inadına! Değişen ne?
    1 kuruş matematiksel fark var o da bu işlerle uğraşan etkili, yetkililerin değeri olsa gerek!
  • Bence de sanırım şaka yapıyorlar, 4 kuruş indirim sanki çokmuş gibi söylüyorlar.
    Benzinin şuan olması gereken maksimum fiyatı 2,70 tl yapsınlar 50 kuruş indirim, o zaman indirim yaptık desinler, 4 kuruş indirim yapsa ne yapmasa ne
  • @Banabunno nerde. Ortalarda görünmüyor. İndirimi o haber verirdi demek ki bi indirim yok.
  • çok indirmişler ya hiç gerek yoktu bu kadar indirmelerine çok düşünceli bu OPET halkın benzincisi
  • Çokmuş indirim:)
  • Sağolsunlar canlarım benim (!) Yok böyle birşey ya
  • Katılıyorum
    quote:

    Orjinalden alıntı: herby

    Sağolsunlar canlarım benim (!) Yok böyle birşey ya
  • bunada şükür ama genede yetmez bu kadarı
  • İnsanı aptal yerine koyup dalga geçer gibi 4 kuruş indirim yapıyorlar evet efenim gerçekten çok sıcak bakıyorlarmış indirime herkes halkı düşünüyormuş ah ah duygulandım şimdi.İstemem 4 kuruş indirim başımın gözümün sadakası olsun onlara..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

    Çokmuş indirim:)

    Onada Şükür
  • Benzin fiyatlarında orta yol bulundu
    EPDK Başkanı Hasan Köktaş, akaryakıt fiyatlarının 20 Haziran'a kadar indirilmesi yönündeki kararlarının ardından akaryakıt sektörüyle kendilerinin karşı karşıya getirilmek istendiğini söyledi.

    Referans Gazetesi'nin haberine göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) akaryakıt fiyatlarının 20 Haziran'a kadar indirilmesi gerektiğine yönelik kararı sonrasında, sektör ile kurum arasında orta yol bulundu. Dağıtım şirketlerinin promosyonları kaldırıp fiyatları indirmeye sıcak baktığı ve bu yönde adımlar atacağı öğrenildi. İlk adım da OPET'ten geldi. OPET'in bugünden itibaren fiyatları 4 kuruş indireceği belirtildi. Diğer dağıtım şirketlerinin de aynı yönde indirim kararı alması bekleniyor. Bu kararın alınmasında ekonomik kriz ortamının da göz önünde tutulduğu kaydedildi.

    PDK Başkanı Hasan Köktaş, karar sonrası tartışmalar ile ilgili olarak ilk kez konuşarak, akaryakıt sektörüyle kendilerinin karşı karşıya getirilmek istendiğini ancak sektörle rakip olmadıklarını vurguladı.

    EPDK Başkanı Köktaş, tavan fiyat uygulaması uyarısının da bulunduğu karar ile ilgili çalışmayı yaparken birçok verinin ele alındığını belirterek, "5015 sayılı yasa var. Tek başına çalışma yapmayız, bütün finansal veriler var. Şubat ayında sektörü topladık. O zaman da anlattık" diye konuştu. Köktaş, hâlâ teknik olarak anlatımların devam ettiğini de belirterek, "Sektörle bir menfaati paylaşan iki taraf değiliz" diyerek, sektörle rekabet içinde olmadıkları mesajını verdi. Köktaş, sektörü sağlam tutarak, geleceğini sabit tutmaya çalıştıklarını belirterek, tüketici haklarını korumak istediklerini belirtti.

    Sektörün EPDK ile yaptığı toplantılarda ise dağıtım şirketlerinin promosyon ve iskonto uygulamalarının kaldırılmasının istendiği öğrenildi. Yani indirimlerle birlikte rekabetin çok keskin olduğu akaryakıt sektöründeki bu uygulamaların da azalması bekleniyor. Toplantılarda, EPDK'nın dağıtım şirketlerine genel olarak Türkiye'deki fiyat yapısının Avrupa'dan farklı olduğu yönünde eleştiriler getirdiği belirtildi. Dağıtım şirketlerinin ise Türkiye'deki akaryakıt sektör yapısının Avrupa'dan farklı olduğunu anlattığı ifade edildi. Sektör temsilcileri, Avrupa'da 3 saatte ithalat yapılırken, Türkiye'de akaryakıt ithalatının 20-30 günü aldığı örneğini verdiler. Sektör temsilcileri, Avrupa'da vergilerin tüketici ürününü alınca tahakkuk ettiğini, Türkiye'de ise ödemelerin toplu biçimde yapılmasının dağıtım şirketini finansman yönetiminde zorladığını dile getirdiler. Bu farklılıkların EPDK'ya anlatıldığını ifade eden sektör temsilcileri, dünyadaki kriz ortamının da gündeme getirildiğini ifade ettiler. İndirimle birlikte akaryakıt sektörünü de "kârım azalacak mı?" endişesi sardı. Son dönemde kâr marjlarının yüzde 9-9.5'lerden yüzde 6.5'e gerilediğini ifade eden bayi temsilcileri, yasaya göre dağıtım şirketlerinin fiyat belirleme yetkisi olmamasına rağmen ilgili karar gereği indirime gittiğini belirttiler. Sektör temsilcileri, petrol fiyatlarının şu anda 72 dolar seviyesinde bulunduğunu ve artış trendinde olduğunu belirterek, akaryakıt fiyatlarının oluşumunda da petrol fiyatlarındaki hareketlerin göz önüne alındığını vurguladılar. Sektör temsilcileri, petrol fiyatlarının artış trendinde olduğu bir ortamda indirime gidileceğine dikkat çektiler.
    http://finans.mynet.com/haber/haber-detay.aspx?id=O1245309249975&cy=AnaSayfaHaberler&dt=18Haziran2009




  • Müthiş indirim. Çılgınlar gibi kutlamalıyız bunu

    Bol bol gezeriz artık bu 4 kuruşluk indirimle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.