Şimdi Ara

ben üniversiteyi daha eğlenceli hayal etmiştim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
9
Favori
13.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardeş dolar olmuş 9,30 tl. İnsanların sosyal aktivitesi mi kaldı; herkesin hayalini , hobilerini çaldılar.

  • The Cebelebettin kullanıcısına yanıt

    Bu konunun nedeni izlenen diziler değil okulların açılması hiç değil.

    Hala okulların açılmamasını mı savunuyorsunuz ? Bu tarz düşünenleri anlayamıyorum yani bu okullar hep kapalı mı olacak ?


    Bu sorunun temel nedeni ekonomi geçim sıkıntısı gelecek kaygısı böyle bir ortamda gençler nasıl mutlu olabilir ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 19 Ekim 2021; 15:0:49 >
  • en kötüsü ise dersi istemeyerek anlatan hoca bozuntuları. 7 bin ile bir bölüme yerleşmiştim, o kadar kötü olmaz diye bekliyordum ama hocalar bildiğin okumaktan soğuttu. ruhsuz gibi slayt açıp okuyordular, sınavda slaytta yazanın aynısını yazınca bile tam puan alamıyordun o sorudan. böyle tipler hoca olmamalı.

  • Hocam bu kadarla kalmıyor devam etsene,eve gelince de hayvan gibi verilen ödevleri de say 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga nolcakki unide ne bekliosnz yani? Arkadaslarnla evde takilirsn gider bowling bilardo atarsin biz arada pes oynioduk aksamlari icer poker oynarsin bazen disarda takilirsin disko bar okadar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Daha nolsun 3 haftadır tek yemek yiyorum 2 kelime konuşmadım aq

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekonomi ve Covid sizleri taklaya getirdi, bunca şeyin üstüne bir de yurtsuzluk herkesi kurtlar sofrası moduna soktu.

  • valla okul başladı başlayalı her gün sınıf arklarıyla gezmekten daha bir saat ders çalışmaya vakit bulamadım. sevgilerle

  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    ailen seni okusun diye gönderiyo sen napıyon okul gezme yeri değil eğitim yeri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ve sosyal çevre edinmek için kluplere , etkinliklere, gezilere katılman gerekiyor. Kafa dengi insanlarla o sekilde tanışabilirsin ortam yapabilirsin.

    Birinin gelip hadi sohbet edelim demesini beklemen hata olur. Kocaeli üniversitesi umuttepe mezunuyum fotoğrafçılık, film, bisiklet kulupleri vardı baya da arkadaş edinmiştim.. Farkli fakültelerden secmeli derslere gidiyordum ordan da hukuktan tıptan cok iyi arkadaslar kazandim.. Hala da ara ara görüşüyoruz yardım faaliyetleri vs için.. Ayrica hangi sehirdeysen oranin ucretsiz kurslarında da üni öğrencileri çok oluyor misal yine kocaeli belediyesinin komek diye bir eğitim yeri vardı Japonca dersine yazilmıştım orda da baya çevre edindim yani iş sende bitiyor sonra toplanmalar gezmeler, çimene yayilıp sohbetler vs vs geliyor zaten :)) Gerci su an pandemi sebebiyle belki insanlar birbirinden biraz cekiniyor olabilir normal bir zamanda degiliz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda birine saplamazsam o bana saplıycak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üniversitedeki sınıf arkadaşların tamamen şansına kalmış, bazı sınıflar, bölümler ya da dönemler çok eğlenceli olabiliyor. Klüplere katılın anlaşabildiğiniz insanlarla tanıştıkça ortam oluşur.

  • LELEB kullanıcısına yanıt

    dur acelen ne. önce sınavlarda başarılı ol ve ismini hecelemeyi öğrensinler. kötü not alırsan bu da kim diye bakan olmayacak zaten. bir de üst sınıfların girdiği eskiş sınav sorularının ortalıkta dolaşmasını bekle. bu da ortalığı biraz hareketlendirir. soruların cevapları ortalığa dökülür. dökülmese bile sağa sola sorular sormaya başlarken muhabbetler de açılır.  

  • Mezun olalı 10 sene oldu üniversitede 300 tl bursla çok dar aktivite şansımız oluyordu bu güncel ekonomiyle nasıl sosyalleşeceksiniz ki, kimse de tanımadığı birini eve çağırmaz. Elbette sosyalleşmek para değildir ama sınıfta sap gibi oturup konuşamazsınız ya bütün gün :)

  • air raid siren A kullanıcısına yanıt

    Şimdi bir steakhouse menü 40TL.. Bizim üni zamanında fix menü (20 yıl önce);


    Düz yumurta

    Omlet

    Papatesli yumurta

    Ucuz markasız sucuklu yumurta

    Peynirli yumurta

    Makarna

    Ton balık kıymalı Makarna

    Salçalı Makarna

    Peynirli Makarna

    Yalandan Az Kıymalı Makarna

    En zor durumda Kızarmış ekmek üstü teremyağ (üzeri tuz+az pul biber)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucibel -- 20 Ekim 2021; 2:7:23 >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt

    İlk söylediğin kesinlikle yanlış 1. teorin. Zira Top 10 üniversitelerde sosyal imkanlar, arkadaşlık ortamı, çalışma ortamı kullanabilene çok çok iyi. Hatta dediğinin tam tersi. 2. söylediğin ise hastalık süresinden dolayı doğru olabilir.

  • TR'de parti/beach kültürü falan yok, durumun her akşam kafe-barda falan içebilecek kadar iyiyse zaten çevren gelişir, değilse de derslere iyi çalışıp notları yüksek tuttuğun zaman sana yanaşırlar zaten, ünide önemli olan tek şey network ve akademik başarı. Gerisi hikaye, dersleri aksatmayıp max seviyede tadını çıkartın bir daha hayatınızın o dönemini yaşayamayacaksınız, güzel anılar biriktirin.

  • Sınıf arkadaşı çok önemli bazı bölümlerde çok iyi ortam olurken bazılarında olmuyor şansına kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi zamanımdan hatırlıyorum (2000 senesi oluyor), önce hemşerilerin birbirilerini bulması ile başlıyordu sosyalleşme. O zamanlarda şehir dışında okumak şimdikinden daha kolaydı. Ben Balıkesir Üniversitesi'nde okudum, 80 küsür kişilik sınıfta Balıkesir'de oturan 1 ya da 2 kişi vardı. O yüzden herkes gurbette idi ve önce hemşeriler birbirini bulur ve kollarlardı, sonra zaman geçtikçe filancanın yurttan oda arkadaşı, filancanın filanca bölümden hemşerisi derken çevre genişledi de genişledi amk! O yüzden önce hemşerilerinizi bulun, kilit nokta orası...


    Askerde de öyledir gençler, önce herkes kendi memleketlisini bulur, hatta hususi koğuşa girip soranlar bile olur, Angara bebesi var mı aranızda diye dalarlar koğuşa :) Sonra 40 yıllık ahbapmış gibi muhabbete başlarsın, çünkü herkes yapayalnızdır ve buluşulan ilk ortak noktada kaynaşılır. Ve bu ortak nokta genelde memlekettir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 21 Ekim 2021; 13:17:9 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.