Şimdi Ara

Bazı insanları anlamak çok zor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler,

    TV kanalların gitmesi sebebiyle; Turksat güncellemesi için komşu (pekte bir samimiyetim yok, meraba meraba) rica etti receiverı güncelle diye, bende içimden düşündüm, şimdi bu komşunun birde annesi var kesin onunkide ayarlanacaktır diye; bunu da göze alarak kabul ettim. Kendisinin receiverını güncelledim.

    Düşündüğüm gibi,annesinin de evine gittik,kadın kapıda yüzüme bakıyor öyle bir buyur falan demiyor: Ben buyur denilmeden evine girmem kimsenin, kendisi heralde ormandan gelmiş kibarlık falan alakası yok neyse,tam tvsini ayarlıyorum benim oğlanın zamanı olsa hallederdi dedi bana,(Bizim işimiz gücümüz yok sanki) baktım tv ye oğlu ayarlamaya çalışmış, yapamamış biraz da zor yapar işi bilmeden.Ben işimi gücümü bırakmışım, senin evine gelmişim dediğine bak dangalağın aslında bırakıp yapmayacaktım da insanlık bende kalsın dedim. Dilinin ucuyla bir teşekkür etti tamam.

    Para falan almadım ikisinden de söylenenlere bakın.Bu para meselesini iyilik olmadığı için yazıyorum, gerçek bir iyilik olsaydı yazmazdım bu enayilik galiba.



  • benim oğlum şöyle iyi böyle iyi diyen insanlardan nefret her zaman nefret ederim.bu kadın oğlunun işi becerememesine bozulup senin kafanı ütülemiş.sende bir daha gitmezsin olur biter.
  • tekir21 kullanıcısına yanıt
    Bir kere hata yaptım işte, bir daha gidilmez elbet.
    Teşekkürler ilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bir iyilik yapmak istemişsin,Allah razı olsun. Ama kocakarı anlamamış, s.et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsaneman9100 E kullanıcısına yanıt
    Sağ olun. Sizden de Allah razı olsun. O kadının söylemediğini siz söylüyorsunuz. Teşekkür ederim.
  • oturduğum apartmanda bi teyze var.sonar atıyo kadın.iş yerinde bi abi de cihazını ayarlatmak istedi.getir dedim.adam poet elinde geliyo yukardan bibağırıt.o adam anteni yapmaya mı geliyo.yok dedim ona gelmiyo.çıkınca bana gelsin dedi kadın.hiç oralı olmadım.kadının evine gittim.allahtan basit bi cihazdı ayarladım.fındık verdi biraz.para istemedim zaten.uydu ayarlamak beni yormaz.zamanında iş oalrakta yaptım ama kadının tavırları ben muhtarım cinsinden.çok dua ediyo ardından ama tavrı olmasa daha iyi olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.