Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Celp Tercih Sıralaması Değiştirme Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bedelli askerliğe başvurdum ücretini yatırdım, celp tercih sıralamasını değiştirmek istiyorum fakat başvuruyu düzenle kısmına girip tercihleri değiştirdiğim ve kaydet kısmına bastığım zaman ''Yükümlüye ait askerlik celp tercih bilgileri güncellenemez.'' uyarısı alıyorum. Daha önce bir kez celp tercih sıralamasını değiştirmiştim acaba onun için mi bu uyarıyı alıyorum? 31 Aralık'a kadar tercihleri güncelleyebiliyor olmam lazım normalde. Bilgisi olan var mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despote -- 27 Kasım 2021; 4:10:4 >



  • Ben de değiştiremiyorum, aynı hata. Ocak, Şubat, Mart... diye kaldı. Önce yedek subaylığa başvurmuştum, çıkmadı, sevk tarihim gelmeden bedelliye çevirttim. Sistemde hala er görünüyorum ama bedelli başvurum da var. Diğeri düşmemiş. Büyük ihtimalle benimki bu sebeple. Sizin durum nedir? @despote

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Ben de yedek subaylık çıkmadığı için bedelliye çevirmiştim, sevk tarihim Aralık ayıydı askerlik durum belgemde de 20/12/2021'e kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyordu. Bedelliye çevirip ücreti ödedikten sonra askerlik durum belgem 31/12/2021 tarihine kadar ilişiği yoktur olarak değişti. Şu an bende de sizin gibi askerlik bedelinin ödendiği yazıyor ama er sınıflandırma sonucum hala gözüküyor. Ben de bedelliye ilk başvurduğum zaman sıralamamı yanlışlıkla Ocak, Şubat, Mart... şeklinde kaydetmiştim ama ücreti ödedikten sonra aynı gün içinde bu sıralamayı değiştirmiştim herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Şu an verdiği uyarının sistemsel bir hata olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü Aralık ayının sonuna kadar değiştirebiliyor olmamız lazım.

  • Bu durum başına gelen arkadaşlar olursa diye buraya da eklemek istedim. Cimer'e durumu ilettim ve askerlik şubesine giderek tercihlerimi yeniden düzenleyebileceğimi söylediler.

  • Bedellide Kura Olurmu Cıkmama Durumu Varmı ?
  • Edevletten hallettim şimdi, teşekkür ederim haber verdiğin için.

  • Merhaba hocam. Yoklama işlemlerini tamamladım. Şimdi bedelli ücretini yatırıp hizmet tercihi şecimi yapmam gerekiyor. Ben bu aşamada celp tarihlerini değiştirmek istiyorum. Başvuru iptal butonuna basıp değiştirmek istediğimde askerlik şubesine gidiniz diyor. Şubeyi aradım bedel ücretini yatırıp celp tarihlerini değiştirebilirsin dedi. Şimdi bedel ücretini yatırdık tan sonra sizde celp tarihlerini değiştirmek için bir buton açıldı mı
  • RoIF kullanıcısına yanıt

    https://www.turkiye.gov.tr/msb-asal-askerlik-hizmet-tercih-islemleri sayfasındaki başvuru güncelleme butonuna bastığında celp dönemi sıralama ekranına atıyor. Bunun için önce ücreti yatırmak gerekiyor olabilir.



    Bedelli Askerlik Celp Tercih Sıralaması Değiştirme Hakkında
  • RoIF kullanıcısına yanıt

    Ücreti yatırmadan celp tarihi değiştiremezsiniz hocam aynı durum bende de olmuştu. Ücreti yatırdıktan sonra başvuru güncelleme kısmından değiştirebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despote -- 3 Aralık 2021; 14:15:53 >
  • despote kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yatırıp öyle güncelleyeyim o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.