Şimdi Ara

Behaviour Score (Davranış Puanı) ve Hidden Low

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ranked oyunlarda takımları ortalama mmr olarak eşitlediğini biliyoruz.

    Ama dota ayriyetten davranış skoru diye bir sistem de var.

    Reddit forumlarından okuduğum kadarıyla. Küfür edenleri küfür edenlerle. Kurye feedleyenleri kurye feedleyenlerle. Oyun throwlayanları yine aynı davranışta bulunanlarla bir araya koymaya çalışıyor.
    Bir çok arkadaş sürekli ard arda oyun kaybetmesini takım arkadaşlarına bağlıyor. Evet hep kötü takım arkadaşları gelmesi şans eseri değil. Takımına sizin davranış puanınıza uygun oyuncular geliyor.

    Peki nasıl bakarız bu davranış puanına:

    Konsolu açın

    developer 1

    dota_game_account_debug


     Behaviour Score (Davranış Puanı) ve Hidden Low


    buradaki skor 10000 üzerinden davranış skorunuz.
    Eğer 8000 altındaysanız kötü davranış kategorisindesiniz demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çesut-Mevik -- 12 Şubat 2016; 16:51:19 >



  • 5122 gg wp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9628'miş, nasıl sevindim anlatamam . Enteresan bilgiymiş, teşekkürler paylaşım için.
  • player_behavior_score_last_report: 9658

    :D sanırım örnek oyuncuyum

    edit : 9800 oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 26 Şubat 2016; 22:52:59 >
  • teaching: 40
    leadership: 45
    friendly: 59
    forgiving: 33

    bunlarıda burada görüyormuşuz gençler :D total gösteriyodu ayrı ayrı burada bulabilirsiniz
  • 7binlerde bir şey. Sadece flamerlara söverim flame yapmayın diye. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkanların arkasından çok pis saydiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece o davranış puanı değil ! Account_flags: 1 yazıyor ya 3 seviye var belki 4 de vardır görmedim 4 ama ! 1 normal oyuncular 2- kötüler 3- kötünün de kötüleri
    yani account_flag 3 olan adamın 9k behavior u olsa ne olur olmasa ne olur yine aynı adamlarla eşleşicek !

    bayrak 2 ise yolcular 3 e doğru genelde yolcudur abbas baglasan durmaz! :))
    Mesala seviye 3 adam seviye 1 de 9k davranışlı adamlarla oynarsa kendini pro oyunda sana bilir baş dönmesi yaşıyabilir oyunun yükünü kaldıramaya bilir !

    account flag 3 olup 8k altı davranış puanına sahip oyuncular geneli daha 1ci dakika bounty salmadın REPORT! der atıyorum feedler sen niye yardım etmedin der REPORT Dİye yazar :)
    Hi yazsan adam sana REPORT diye cevap verir !

    jungle girer 40 dakika farm atar alice harikalar diyarında kaybedince report my team pls ! noobs der! Support lar 0-20 oynar ward dikerken ölür , full mana stun atmadan ölür !

    Account flag 3 isen kısaca beynin az çalışıyodur , boşuna acc 3 düşmezsin

    Neden mi açıkladım ? bunu çoğu güya davranış puanını biliyor girmiş partide kasmış 100 oyun atmış, solo giriyor sonra 9k yapmış ee diyo ben niye hala nooblarla eşleşiyorum :)) ahaha

    Kısaca account flag 3 de olan varsa allah sabırlar versin !
  • Yalnız bişeyi atladım diyelim hesabınız eski mmmrınız da yüksek 6k 7k üstü veya 4k larda account_flags nızda 3 bu yeteneksizlikten değil flame lemekten ve toxic likten düşmüştür!
    troll den 3 e gelmişdir ! Bunun da ceremesini nerden çekersiniz win rate den çekersiniz keyif oranı düşer win - loss eşit olabilir ama bayrak 1 olmak varken mmr arttırmak varken aynı flame tipler bir araya gelir :) 7k oyuncu olsanda 6k ya düşmene sebebiyet verir farkında olmazsın!

    Çogu 7k 8k pro esporcu türk bu yüzden 6k lara düştü :D

    Hatta dendi de flame ve toxic den 9k olamadı ! Şuna emin olun acc flag 1 li dendi çok rahat 9k olur !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 11 Nisan 2017; 10:6:20 >
  • bu bayrağı 1 e düşürme ihtimalimiz yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcanoa

    Yalnız bişeyi atladım diyelim hesabınız eski mmmrınız da yüksek 6k 7k üstü veya 4k larda account_flags nızda 3 bu yeteneksizlikten değil flame lemekten ve toxic likten düşmüştür!
    troll den 3 e gelmişdir ! Bunun da ceremesini nerden çekersiniz win rate den çekersiniz keyif oranı düşer win - loss eşit olabilir ama bayrak 1 olmak varken mmr arttırmak varken aynı flame tipler bir araya gelir :) 7k oyuncu olsanda 6k ya düşmene sebebiyet verir farkında olmazsın!

    Çogu 7k 8k pro esporcu türk bu yüzden 6k lara düştü :D

    Hatta dendi de flame ve toxic den 9k olamadı ! Şuna emin olun acc flag 1 li dendi çok rahat 9k olur !

    Kendim bizzat yaşamadım ama forumlarda çeşitli dota sitelerinde araştırmam sonucu account flag 1 olanlar da 1 olmaktan şikayetçi :) Bu da benim yazdıklarımla çelişiyor benim account flags 3 :) behavior scorum 9.7k ve şuna yemin ederimki sadece ve sadece flamer lar gelior :) 9.7k behavior da sadece ve sadece yeteneksiz ve flame yapan çocuklarla oynadım ! ve attığım oyunların tamamını yenildim kaybettim yani ! Biraz geri sarayım behavior 8.7k kusurlardayken :) 3.9k dan 4.2k ya çıktım kaybederken kazandık cogu oyunu :) VE behavior arttıkça takıma account buyer lar gelmeye başladı 200gpm li profiller :)) 20 dakika loss oldu üst üste kayıplar çok ilginçdi!
    Hatta normal maçlarda bile denedim imkansız yani bu çocukların daha önce reportlanmaması sordum çocuk diyoki daha yeni low prio dan çıktım :) 1 tane spell tutturamayan çocuklarla eşleştim hem 9.7k behavior la sistem bence tam anlamıyla çöp işe yaramıyor !

    Kazanırken 10 maç üst üste kazanırsın , kaybederken de 10 maç kaybediyosun üst üste :) mantıksız bi sistem var ! Kim şuandaki sistem ben memnunum diyorsa ki beyni varmı yok mu şüphe duyarım açıkçası !

    Behavior score kasmak çok kolay kur parti kendi arkadaşlarınla oyna ne kadar saçmalarsan saçmala arkadaşın seni reportlamıyor :) yüksek behavior kasıyorsun sonra solo gireyim diosun oda ne feedliyosun saçma saçma eleştiriyosun :)

    Partiye girdim örnek çocuklar 5 arkadaş mış 1 tanesi yatmaya gitmiş yerine girdim o cocugun neyse mid tinker pickledi kötü mü çok kötü :) ben safelane carry oynuyorum dakika 30 25 level olmuşum mid tinker 17 level beni eleştiriyor 1 tane lane pushlamamış o dakikaya kadar :) bide beni 2 kişi haraslamış yani !
    Bence behavior sistemi yapıyorsan partiye behavior veremezsin! Verirsen sistemi çöp edersin !!!!!!! Şuandaki gibi.

    He ayrıca şunu temin edebilirim 8.5k altı behavior lu oyuncular ise tam anlamıyla özürlü ! ALLAH SABIR VERSİN ORADAKİ iyi oyunculara
  • 5.5 k solo mmrım var hesabı satıp yeni hesap açayım dedim çünkü behavior raporum çok düşüktü 3k last rapor account flag 3 :D:D feedlemekten değil küfür etmekten oldu bu 10 win 10 lose alıyodum sonra smurf hesab açtım 3.5k geldi 2 haftada 5k oldum çok mutluyum ayrıca şuan behavior 9.5 account flag 1 bunu da entere borçluyum enterı söküp mici çıkartınca ne kadar sövsem de duymuyorlar :DSA:D:AS:D
  • Şu an bir sayı gözükmüyor, sadece normal yazıyor.
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi sayı gözükmüyor artık :) En düşük behavior puanı F D- D D+ C- C C+ burdan sonra NORMAL YAZAR ! tahminim valve csgo da ki davranış puanı sistemine güncelledi manüpüle olmasın diye normal yazıyor ama normalin için de de B- B B+ A- A A+ olduğunu düşünüyorum csgo da ki gibi :)

    Ayrıca test edeyim dedim şöyle ki behavior score um normal iken unranked maçta quit çektim 2 defa low prio ya attı sistem 2 maç :) 2 maça girdim 15 dakika da win !

    Tekrar unranked flame başladım :) yalandan , quit çekmeye devam ettim c+ c c- böle böle en alt seviye f ye kadar test ettim :) ve sonuç normal dan sonrası bildiginiz beyinini , elini , zekasını kullanamayan ruh hastalarıyla dolu :) bide bunların agızları var konuşmaya çalışıyorlar karşı takım carry leri 20 dakika da bkb çıkarken benim takımda 1 tane bkb kasan yoktu :) Alayı offlane sniper , pa , jugger pickliyor feedliyor oyun takibi 0 direkt ban yetkim olsa banlardım :)
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Bu sistem MMR'dan çok daha önemli bence. İşin kötüsü bataklık gibi, bir kere düşünce çıkmak çok zor. Çünkü çıkabilmenin tek yolu "commend"lerden geçiyor. Ancak istersen Dendi ol bu toxic tiplerden commend alabilmek mümkün değil.

    Ayrıca behaviour score yükseltmek için commend partisi kurduk, herkes birbirine commend verdi ama işe yaramadı. Parti commendleri sayılmıyor. Sadece solo girdiğin oyunlardan commend alırsan yükseliyor.
  • ya ben dota_game_account_debug kodunu yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor.. dota_game_account_primal_debug VE dota_game_account_client_debug seçenekleri çıkıyor onların da verdiği sonuçta behaviour puanı değil harf yazıyor. Benimki C. NEDEN BÖYLE :S
  • Behaviour sistemi değişti. Şimdi a a+ b b+ c c+ şeklinde oldu. D ve üzerinde olanlar shadow pool oluyormuş, ora da zaten cyka cyka
    diye gezen dangalakların olduğu yer.

    kimileri c de shadow pool'da diyor ama tam olarak belli değil.
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Smurf de test edeyim dedim onunda davranış puanı normal oyuna girdim taşıyorum çocukları tahammül sınırlarımı zorladılar disp var güya support oynuyor jungle da yaratık kesiyor kendisi gibi olanlardan :) adamın yanından geçiyorum pingliyorum arkamdan gel lotharı basmışım adamların jungle da yakaladım kestim birini tp geldi tek tp sandım onuda keserim dedim arkadan sf çıktı ölücem ve öldüm disp geldi ölmüşüm adamlara ulti açıyor :) neyse 5 dakika geçti disp ward almış ward dikmeye gidiyor ve diyorum ki şimdi ölür :) adam ward dikerken ölüyor ! Pull , stack nedir bilmezler sabır testleri , o oyunda bütün kuleleri tek başıma aldım ve bizim bütün kuleler duruyordu bi tek mid deki barakaları kalmış mega creep e kalıcak oyun bkb yi kasmışım dedim atlıyım 3 -4 ünü keseyim oyunu bitireyim belki bizim çocuklar görür gelir dedim yardım ederler falan atladım 2 tanesini kestim haritaya baktım 4 ü de jungle kesiyor :) sinirlerimi bayaga zıplattı bu durum dedim ki siz oyunu kazandınız dimi ? bütün kuleler duruyor mega creep oldu olacak :) ona güveniyorlar peki dedim ben itemleri kırıp çıkıyorum reportlasanızda umrumda değil buraya kadar ben tek başıma getirdim oyunu bu hesapta smurf um size win filen yok dedim itemleri kırdım çıktım :) 20 dakika sonra baktım kaybetmişler acaip keyif aldım böyle tiplere mmr kasıyoruz !

    Yine başka bi oyuna girdim support çektim luna çekti cocuk , baktım last hit alamıyor kill de alacagımız yok döndüm jungle stackledim 12 stack yaptım :) dakika 15 bu mom kasamamış :) karşının mid i sniper stacklere uyandı geldi 1ci skill ile farmladı benim lunaya yaptıgım stackleri :) hakkiten sabır testleri şu anlattıgım olay da ben o luna olsam bu oyunu bırakır giderim...

    Davranış puanı sistemi filen işlemiyor oyunda imkansız yani bu tiplerin reportlanmaması , eşleştirme sistemi hero spamlamana izin vermiyor , hero spamlıyorsan , davranış puanın yüksek olsada yine seni hidden pool a atıyor hidden pool ise tartışmasız yenilgi demek ....
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Hero spamlayıncada mı hidden pool'a düşülüyor? Eminmisin hocam bunu ilk defa duyuyorum.
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Evet malasef , sadece hero spamlamak değil , support oynuyorsan veya offlane hero pull un geniş olsada gpm ve xpm 400 ve 400 ün altındaysa gene hidden pool ! Hidden pool ile davranış puanını karıştırıyorlar !

    birden fazla algoritmalar hesaplamalar var maç eşleştirme sisteminde düşünsene 9k üzerinde davranış puanın var ranked giriyorsun support u pickliyorsun 5 oyun üst üste kazanıyorsun diyosunki ooo iyi davranış puanım da oldu 10k mmr da kasarım 7-8k ya support pick ile takımına güya gelecek ya 10k davranış puanına sahip müthiş insanlar öle bi dünya yok !

    Davranış puanı önemli evet ama oyun içinde davranış puanından daha önemli algoritma var eşleştirmede ....

    3.5k dan itibaren sıkıntılar başlıyor support oyuncusu xpm ve gpm düşük diye full takım support eşleşiyor ve maç eşleştirme sisteminde bunlar hero spammer olarak geçiyor karşılarına 5 tane carry i yapışıtıyor en geç 30 dakika da carryler oyunu kazanıyor

    Valvenin hidden pool una takılmamak veya ordan çıkmak icin behavior un normal olacak , hero pull geniş olacak , gpm ve xpm de yüksek olacak tam net bu !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.