Şimdi Ara

Bence CHP İktidara gelmek istemiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oy toplayabilecekleri o kadar konu varken, "planımızı herkesin anlayabileceği bir şekilde anlatmamız gerekiyor" demeleri gerekiyorken. Yani Çiftçi Mehmet amcanın da anlaması gerekiyor, Bakkal Ali abinin de anlaması gerekiyor. Böyle düşünmeleri gerekiyorken gidip KK'nin "Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağız" gibi açıklamalar yapması açıkçası her oyumu CHP'ye atmış biri olarak beni uzaklaştırdı CHP'den. Arkadaşım bu ülkeye Adalet getirecekseniz eğer öyle kafanıza göre çıkartamazsınız Demirtaş'ı içeriden. Tekrar yargılanacak sözüne okeyim. Ama yargıdan bağımsız bir şekilde serbest bırakırsan, şu an bizi yöneten hükümetten ne farkınız kaldı ?


    Bu konuları geçtim artık çokça karşıma çıkmaya başladı CHP'nin yanlışları. En basit örnek vermem gerekir ise Özgür Nas'ın çıkıp İBB'de kadrolaşma var demesi %35'i Chp'den %20 si İyi Parti'den %10'u HDP'den giriyor. Geri kalanı İBB Kariyer'den giriyor demesi. Ekrem İmamoğlu'nun bu sözleri yalanlaması. Bu olaylardan sonra bu Özgür Nas'ın hala CHP kadrosunda olması. Bu şekilde CHP'de kötü amelleri ayyuka çıkmış ve hala CHP kadrosunda olan bir sürü siyasetçi var. AKP iktidarından ne farkı kaldı şu an bunların söyler misiniz ? Kötünün iyisi midir yani ?


    Seçime 1 yıl kalmışken çok sağlam şeyler yapmaları gerekirken AKP seçmenini kendi taraflarına çekmeleri gerekirken. Kendi seçmenini bile tereddüte düşüren bu bu kadar şuursuzca siyaset yapan bir parti iktidara gelmeyi hak ediyor mu sizce ? Sormak istedim.




  • malumlar kendi kendini bitiriyor zaten, cehapenin bir şey yapmasına bile gerek yok Bence CHP İktidara gelmek istemiyor. 


    cehapenin isteyip istememesi de fark etmiyor, tüm anket ortalamaları geleceklerini gösteriyor Bence CHP İktidara gelmek istemiyor. 

  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

    Daha önce de AKP'nin ters köşelerini gördük. Seçimden önce ekonomiye biraz makyaj yaparlar. Gene kendilerine çekerler seçmenlerini. Dünden razılar zaten.


    CHP'nin biraz daha saldırgan olması ve projelerini çok güzel bir şekilde anlatması gerekiyor. Bahsetmek istediğim bu. Artık riske atılmaması gerekiyor. İktidara bu kadar yaklaşmışken, böylesine şuursuzca siyaset yapmak açıkçası CHP'nin iktidara gelmek istemediğini düşündürüyor bana.

  • Bunu yeni mi anladınız kardeşim? KK nın cebine her türlü para giriyor. Adam niye iktidara gelmek istesin ki? Fazla da eleştirmeyeyim sonra yanlışlıkla iktidar falan olurum diyor, arada bir iki şeye de sallayam. Gel bakalım Muharrem diyip de yakın arkadaşını satan adam herkesi satar. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Mart 2022; 0:55:57 >
  • Konuyu açan doğru diyor. Umarım birileri okur da Kılıçdaroğlu'na iletir. Mahkemeleri bağımsız yapacağız, AİHM kararlarını uygulayacağız, yeniden yargılayacağız vs.bunlar tamam da bırakacağız ne demek? Hukuk devletinde kimin tutuklanacağına veya serbest bırakılacağına siyasiler değil mahkemeler karar veriyor. Sen kimsin ki bırakacağım diyorsun Kılıçdaroğlu?

  • Millet ittifakı olarak geleceğiz zaten partilerin bir önemi yok artık. Gerçi ülke enkaza döndü ittifak 20 yılda zor düzeltecek.

  • Y-chp'ye oy veren vatan hainidir natocu yobaz akpli kadar zararlıdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni moda, bir kulp bulup chp'yi beceriksiz, kötü, vb. göstermeye çalışmak. ülkenin içine s.çan sağ politikaları devam ettirme çabası. bir nevi vatana ihanet denemesi. buna rağmen su akıp yolunu bulacak, bu ülke ve insanları güzel günlere ulaşacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    bırakacağız demediği için olabilir mi? nerenizle okudunuz? yargı bağımsız olacak, suç yok diyorsa , serbest kalacak, diyor. aksini mi iddia ediyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 20 Mart 2022; 22:58:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP istemiyor değil CHP nasıl olsa kazandık diyor. Onun rehaveti içindeler. Muhalefet seçimi kendi becerisiyle kazanamayacak zaten AKP sayesinde kazanacaklar. Hiç bir plan program yok. Olmaz ama olurda dolar 9 a falan düşerse o zaman her şey değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 seçim olmuş iktidar olucam erken seçim ister aday bile yokken.Bence CHP İktidara gelmek istemiyor. 

  • seçime 1.5 yıldan az kaldı. akp erime hızı müthiş. anlık 28 lere geldi. seçime kadar 15 lere rahat gelir. biraz daha sabır. daha ne kadar fakirleşiriz bilmiyorum ama akp, biz dibi görmeden gitmek istemiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu yüzden gelmek istemiyor.


    Bence CHP İktidara gelmek istemiyor.
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Sen yazmayı nerenle öğrendiysen oranla öğrendim. CHP'nin yobazı yok mu? AKP seçimi kazandığı zaman senin gibileri düşünüyorum, üzüntüm biraz olsun geçiyor.

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    iş misiniz sipariş mi? söylenen laf ortada. kemal bey'e kişisel bir kininiz mi var? beni alet etmeyin kirli işlerinize. blok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KK adaylığını açıklarsa zaten bu başlıktaki açıklama açıkça tasdiklenmiş olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp nin hala herhangi bir ideolojisi olduğunu düşünmeniz çok komik. insanlar denize düşen yılana sarılır mantığıyla bunlara sarılıyor ama vaziyet ortada. chp denen parti tamamıyla dersim çetesi ve hdp lilerin oyun parkına dönmüş durumda. iktidarı rezil, muhalefeti rezil aklım almıyor bu ülkeyi. koskoca ülke nasıl olur da doğru düzgün bi siyasetçi yetiştiremez, nasıl olur da yetiştirdiği siyasiler en küçük fırsatta yozlaşır inanılır gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BurakBey kullanıcısına yanıt
    harbiden sıktınız ama. dersim grubu veya amiyane olarak çetesi nedir? bir açıklar mısın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 23 Mart 2022; 23:2:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.