Şimdi Ara

Belki muhalefet hayır der diye Ayasofya işini uzatmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben şimdi şunu bekliyorum ekonomi patlamak üzere pimi çekilmiş bomba yarın dolar uçarda ekonomi tepe taklak olursa ayasofyayı açtık diye saldırıyolar demelerini bekliyorum trollerr hariç inanan olursa tabi Belki muhalefet hayır der diye Ayasofya işini uzatmak Belki muhalefet hayır der diye Ayasofya işini uzatmak 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNaNıMcı -- 11 Temmuz 2020; 22:21:2 >
  • Ekonomik olarak düzlüğe çıkacakmıyız ?

  • Belki muhalefet hayır der diye Ayasofya işini uzatmak
  • husamsdu kullanıcısına yanıt

    Bende bunu yazan çıkacak mı diye merak ettim ve çıkmış, aynen buradan açtıkları konulara bakınca ne kadar umurlarinda olduğu ortaya çıkıyor zaten dertleri nefret ve kin kusmanın değişik bir versiyonu olarak konu açma derdindeler. Kendi kendilerine eğlenip duruyorlar işte. Konu açanlar belli hep o 30 50 üye diye saydığım kesim kendi konularına saldıranlarda kendileri, o yüzden kendi kendilerine eglensinler zaten konularin sayfası azaldı millet iplemiyor artık bir de onu bunu blokladilar kendi kendilerine karantina bölgesinde yazar gibi yazsın dursunlar.


    Ekşi sözlük neden hala kapatılmıyor ve neden hala aktif olması sağlanıyor sanıyorsunuz bir kesimin karantina bölgesi olarak yer alsın diye.


    Forum bir bakıma az da olsa bunları bir yerde tutabilmeyi başaracak gibi.


    Anasayfa haberlerine bazen düşüyorlar üyeler bir başlıyor giydirmeye bu 30 50 üyeye o yüzden artık oralarda fazla yorum yapamıyorlar. ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Bir de adamlar tek derdimiz bu muydu?, artık şahlanırız, e diğer camiler bile dolmuyor ... diyor. Arkadaş olay çok farklı ama ya gerçekten basmıyor kafaları ya da anlamak işlerine gelmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • husamsdu kullanıcısına yanıt

    İşlerine gelmemesi daha mantıklı onlar için. Hayır cumhur ittifakı açmak istedi ve açtı da eee seni de ilgilendirmiyorsa bak işine olsun bitsin ama yok konu açmak lazım akil adamlar olarak yorum yapmamız lazım diyorlar herhalde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.