Şimdi Ara

Bedelli Askerlik - İst-Maltepe İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
20.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 6 Ocak 2020; 15:56:13 >



  • silinebilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 6 Ocak 2020; 15:55:40 >
  • Az biraz pamuk götürün. Eğer olurda bot mesela iki parmağınızı birbirine sıkıştırırsa ayak ağrısı oluyor. O iki parmak arasına biraz pamuk koyarsanız sorun ortadan kalkıyor, sıkışıp ağrı yapmıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hey gidi ikmal maliye. Tatil cenneti gibi yerdi. 2.bolukteydim bos vakitlerde hep gazinoya gider pes, langirt oynardik guzel gunlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazdıklarınız için çok teşekkürler. Benim ziraat kartım kırıldı. Yeni kart için 15 gün beklemem lazımmış. İçeride alışveriş yapabileceğim bir kart temin edebilir miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Ramazan

    Hocam yazdıklarınız için çok teşekkürler. Benim ziraat kartım kırıldı. Yeni kart için 15 gün beklemem lazımmış. İçeride alışveriş yapabileceğim bir kart temin edebilir miyim?
    silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 6 Ocak 2020; 15:57:54 >
  • Karamürselbey’de yanımda temassız kredi kartı ile gittim. Baktım yemek yiyoruz, milletin canı kola çekiyor. Öyle oturup her gün kola içen biri de değilim ama sürü psikolojisi herhalde, yemeğin yanında ayran yoksa kolaya saldıran olurdu. 1-2 kişi anında 10 kişi olurdu yani. Kola makinasını temassız olarak çalıştırabiliyorduk. Millet bana parayı dökerdi ben de onlara karttan kola alırdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 6 Ocak 2020; 15:58:7 >
  • Hocam kantinden don çorap ayakkabı boyası vs bulabilir miyiz? Dışarıdan alıp yük etmek istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Ramazan

    Hocam kantinden don çorap ayakkabı boyası vs bulabilir miyiz? Dışarıdan alıp yük etmek istemiyorum.
    Hepsi var, piyasa fiyatlarından satılıyorlar.

    Bence bu kantinden fanila dışında alınabilecek bir tek şey yok. Çorap, don, boya, zaten ağırlık etmeyecek şeyler.
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 6 Ocak 2020; 15:55:2 >
  • Sorusu olan varsa cevaplayabilirim, şuanda askerdeyim burada hiç bir sıkıntı yaşamadık diyebilirim yemekler hariç , sürekli bir böcek çıktı haberi geliyor bana denk gelmedi Allah'tan ama dışarıdan yemek söylenebiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thequick

    Sorusu olan varsa cevaplayabilirim, şuanda askerdeyim burada hiç bir sıkıntı yaşamadık diyebilirim yemekler hariç , sürekli bir böcek çıktı haberi geliyor bana denk gelmedi Allah'tan ama dışarıdan yemek söylenebiliyor.
    saatlerce güneşin altında durduğu ve egitim ağır geldiginden dolayı 45 yasinda birisi kalp krizi geçirmiş,ekşisozlukte yazıyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 19 Kasım 2019; 22:27:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Valla ben 1nci eğitim bölüğündeyim doğru düzgün eğitim yok, evet biraz ayakta bekliyorsun ama en fazla 45 dk dir, genelde oturuyorsun beklerken. Her seferinde de komutanlar soruyor bir sorunu olan varsa geçsin kenara diye. 45 yaşında birisi nasıl asker olmuş onu da anlamadım ama böyle bişey duymadım ben.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 6 Ocak 2020; 15:57:0 >
  • 37. dönem bedelli olarak askerlik yaptığım yer. 3. bölükteydim. yani en geç teslim olanların bölüğü. askerden 1 saat kaçmayı bile başarı sayan bu güruhun içinde yeri geldi saç baş yoldum yeri geldi dişlerimi söktüm. şimdiki aklım olsa kesinlikle sabah 10 da teslim olurdum. 1 ve 2. bölüktekiler rahattı. ee tabi adamlar erken teslim olmuş bi mükafatı olmalı. 4. bölük bizden bir önce teslim olanlardı. ben akşam 4te sıraya girmiştim 6 da ancak içeri girebildik. yazılacak çok şey var ama o kadar vaktim yok. önemli gördüğüm bazı noktalar şunlar. herkesle samimi olmayın. hatta hiç kimseyle samimi olmayın. sadece selam verseniz yeter. 18 gün sonra hiçbirini görmeyeceksiniz. bıcır bıcır ilişkilere, samimiyetsiz davranışlara gerek yok. koğuşta sizinle birlikte yatan kişi çavuştur. bunlar kısa dönem askerlik yapan erler. yani parası olmadığı için ya da yaşı tutmadığı için bedelli yapamayanlar. bedellilerin başına böyle birini koymak ne kadar güvenilir tartışılır. size numara verildikten sonra çavuş yanınıza gelip sizi koğuşa götürecek ve ilk kez orda tanışırsınız. çavuşla fazla muhattap olmayın. her koğuşta çavuşa yalakalık yapan karaktersizler olur. onlardan da uzak durun. kekeme bir çavuş vardı mesela. 23 yaşında okulu bitirip askere gelmiş ergen irisi bir çocuk. bedellilere efelenip duruyordu. en son biri bunu terhis günü sopayla dövüp hastanelik etmişti. öncesinde başkalarından da dayak yemişliği var. ama bazı insanları dayakla bile terbiye edemezsiniz. bu yüzden kimseyle kavga etmeyin. asker arkadaşlığı da öyle aman aman birşey değil. abartıp milletele özel muhabbetlere girmeyin. terhis olalı 3 gün oldu bir çoğunun adını unuttum bile. askerlik süresince bol bol sevdiklerinizi düşünün. tek motivasyonunuz bu olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: attila the mongol2

    37. dönem bedelli olarak askerlik yaptığım yer. 3. bölükteydim. yani en geç teslim olanların bölüğü. askerden 1 saat kaçmayı bile başarı sayan bu güruhun içinde yeri geldi saç baş yoldum yeri geldi dişlerimi söktüm. şimdiki aklım olsa kesinlikle sabah 10 da teslim olurdum. 1 ve 2. bölüktekiler rahattı. ee tabi adamlar erken teslim olmuş bi mükafatı olmalı. 4. bölük bizden bir önce teslim olanlardı. ben akşam 4te sıraya girmiştim 6 da ancak içeri girebildik. yazılacak çok şey var ama o kadar vaktim yok. önemli gördüğüm bazı noktalar şunlar. herkesle samimi olmayın. hatta hiç kimseyle samimi olmayın. sadece selam verseniz yeter. 18 gün sonra hiçbirini görmeyeceksiniz. bıcır bıcır ilişkilere, samimiyetsiz davranışlara gerek yok. koğuşta sizinle birlikte yatan kişi çavuştur. bunlar kısa dönem askerlik yapan erler. yani parası olmadığı için ya da yaşı tutmadığı için bedelli yapamayanlar. bedellilerin başına böyle birini koymak ne kadar güvenilir tartışılır. size numara verildikten sonra çavuş yanınıza gelip sizi koğuşa götürecek ve ilk kez orda tanışırsınız. çavuşla fazla muhattap olmayın. her koğuşta çavuşa yalakalık yapan karaktersizler olur. onlardan da uzak durun. kekeme bir çavuş vardı mesela. 23 yaşında okulu bitirip askere gelmiş ergen irisi bir çocuk. bedellilere efelenip duruyordu. en son biri bunu terhis günü sopayla dövüp hastanelik etmişti. öncesinde başkalarından da dayak yemişliği var. ama bazı insanları dayakla bile terbiye edemezsiniz. bu yüzden kimseyle kavga etmeyin. asker arkadaşlığı da öyle aman aman birşey değil. abartıp milletele özel muhabbetlere girmeyin. terhis olalı 3 gün oldu bir çoğunun adını unuttum bile. askerlik süresince bol bol sevdiklerinizi düşünün. tek motivasyonunuz bu olsun.
    silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 6 Ocak 2020; 15:54:30 >




  • Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'ne devredildi. İkmal Maliye Okulu ise İzmir'e taşınacak.

    https://www.marmara.edu.tr/news/cumhurbaskanimizin-tesrifleriyle-marmara-universitesi-recep-tayyip-erdogan-kulliyesi-temel-atma-torenini-gerceklestirdik

    https://www.memurlar.net/haber/870157/bakan-akar-ikmal-ve-maliye-okulu-izmir-e-tasinacak.html


    Böylece Maltepe'de askerlik işi bitti.

    15 binlik bedelli kapsamında burada temel eğitimi alan herkes, ne kadar şanslı bir askerlik geçirdiğini hiç unutmasın. Tabii ki yorucuydu ama olabilecek en rahat askerlikti.

    Bu başlığın bir anlamı tamamladı. Başlığa yazdıklarımı kaldırıyorum.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 6 Ocak 2020; 16:8:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarcosDH

    Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'ne devredildi. İkmal Maliye Okulu ise İzmir'e taşınacak.

    https://www.marmara.edu.tr/news/cumhurbaskanimizin-tesrifleriyle-marmara-universitesi-recep-tayyip-erdogan-kulliyesi-temel-atma-torenini-gerceklestirdik

    https://www.memurlar.net/haber/870157/bakan-akar-ikmal-ve-maliye-okulu-izmir-e-tasinacak.html


    Böylece Maltepe'de askerlik işi bitti.

    15 binlik bedelli kapsamında burada temel eğitimi alan herkes, ne kadar şanslı bir askerlik geçirdiğini hiç unutmasın. Tabii ki yorucuydu ama olabilecek en rahat askerlikti.

    Bu başlığın bir anlamı tamamladı. Başlığa yazdıklarımı kaldırıyorum.


    Hocam keşke yazdıklarınızı tekrar ekleseniz. Mart ayında 30 günlük bedelli burada yapacağız. 2020 yılı içerisinde her ay burada bedelli yapacak arkadaşlar var.




  • Yeni 30 binlik bedelliler buraya gelmeyecek diye biliyordum, o yüzden sildim.

    Ayrıca başlık altına, kışlaya gidecek olanlardan ziyade, gidip dönmüş olanlar yorum yazıyordu. Yani kimse merak etmiyor gibi bir durum söz konusuydu.

    Eğer hala buraya sevkler oluyorsa, Ekşi Sözlük'te yazılanları çok ciddiye almadan, hatta mümkünse okumadan gitsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.