Şimdi Ara

Belirtilerim corona ile bağdaştırılabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Annem ve babam pozitif çıktı. Aynı evde kalıyoruz. Farklı odalar olsa da ortak kullanım alanlarımız var ve yemekleri annem hazırlar. Belirti olarak söyleyebileceğim arada burun akıntısı ve sırt , bel ağrısı. Yaşım 22 ama bel ve sırt ağrım bugün başladı. Bel, sırt ağrısı ve burun akıntısı dışında bir şey yok diyebilirim bu hale testte yapmazlar ne yapsak acaba




  • Anneniz ve babanız pozitif siz temaslı iseniz gelip test yaparlar bence. bizde öyle oldu en azından. iller arası uygulamalar farklılık gösteriyor. Geçmiş olsun size ve ailenize en kısa zamanda şifa bulmanız dileğiyle.

  • Bende de aynı belirtiler vardı ben grip sandım üstüne düşmedim burnum akıyodu benimde gidip test yaptırdık evdeki herkes pozitif çıktı.Sizde temaslı iseniz 184ü arayıp eve teste çağırabilirsiniz.Bu arada bana ilaç verdiler bende 22 yaşındayım ilacın inan faydası var yani.

  • birebir belirtilerim aynıydı ve pozitif çıktım. geçmiş olsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: no nick no comment

    birebir belirtilerim aynıydı ve pozitif çıktım. geçmiş olsun

    hocam ne yaptınız ne ettiniz de pozitif çıktı?

    burada elini yıkamayan, duş almayan ve maske takmayan adamlar var bir şey olmuyor

    sen ben gibi dikkat eden adamlara oluyor bu nasıl iş arkadaş..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 15 Ekim 2020; 16:28:54 >
  • Dediğiniz belirtiler korona başlangıç belirtileri gibi. Bende ilkin ateş, halsizlik, boğaz ağrısı gibi nezle semptomları ile başladı. Çok ağır özellikler görmediğimden, bu yüzden geç gittim teste. Kimse aksatmadan teste gitsin, tedavisine başlasın.

    Ben ve annem yakalanmışız. Teste gitmeden 2 gün önce babam geldi şehir dışından. Babam 70 yaşında. İkimiz hasta iken ona bir hafta sonra test yapıldı negatif çıktı. Kiminin bünyesi güçlü. Ben odamdan pek çıkmadım. Ortak alanlarda maske taktım, annem de öyle yaptı. Ortak alan kapı kollarını, yerleri filan silmeniz lazım çamaşır suyu ile. Babama geçmedi sonuç olarak.

    Filyasyon ekibi size gelmiş olmalı. Size bir kağıt bırakmışlardır. O numarayı arayıp durumunuzu anlatın. Size de test yapıp ilaç tedavisine başlasınlar. Korkmanıza gerek yok. Tedavinizi olursanız bir sorun çıkmaz inşallah. 70 yaşında 2 kişi şimdilik sorunsuz çıktı hastalıktan. Aile hekiminizi de arayıp bildirebilirsiniz. Hiç olmadı 184 numarasını arayın.

    Tedaviye gitmeyip evde atlatmaya kalkmasın kimse. Ciğere yerleşince ölüme götürüyor. Yaşlılara dikkat edelim. Su tüketimine önem versinler. Sürekli yudum yudum su içsinler. Abdest alır gibi burnuna su çeksinler. Boğaz sürekli ıslak olsun. Geçmiş olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 15 Ekim 2020; 17:13:45 >




  • riaz kullanıcısına yanıt

    Çok aktif sağda solda takıldım diyemem ama tabi ki dışarı çıkıyordum. Toplu taşıma da kullanmıyordum. Ofise de gitmiyordum ama bulaşmış işte. Son bir haftada kimse ile görüşmediğim için kimseye bulaştırdığımı düşünmüyorum. Allahtan da hafif geçiriyorum. Şuan hiçbir belirti yok ama tedbirli olmak gerekiyormuş onu anladım.

  • geçmiş olsun olabilir Corona belirtilerine benziyor

  • Ayni evde kaliyorsunuz izole olmayıp yemegi pozitif hasta hazirliyor geçmemesi mucize olur yahu.

    Kronik vssolunum hastalığın yoksa sana bir sey olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Ekim 2020; 18:5:38 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

    Üstte yazdım, mucize gerçekleşti.  

  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

    Okudum ama Siz onlem almışsınız evin icinde bu cok onemli çamaşır suyunun kullanımı yerinde ne kadar dogru var yapmissin hastayken izole olmak mesele zaten

    Ben yukarıdaki durum da halen ortak yemek yeniyor sofra hazirlaniyorsa cok zor gecmemesi diyorum.

  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

    Farklı yerlerde kalıyorlarmış. Fakat yine de bulaş riski var tabi. Zaten oturup aynı masada yiyorlarsa dediğiniz gibi, bulaşmaması mucize. Daha çok bünyede bitiyor iş, yani yaradılışta varsa, maşallah onlara hiç bir şey olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 15 Ekim 2020; 18:37:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.