Şimdi Ara

Benzia'yı Sağ Kanatta Oynatmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benzia'yı Sağ Kanatta Oynatmak ?


    Benzia iyi bir oyuncu buna hepimiz kabuluz.Adamda hız, teknik ve top tutma ileri seviyede. Ancak son vuruş ve final pası biraz sıkıntılı. Ki bu yüzden orta alanda tam istediğimiz işi yapamıyor gibi.

    Dün yokluktan islayı oynattık sağ kanatta. Ama yer aldığı maçlarda bu adamın sağdan açtığı ortalar bariz kaliteli. Ortada iki tane dev kulede oynatıyorken bu adamı neden denemiyoruz ? Zaten sağ ayaklı.

    Daha önce çok genç yaşta yarım yamalak fransız zalım defanslara karşı bile 19 maçta 4 gol 2 asist yapmış.

    Hız var, çalım var, hırs var geriyede yardım eder. Neden olmasın ?

    Bizim takozlar karşısında yeniden doğar.







  • sağ kanatta 12 haftadır hiçbirşey oynamayan ayew
    ilk kez kendisinden beklenen işi (içeri kat edip şut atmak) yapmışken, benziayı sağda oynatmaz
  • kanatta oynatmak çok iyi fikir helal olsun. en azından ismail gireceğine benzia girsin yorgun rakibin içinden geçer
  • Ayew varken neden Benzia? Benzia sizce Ayew'den daha istekli ve hırslı mı cidden? Hız var çalım var derken? Yıllardır hıza ve çalıma hasret kaldığımız için mi öyle görüyoruz?

    En çok gol atan adam Ayew, en çok forma giyen adam (Harun ve Roman'la beraber) Ayew. Ama onun yerine rezil oynadığı bir maçta çıkarıldı diye "Fucking shit decision" şeklinde disiplinsizlik gösteren biri oynamamalı bence.

    Hatta direk kadro dışı bırakılmalıydı.
  • Giuliano çöpünden sonra bir de bu artist çıktı.İlk haftalarda çok beğenmiştim iyi driblibg yapıyor çalım atıyor diye ama ne bi güzel ara pası var ne adam gibi şutu.Barış alıcı bile o kadar az ıynadı çektiği şutların hepsi şu kazmadan iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortescue

    Ayew varken neden Benzia? Benzia sizce Ayew'den daha istekli ve hırslı mı cidden? Hız var çalım var derken? Yıllardır hıza ve çalıma hasret kaldığımız için mi öyle görüyoruz?

    En çok gol atan adam Ayew, en çok forma giyen adam (Harun ve Roman'la beraber) Ayew. Ama onun yerine rezil oynadığı bir maçta çıkarıldı diye "Fucking shit decision" şeklinde disiplinsizlik gösteren biri oynamamalı bence.

    Hatta direk kadro dışı bırakılmalıydı.
    Çünkü ayew sol ayaklı ve sağ kanatta orta açısından ters ayak olduğundan servis yapamıyor. Slimani ve frey' gibi iki deveye servis lazım. Zaten elimizdeki tek sol ayaklı kanatta.

    Bana göre kanat ortası odaklı bir oyun tarzıyla ayew'in solda benzianın sağda ve valbuşunda orjinal mevkii 10 numarada oynaması daha isabetli olur.




  • Çöp dediğin adam sana 30 Süper Lig maçında 19 gollük katkı vermiş. Üstüne bir de satışından 3,5 milyon euro kar etmişsin. Madem bu adam çöp, böyle 2 çöp daha alalım da şampiyon olalım?
  • Guiza da 30 maçta 11 gol 5 asist yapmış o sene ligde hem de penaltısız.Takımın attığı toplam gol 60

    Senin Giuliano ya bakıyorum 14 gol 5 asist yapmış Attığı 5 gol penaltı.Takımın toplam attığı gol 78

    Hani şimdi sana neden çöp olduğunu anlatırdım ama anlaşamayacağız bu belli.Çünkü istatistik de koymuşsun halep oradaysa arşın burada.
  • Benzia'yı ilk gördüğümde çok heyecanlandım, ligin içinden geçer sandım ama çöpün önde gideni çıktı. Mahalle futbolu oynar gibi sürekli çalım atmaya çalışıyor. Tamam bileklerine hakim ona lafım yok ama ne pas var, ne şut. Öldürücü pas atmadıktan sonra, gol pozisyonuna girmedikten sonra ne yapayım hücum futbolcusunu.

    Bu sene 11 maçta 2 asist yapmış, birisi bizde, diğeri Lille'de
    17/18 sezonu 29 maç 2 gol 5 asist
    16/17 sezonu 29 maç 3 gol 4 asist
    15/16 sezonu 30 maç 6 gol
    14/15 sezonu 13 maç 2 gol

    112 maçta sadece 13 maç sağ kanat oynamış ve 2 gol atabilmiş. Benzia'nın takıma düzenli katkı vereceğini ve opsiyonunun kullanılıp alınacağını düşünmüyorum. Disiplinsiz oyuncu olması ayrı konu. İnşallah beni yanıltır ve takıma katkı sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 19 Kasım 2018; 5:8:30 >
  • Neyse ki kiralık alındı elimizde patlamayacak.
  • Guiza forvet. Giuliano ofansif orta saha.
  • Buna rağmen assist sayıları aynı insan hayret ediyor
  • benzia egoist biri. her duran topun da başına geçmesi de bu dediğime bir kanıt gibi. kanat oynamaz bu oyuncu. ha yüzüne bakmışsın bu oyuncunun ha duvara. adam gibi oynasa şu anki yerinde çok daha başarılı olurdu. tez zamanda gitsin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    benzia egoist biri. her duran topun da başına geçmesi de bu dediğime bir kanıt gibi. kanat oynamaz bu oyuncu. ha yüzüne bakmışsın bu oyuncunun ha duvara. adam gibi oynasa şu anki yerinde çok daha başarılı olurdu. tez zamanda gitsin derim.
    Denemek lazım son şans olarak kağıt üstünde oynaması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.