Şimdi Ara

Belediye Eğitim Merkezi Projesi (soru, görüş ve önerileriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kastamonu Belediyesi'nin çok katlı bir binayı eğitim merkezi olarak kullanma düşüncesi mevcut. Ayakları yere basan bir proje oluşturmak istiyorlar. Bunun içerisinde çeşitli çalgılar(saz, bağlama, gitar, piyano gibi) ile ilgili eğitim olabilir, müzik-video prodüksiyonu ile ilgili eğitim olabilir, grafik tasarım eğitimi olabilir bunlar dahil. Ayrıca düşünülen, web tasarım, android programlama(+ linux genel eğitimi ile verilebilir), ios programlama, ve saireler, siber güvenlik eğitimleri olabilir. çocuklar için de yazılım giriş seviyesi eğitimler düşünülüyor. ek olarak teyzelere ve saire hitap edecek kat'ı, mefruşat ve saire eğitimler açılabilir.

    Ayrıca sormak istediğim, blockchain üzerine bir eğitim verilecek olsa içeriği nasıl oluşturulmalıdır? belediye planlarında bununla ilgili durumlar da var. Hedeflerden bazıları belediyenin yayınladığı yazı içeriğinde mevcut.https://www.kastamonu.bel.tr/v2/2019/10/31/genclerimiz-21inci-yuz-yilin-becerilerine-sahip-olmali/

    İlk etapta ne tür eğitimlere ağırlık verilmesi gerektiği hakkında ve diğer görüşlerinizi lütfen belirtiniz. Görüşleriniz, alınacak kararlarda etkili olacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Aralık 2019; 10:13:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.