Şimdi Ara

BENQ X2000W - X2200W hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ,

    Bu benq monitorler konusunda kullananlara birkç sorum olacak .

    1 - dikey kullanım özelliği var mı ?

    2 - Bazı monitorlerin verdiği 4:3 modu var mı ?

    ve zahmet olmazsa genel görüşleriniz.

    neden sordun derseniz bugun 2232BW geldi ve kurdum adını çok duymuştum ama BENQ ları daha bir övülür gördüm.

    Bende 997MB var ve PC imde şimdilik en son oynadığım crysis yuklu idi ve nasıl desem bilmiyorum sanki eski monitorum de aldığım görüntü daha akıcıydı belkide gözlerin 22" ye alışmadığı içindir ama kararsızım.

    Yorumlarınıza göre gerekirse iade edeceğim yada satış takas olayına gireceğim.

    yukarıdaki iki soruda 4:3 özelliği güzel bir özellik dikey kullanma ile ben işim gereği çok döküman okuyorum yada internetten indirdiğimiz dergileri bu özellik de çok faydalı olacaktır.

    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim







  • Ben X2200 aldım birkaç gündür kullanıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım

    1) mantık olarak nvidia ekran ayarlarından ekrandaki görüntüyü 90 derece çevirebilirsiniz tabiiki ama eğer kastınız buysa monhitörün "pivot" özelliği yok, yani HP W2207H yada Chimei gibi monitörü çevirip kullanamazsınız, zaten monitör fiziksel olarak da bu dönme işlemini desteklemediidnen sizin ekran ayarlarından döndürebilmeniz de çok bbir fayda sağlamaz :)

    2) Açıkcası ben monitörde 1:1 pixel mapping vs vs gibi bir özellik okumadam monitör ile ilgili OSD ye de bakmadım bu şekilde bir özelliğii ya da ayarı olup olmadığı yönünde. Ama yabancı forumlarda bu yönde bir yazı okumuştum. Orda yazana göre monitör bunu donanım olarak desteklemesede Nvidia kartlar için bu işlemi yazılımsal olarak yapabiliyorsunuz ve hatta çok daha da user-friendly bir kullanım olduğu da belirtilmiş. Ek oalrak bir kaç kişi de ellerindeki monitörlerin marka ve modelini de belirterek donanoısal olarak desteklemesede nvidia ile bu şekilde kullandıklarını yazmışlar. google de aratırsanız çıkar

    Ben de 2232 BW yi incelemiştim ancak görütünüsü ve backlight ını beğenmediğim için X2200W almaya karar vermiştim. Şuan için memnunum...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.