Şimdi Ara

Benzema'yı düzgünce tartışalım Edit gol ve assist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lyonda oynarken bütün dünyada gözleri üzerine çekmiş(Not sol forvet oynuyordu)

    Real MAdride o dönem 33 milyon yuroya gelmiş(O dönem Kaka bile 60 ediyordu)

    2009-2010 sezonunda başyladı Real kariyerine ve hala burda Dünyanın en büyük külüplerinden birinde hatta en büyüğü.

    Morinho-Ancelotti-Benitez-Zİdane hepsi ona güvenmiş ondan yararlanmış sürekli onu oynatmış morinho hariç(Morinho higuain ile arasında denge kurmaya çalışıyordu)

    Ama noldu yollanan o çok beğendiniz Higuain kazması hani Messiyi finallerden eden oldu kalan Benzema oldu yerine asla adam aranmadı.Bir adam Real MAdrid Barça gibi bir takımda 7 sezon devamlı as oynayacak ve o dama kazma olacak öyle bir dünya yok.

    Nitekim Şampiyonlar Liginde tam 52 golü var ne Henry ne Drogba ne İbrahimoviç vebenzerleri bu kadar gol atamadı.Bitriciliği kazma olacak bir adam bu kadar gol atamaz üzgünüm.

    Gelirsek Benzemanın özelliğine Benzema Her zaman pas atmaya oyun kurmaya takımı ileriye taşımaya ve Bale Ronaldo gibi adamlarla yer değiştirimeye yönelik oynuyor.Real Madridliler bile hem fikirdirki Ronaldo ileri uçta Benzemadan daha çok topla buluşuyor ki olması gereken bu zaten.Ve bu siteme en iyi destek veren adam Benzema Ronaldoya tam 29 asisti var Ronaldoya kariyerinde en çok asist yapan futbolcu.

    Benzema karşı karşıyada bile çoğu zaman pası düşünüyor ben bazen bu noktada eleştiriyorum kendin vur be adam diye.Adam hiç bir kornerde ceza alanını o kalabalığın iine bile durmuyor çünkü ondan daha iyi kafacılar var ama bu onu kötü kafa vuruyor yapmaz.Elbetteki İbra kadar vuruyor demiyoruz.

    Benzemayı Lyondan beri izlerim benim dünya üzerinde en beğendiğim topçulardandır bitiriciliği Lewadan Suarezden iyidir demiyorum(Hoş işler kötüye gidince barçalılar suçu suareze atmaya başladı)Ama bitirciliği higuainden kötüdür demek içinde hiç maç izlemiyor olmak lazım.

    Real MAdridi uzun yıllardır takip edenlere sesleniyorum.2011 de 2012 de gene bazı maçlar cl den önce takım yedeklerle çıkardı Clde higuain oynamışsa Benzema sahada olurdu Valensianın Sevillanın içinden geçtiği maçlar var bunu iki sezon 3 sezon üst üste yaptı.2014 2015 de gne rotasyon maçlarında oynadğı oluyordu takımda bir tana iyi oyuncu elbet lyazım oluyordu hoca liderlik için Benzemayı koyuyordu Bale Ronaldo yedekte oluyordu Benzema o zamanda asist yapıyordu iscoya attırdığı golleri izleyin

    2010-2011 48 MAÇ 26 GOL 9 Asist
    2011-2012 52 maç 32 GOL 19 ASİST
    2012-2013 50 MAÇ 21 GOL 21 ASİST
    2013/2014 52 MAÇ 24 GOL 16 ASİST
    2014-2015 46 MAÇ 22 GOL 15 ASİST
    2015-2016 36 MAÇ 28 GOL 8 ASİST
    2016-2017 43 MAÇ 17 GOL 8 Asist

    evet maç performans oranına göre en kötü sezonunu geçiriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 6 Mayıs 2017; 23:38:7 >







  • Ronaldo avrupanın burak yılmazı. Oybadığı futbol göze hoş gelmiyor ama bir şekilde gol atıyor, attırıyor.

    Edit: ne yazmışım la öyle :)
    Benzema avrupanın burak yılmazı. Oynadığı futbol göze hoş gelmiyor ama bir şekilde gol atıyor attırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 9 Mayıs 2017; 16:41:6 >
  • Higuani yollayacaklarına bu çöpü göndermeleri gerekiyordu bana kalırsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahinAbi -- 7 Mayıs 2017; 2:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şükür ki sana kalmamış o zaman
  • Kendisi real madridin umut bulutu. Senede 150 gol atan takımında 45 maça çıkıp bu istatistikleri yapması normal. Çok çalışkan takım oyuncusu. Aynı umut bulut gibi. 25 senelik futbol izleyicilik hayatımda izlediğim real madridin en kazma as santraforu. Benzemaya kimse hiç bi zaman klass forvetdi demiyecek. Daima kazma forvet olarak anılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Higuain 2yil top oynadi millet higuani iyi saniyor ya ona yanarim.



    İzleyenler bilir kac maci real higuain yuzunden vermistir. Kac kere benzema kenarda diye millet kufurler etmistir.



    Higuainin 90milyon ettigi yerde benzema 900milyon etmeli. En az 10kat iyi oyuncu cunku.



    Real lewa-suarez ikilisinden birini almayacaksa genc alttan gelicek birini almali mbappe gibi. Aguero obameyang falan benzemanin verdigi katkiyi vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    Dünyada bunu birtek Türkler diyecek ne yazık ki?

    Çünkü muhteşem futbol bilgileri ile Real MAdridin 8yıllık forvetini bile kazçma ilan edecek şeye sahipler 2014 dünya kupasında Fransyaı takip eden nasıl bir 10Numara olduğunu görür
  • Ben kötü futbolcu olduğunu söylemedim. Top tekniği real madridin eski forvetlerinden çok çok geride. Bir gün futbolu bıraktığında raul'un hatırlandığı gibi çok klass adamdı bee denilmeyecek. Çok çalışkandı denilecek en fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pedo olan benzema mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzema Real yolculuğunu tamamlayıp Arsenal e katılmalı. Sağlam bir forvet lazım Arsenal e. Ronaldo zaten bundan böyle 9 numara oldu. Real Hazard ı alır iş biter. Öyleki Benzema çıkınca Morata gireceğine Ronaldo santrafora geçiyor vazquez oyuna giriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam Ronaldo giderek nokta forvete evriliyor.Ve eski kanat aksiyonları kalmadı oraya iyi bir kanat Hazard gibi alınıp ileri uzta ronaldo şeklinde yapılabilir
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    Öh yani Raul la karşılaştırmak bile ayıp
  • Okumadım maşık çok uzun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Madrid'r transfer olduğu 2009-2010 döneminden bu yana her sezon en iyi 5-6 bilemedin 10 forvet içinde yer almıştır. Bu adama kazma diyen bir daha futbol izlemesin.Özellikle 2014'de zirve yapmıştı.Dünya Kupasında Fransa millii takımının reisi konumundaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipodnano1

    Higuain 2yil top oynadi millet higuani iyi saniyor ya ona yanarim.



    İzleyenler bilir kac maci real higuain yuzunden vermistir. Kac kere benzema kenarda diye millet kufurler etmistir.



    Higuainin 90milyon ettigi yerde benzema 900milyon etmeli. En az 10kat iyi oyuncu cunku.



    Real lewa-suarez ikilisinden birini almayacaksa genc alttan gelicek birini almali mbappe gibi. Aguero obameyang falan benzemanin verdigi katkiyi vermez.

    En doğru yorum bu olsa gerek. Higuain La Liga'da oynamaya devam etse Benzema'nın yaptığının yarısını yapabileceğinden bile emin olmazdım.
  • İspanya'da Real Madrid veya Barcelona'ya kafa tutabilecek takım var mı şuan? Belki Atletico ama onlarla 10 maç yapsalar banko 7 8 tanesini alır bu takım. Özellikle 2008 yılından sonra Madrid ve Barcelona ciddi ambargo koydu lige. Sadece ligde bu iki takım +100 gol barajını rahat aşıyor. Kupalar vs işin içine girince 150 gole yaklaşıyorlar. Bu rakamlar varken kaleye en yakın adamın bu istatislikleri tek ayağı ile yakalaması lazım.

    2002 senesinde ne bileyim 2004 senesinde filan Sociedad, Valencia filan bu iki takımla kafa kafaya oynuyordu. Hatta Sociedad mucizesi olacakken son 3 maç kalamı ne 1 yenilgi aldılar Madrid şampiyonluğu kapmıştı. Günümüzde ise Real o ligdeki her takıma maça asıldığı an +4 gol atabilecek kapasitede. Benzema yerine Stoper Ramos veya sol bek Marcelo forvet oynasa aynı istatisliği yakalar. Benzema bildiğin sıradan bir forvet ve pedofili. Higuain finallerde bir iki gol kaçırdı diye adı kazmaya çıktı. Ama Messi finallerde penaltı kaçırınca sorun yok? Higuain Napoli'ye gitmesine rağmen yine kendini ispatladı ve Juventus'un kapısını araladı. Benzema bugün Real dışı bir takıma gitsin 15 gole ulaşamaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: senertheking

    Real Madrid'r transfer olduğu 2009-2010 döneminden bu yana her sezon en iyi 5-6 bilemedin 10 forvet içinde yer almıştır. Bu adama kazma diyen bir daha futbol izlemesin.Özellikle 2014'de zirve yapmıştı.Dünya Kupasında Fransa millii takımının reisi konumundaydı.

    Benim o turnuvadan aklımda kalanlar.

    Benzema 3 gol 3 asist yapmıştı attığı bir gol san saniye maç bitti deyip sayılmadı bir şutuda kaleciye çarpıp direğe çarpıp girdi saymadılar.

    Almanya maçı vardı çeyrek final dakka 80 falan Benzema topa vurdu Neuer iyi refkleksle kurtardı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 7 Mayıs 2017; 17:49:29 >




  • Higuain tabiki daha iyi bitiriciliğe sahip benzemadan.

    Benzema görev adamı görevini iyi yapıyor amacı gol atmaktan çok attırmak Juvede Mandzukici gol atsın diye kullanmıyor top kesiyor,pres yapıyor mesela görev adamı oda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukvenom -- 7 Mayıs 2017; 18:0:34 >
  • Higuain ve Benzema yı karşılaştırmak

    Öpün başınıza koyun Benzema yı...
  • Higuan daha iyi , en azından ben öyle düşünüyorum.

    Kafama takılan bir soru var yalnız , piyasada o kadar forvet oyuncu sıkıntısı varken Higuan 'ı neden Napoli gibi 2.sınıf bir takım kaptı anlamış değilim.İtalya'da Juve dışında bir takımda oynaması kendi kendisine saygısızlıktı zaten.Bence kafa olarak sorunlu biri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.