Şimdi Ara

Ben Affleck Yeni Batman Filminin İsmi Hakkında Konuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Affleck geçtiğimiz günlerde yeni Batman filminin isminin ne olacağına dair bir açıklama yapmıştı. Oysa geçtiğimiz gün söylediklerine bakılırsa kazın ayağı pek de öyle değilmiş.

    Batman V Superman: Dawn of the Justice filmiyle Batman’i Christopher Nolan’ın bıraktığı yerden devralan Affleck, yeni filmi The Accountant’ın tanıtım turunda yaptığı açıklamada DC Extended Universe’in ilk solo Batman filminin ismini “The Batman” olarak açıklayınca ilginç tepkiler almıştı. E! News sayfasında yayınlanan Facebook Live videosunda yer alan yeni röportajında ise Ben Affleck konuya açıklık getirdi. “Geçtiğimiz gün Batman filmiyle ilgili bir açıklama yapmıştım. Ama sanırım daha detaylı söylemem gerekiyor. Şu anda yeni bir Batman filmi şekillenmiş değil. Sadece projeyi biçimlendiriyoruz. Ve birisi bana filmin isminin ne olduğunu sordu. Ben de o sırada başka bir filmin tanıtımı ile ilgilendiğim için ‘Şu anda film için bir isim ortada yok, söylememiz gerektiği zaman sadece ‘The Batman’ diyoruz ya da ‘Batman filmi’ olarak adlandırıyoruz, dedim. Ama sonra birdenbire herkes Affleck yeni Batman filminin adının The Batman olduğunu belirtti diye konuşmaya başladı.”

    Alıntıdır.

    Erken heycanlandık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 8 Ekim 2016; 18:22:01 >







  • Batman with the

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dc yı severim. Batman i zaten ayrı severim ama şu isim konusu ne çok büyütüldü. Ne koyarsa koyar kardeşim. İçerik önemli. Ayrıca isim bulmakta zorlanmayacaktir.

    Batman doğuyor
    Batman yeniden başlıyor
    Batman efsanesi
    Batman diriliş
    Batman pusu

    Bunlar şimdiden, beş saniyede yazdıklarım. Haa farzedelimki batman diriliş koydu ne değişecek. Anasayfada batman dirilmiyor ama batman diriliş niye koydu diye tartışıp marvel vs dc kavgası mi edeceksiniz. Popüler kültür un yeni ticaret atılımı bu. İki markayı kapistir, ergenleri filme çek, sürekli gündemde kal. Bu sayede dc sayfalarında marvelin, marvel sayfalarında dc nin ekstradan gizliden reklamı yapılmış olsun. Herseyde kavga edip tartışmayı izleyicilere nasıl absorbe ettiler.

    Dc nin tadı ayrı, marvel in tadı ayrı. Pilavda yerim, makarna da yerim.
    Hayır sen makarna yemeyeceksin, pilav daha guzeldir, herkes pilav yesin diye kavga etmeyi kesin artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.