Şimdi Ara

Bazı Gerçekler / Galatasaray haberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Madde 1
    Bu forumda ->Alex ile Anelka'yı alan Adam olur mu (?) isimli bir konu açmıştım. Bu yazımda avrupadaki diğer büyük kulüplerin de maddi zorluklar yaşadığından bahsetmiştim. Bakınız oradaki yazımdan alıntı yapayım
    Hoobastank:
    quote:

    2000 yıllarında İspanyolların en ünlü kulübü olan Real Madrid'in $200 milyonluk borçu vardı. O zamanlar Real Madrid başkanı olan Florentino Perez kulübün devamlılığını sağlamak için kulübe en az $280 milyonun gerektiğine inanıyordu. Bu kadar büyük bir parayı kazanmanın tek bir yolu vardı. Kulübü şirketleştirmek ve İspanyanın bahşehrinde en önemli caddesinde bulunan büyük ve çok pahalı olan antereman sahasının topraklarını yani "La Ciudad Deportiva" satmaktı.

    Real Madrid, Madrid'in göbeğindeki en değerli yerdeki antreman sahasını £301 milyona satarak bu borçlardan kurtuldu.


    O günlerde Türkiyede mal varlığı bakımından en zengin kulüp Galatasaray demiştim. Lakin çoğu kişi (GS'li olmayanlar) bunu inkar etmişti. Buyrun Turgay Kıran'ın sözlerini okuyalım :

    Turgay Kıran : İki senede borçlar bitecek
    quote:

    Kulübün 1996’dan beri gelen borçlarının olduğuna değinen Kıran, ‘Göreve geldiğimizden bu yana bu borçları ödenir hale getirdik. G.Saray eskisi gibi değil. Artık mali yönden rahatız. Bir açık var ama kapanacak’ dedi ve şöyle devam etti: ‘Çeşitli projeler üretiyoruz ve gelir bekliyoruz. G.Saray’da olan gayrimenkul diğer kulüplerin hiç birinde yok. Bunları değerlendireceğiz. Riva projesi en fazla iki sene içinde hayata geçecek. Projesi bile bizleri heyecanlandırıyor. En ufak bir örnek, 5-1 lik kupa maçının hatırası olarak 21 bin tane forma sattık. İki sene içinde tüm borçlarımızdan tamamen kurtuluruz. Seyrantepe arazisinin üst kullanım hakkı 30 yıl süre ile bizimdir. En geç eylül ayında stadımız için çalışmalar başlayacak.’
    09.07.2005
    Kaynak : Hürriyet
    http://www.webaslan.com/haberler/14088


    Bu benim haklılığımı ortaya koymaktadır !

    Madde 2
    Yine aynı yazımın devamında "Galatasaray son 3 senedir avrupada nerde iyi ki bir UEFA kupasını aldınız" eleştirilerine cevap olarak şunları yazmıştım :

    Hoobastank :
    quote:

    Bazıları diyor ki; işte avrupada Parma, Napoli, Tottenham, Ipswich Town, Borussia Mönchengladbach, Crvena Zvezda, Hamburger, Nottingham Forest gibi takımlarda kupa aldılar peki ya şimdi nerdeler bu durumu abartmayın diyorlar. Bu takımların çoğu şuan kendi liglerinde ortalama takımlar fakat bunlar zaten her zaman ortalama takımlar oldular. Hiçbiri kendi liglerinde Galatasaray gibi bir üne bir güce sahip değildi. Lakin avrupada futbol bizim liglerimize göre daha üst seviyede olduğu için bizim liglerdeki Bursaspor, Gençlerbirliği, Gaziantep gibi onların ortalama takımları zaman zaman avrupa kupalarında başarı gösterebiliyorlardı.


    Yukardaki takımlarda UEFA kupası aldı diye bu takımlar Galatasarayı bir tutup kıyaslamaya kalkanlar bunlar yok oldu Galatasaray'da yok oldu olacak demeye getirenler yanıldığına dair en güzel belge Galatasaray'ın Avrupa’nın dev kulüplerinin oluşturduğu G-14 Organizasyonuna davet edilmesidir.
    -> Birileri Dünya Kulübü mü Dedi ? G-14 & GS Davet yazısının bir örneği bu konu içinde mevcuttur.

    Galatasaray sadece UEFA ve SUPER Kupayı aldığı için değil gerçekten büyük bir "Dünya kulübü" olduğu için bu daveti almıştır. Sanırım bu noktada "Galatasaray son 3 senedir avrupada nerdedir" sorusunun yanıtı ortaya kendiliğinden çıkmaktadır. Galatasaray'ı Ipswich Town, Tottenham vs. gibi takımlarla bir tutmaya kalkanlar ise artık susmaldırlar.

    Madde 3
    Daha önce yine -> Zengin Fenerbahçe (!) Değirmenin suyu nerden geliyor ? isimli bir konu açmıştım. Bu yazımda Galatasarayı özellikle maddi konuda çok eleştiren Fenerlilere aslında iki kulübün Sportif A.Ş.lerinin aşağı yukarı aynı parayı getirdiğini gösterdim ve onlara sordum bu değirmenin suyu nerden geliyor dedim ???

    İşte cevap :
    Aziz Yıldırım :
    quote:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık dönemi boyunca kulüp için kendi cebinden harcadığı paraları hiçbir şekilde geri almayacağını açıkladı. "Fenerbahçe için hem maddi hem manevi fedakarlıklar yaptım. Gereken neyse yaptım, yine yaparım. Kulübüm için para harcarken, 'gün gelir bunları geri alırım' beklentisi içinde olmadım. Fenerbahçe için harcadığım her kuruş helal olsun" diyen Yıldırım, beş yıl önce bunları göze alarak başkanlığa aday olduğunu söyledi.


    Allah herkese böyle Aşık ! başkan nasip etsin.

    Fenerbahçe mi zengin Aziz mi zengin ? Sizce hangisi ????

    Madde 4

    Bir çok konuda Fenerbahçe istatistik peşinde dedim. Avrupa Fener için çok uzaklarda dedim. Fenerliler hep plandan programdan bahsetti... İşte buyrun plan program

    Nihat Özdemir : Avrupada başarıyı zamana bağlıyoruz asıl hedef ligte 3. şampiyonluk
    quote:

    Gruptan çıktıktan sonraki hedefimiz gidebileceğiz yere kadardır. Avrupada başarıyı zamana bağlıyoruz. Eninde sonunda Fenerbahçe Avrupa’da başarılı olacaktır. Bu sezon lig çok daha çetin geçecektir. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor hatta Gençlerbirliği ve Gaziantepspor şampiyonluğu kovalama hamleleri içindeler. Fenerbahçe olarak bizim hedefimiz 3 sene üst üste şampiyon olmak. Asıl amacımız ise Galatasaray’ın rekorunu geçip 5 kez üst üste şampiyon olmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 10 Temmuz 2005, 13:21:30 >







  • güzel yazı, emeğine sağlık
  • Hoobastank bazen anlaşmazsakta bazen sinirimi bozsanda verdiğim emeğe helal olsun ayardığın zamana helal olsun!!
  • Eyvallah foruma birşey yazıyorsam haybeye yazmadığımın bilinmesini istedim.
  • Ellerine sağlık dostum özellikle madde 3 güzel olmuş...
  • Bi de fbliler anlarsa tam olacak! Ama bu kafayla zor be!!!
  • Onlar durumu anlıyorlarda işlerine gelmiyor. Buyüzden çoğu "Muahaha!!" sendromuna yakalanmış durumda. Bir çok konu altında bunun örneklerini size gösterebilirim ki sizler de farketmişinizdir.

    Muahaha!! Sendromu : Rakip takım hakkında işinize gelmeyen gerçekleri örtbas etmek için elinizde gereken deliler yoksa rakibi sindirmek için kullanılan bir yöntemdir. Genelde Fenerliler tarafından Galatasaray'ın başarılarını örtbas etmek için kullanılmaktadır.
  • Madde 5
    daha bitmedi.

    İkide bir bazı arkadaşlar Galatasaray son 5 senedir avrupada nerde diye sorup sorup duruyordu. Bende dur bir bakalım dedim. İşte Galatasaray avrupada burada

    Avrupada Son 5 Sezonun puan cetveli / Galibiyet 3 puan Beraberlik 1 puan Mağlubiyet 0 puan

    Takım --------- Oynadığı---------Galibiyet------Beraberlik-------Mağlubiyet---------Puan
    1.Galatasaray ----48---------------18-------------14----------------16-------------68
    2.Beşiktaş--------33---------------12--------------7-----------------14------------43
    3.Fenerbahçe-----22----------------5--------------3-----------------14------------18
    4.Trabzonspor-----8----------------3---------------2-----------------3-------------11

    ayrıntılı yazı için
    GS son 5 Senedir Avrupada nerde? Tüm takımların avrupa durumu
    http://forum.donanimhaber.com/m_3388999/tm.htm




  • @Hoobastank
    baba bu fenerlilerin muhaha sedromu seni arşivci yaptı valla.onlar ne kadar kübra-i işkembeden sallasalarda verdiğin belgelere dayali cevaplar suratlarında tokat gibi patlıodur eminim.
  • ARAŞTIRMACI GAZETECİ HOOBASTANK..
    VALLA TEBRİKLER..
    LAFI KÜT DİYE BELGELERİYLE GEDİĞİNE KOYUYORSUN..
    HELAL OLSUN SENİN GİBİ CİM BOM LUYA..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kaplan -- 11 Temmuz 2005, 3:32:24 >
  • ESKİ HOCASINDAN İLGİNÇ YORUM : İLİÇ ALEX'TEN DAHA İYİ

    Sırp hoca, "Galatasaray çok iyi iş yaptı. İliç, Alex kadar teknik, ama ondan daha kuvvetli" dedi..
    11 Temmuz 2005 Pazartesi 00:18


    Sırp hoca, "Galatasaray çok iyi iş yaptı. İliç, Alex kadar teknik, ama ondan daha kuvvetli" dedi..



    Real Madrid, Barcelona ve Athletico Madrid gibi takımları çalıştıran, Radomir Antiç, Galatasaray'ın yeni transferi İliç'i göklere çıkardı. Sırp futbolcunun Alex'ten daha iyi olduğunu iddia eden Antiç, "Alex kadar teknik ama ondan daha kuvvetli. Türkiye'de çok konuşulan bir futbolcu olacak. Galatasaray'ı şampiyon yapacak kapasitede. Duran toplarda da çok etkili" dedi.





  • SEN O KAFAYLA ANLAMIŞSIN YA BİZDE ANLARIZ BİR GÜN ELBET !
    quote:

    Orjinalden alıntı: GS_1905

    Bi de fbliler anlarsa tam olacak! Ama bu kafayla zor be!!!
  • Hâlâ 6alatasaray ı tutanlar var mı ya?? her halde bu forumdakiler son kişiler olmalı!




  • @HaLiL_oZT

    Ben o kafayla çok net anladım.Sen sıkma güzel canını. Anlamışım ki GALATASARAYlı olmuşum. Ok?
  • ARKADAŞLAR DİKKAT ETTİYSENİZ TOPİC LERİN %90 I GALATASARAY TOPİCİ . FB LİLER DE BİZLERE SATAŞARAK GÜNDEMDE KALMAYA ÇALIŞIYORLAR.LÜTFEN OYUNA GELMEYELİM CEVAP DA YAZMAYALIM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    Madde 1
    Bu forumda ->Alex ile Anelka'yı alan Adam olur mu (?) isimli bir konu açmıştım. Bu yazımda avrupadaki diğer büyük kulüplerin de maddi zorluklar yaşadığından bahsetmiştim. Bakınız oradaki yazımdan alıntı yapayım
    Hoobastank:
    quote:

    2000 yıllarında İspanyolların en ünlü kulübü olan Real Madrid'in $200 milyonluk borçu vardı. O zamanlar Real Madrid başkanı olan Florentino Perez kulübün devamlılığını sağlamak için kulübe en az $280 milyonun gerektiğine inanıyordu. Bu kadar büyük bir parayı kazanmanın tek bir yolu vardı. Kulübü şirketleştirmek ve İspanyanın bahşehrinde en önemli caddesinde bulunan büyük ve çok pahalı olan antereman sahasının topraklarını yani "La Ciudad Deportiva" satmaktı.

    Real Madrid, Madrid'in göbeğindeki en değerli yerdeki antreman sahasını £301 milyona satarak bu borçlardan kurtuldu.


    O günlerde Türkiyede mal varlığı bakımından en zengin kulüp Galatasaray demiştim. Lakin çoğu kişi (GS'li olmayanlar) bunu inkar etmişti. Buyrun Turgay Kıran'ın sözlerini okuyalım :

    Turgay Kıran : İki senede borçlar bitecek
    quote:

    Kulübün 1996�dan beri gelen borçlarının olduğuna değinen Kıran, �Göreve geldiğimizden bu yana bu borçları ödenir hale getirdik. G.Saray eskisi gibi değil. Artık mali yönden rahatız. Bir açık var ama kapanacak� dedi ve şöyle devam etti: �Çeşitli projeler üretiyoruz ve gelir bekliyoruz. G.Saray�da olan gayrimenkul diğer kulüplerin hiç birinde yok. Bunları değerlendireceğiz. Riva projesi en fazla iki sene içinde hayata geçecek. Projesi bile bizleri heyecanlandırıyor. En ufak bir örnek, 5-1 lik kupa maçının hatırası olarak 21 bin tane forma sattık. İki sene içinde tüm borçlarımızdan tamamen kurtuluruz. Seyrantepe arazisinin üst kullanım hakkı 30 yıl süre ile bizimdir. En geç eylül ayında stadımız için çalışmalar başlayacak.�
    09.07.2005
    Kaynak : Hürriyet
    http://www.webaslan.com/haberler/14088


    Bu benim haklılığımı ortaya koymaktadır !

    Madde 2
    Yine aynı yazımın devamında "Galatasaray son 3 senedir avrupada nerde iyi ki bir UEFA kupasını aldınız" eleştirilerine cevap olarak şunları yazmıştım :

    Hoobastank :
    quote:

    Bazıları diyor ki; işte avrupada Parma, Napoli, Tottenham, Ipswich Town, Borussia Mönchengladbach, Crvena Zvezda, Hamburger, Nottingham Forest gibi takımlarda kupa aldılar peki ya şimdi nerdeler bu durumu abartmayın diyorlar. Bu takımların çoğu şuan kendi liglerinde ortalama takımlar fakat bunlar zaten her zaman ortalama takımlar oldular. Hiçbiri kendi liglerinde Galatasaray gibi bir üne bir güce sahip değildi. Lakin avrupada futbol bizim liglerimize göre daha üst seviyede olduğu için bizim liglerdeki Bursaspor, Gençlerbirliği, Gaziantep gibi onların ortalama takımları zaman zaman avrupa kupalarında başarı gösterebiliyorlardı.


    Yukardaki takımlarda UEFA kupası aldı diye bu takımlar Galatasarayı bir tutup kıyaslamaya kalkanlar bunlar yok oldu Galatasaray'da yok oldu olacak demeye getirenler yanıldığına dair en güzel belge Galatasaray'ın Avrupa�nın dev kulüplerinin oluşturduğu G-14 Organizasyonuna davet edilmesidir.
    -> Birileri Dünya Kulübü mü Dedi ? G-14 & GS Davet yazısının bir örneği bu konu içinde mevcuttur.

    Galatasaray sadece UEFA ve SUPER Kupayı aldığı için değil gerçekten büyük bir "Dünya kulübü" olduğu için bu daveti almıştır. Sanırım bu noktada "Galatasaray son 3 senedir avrupada nerdedir" sorusunun yanıtı ortaya kendiliğinden çıkmaktadır. Galatasaray'ı Ipswich Town, Tottenham vs. gibi takımlarla bir tutmaya kalkanlar ise artık susmaldırlar.

    Madde 3
    Daha önce yine -> Zengin Fenerbahçe (!) Değirmenin suyu nerden geliyor ? isimli bir konu açmıştım. Bu yazımda Galatasarayı özellikle maddi konuda çok eleştiren Fenerlilere aslında iki kulübün Sportif A.Ş.lerinin aşağı yukarı aynı parayı getirdiğini gösterdim ve onlara sordum bu değirmenin suyu nerden geliyor dedim ???

    İşte cevap :
    Aziz Yıldırım :
    quote:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık dönemi boyunca kulüp için kendi cebinden harcadığı paraları hiçbir şekilde geri almayacağını açıkladı. "Fenerbahçe için hem maddi hem manevi fedakarlıklar yaptım. Gereken neyse yaptım, yine yaparım. Kulübüm için para harcarken, 'gün gelir bunları geri alırım' beklentisi içinde olmadım. Fenerbahçe için harcadığım her kuruş helal olsun" diyen Yıldırım, beş yıl önce bunları göze alarak başkanlığa aday olduğunu söyledi.


    Allah herkese böyle Aşık ! başkan nasip etsin.

    Fenerbahçe mi zengin Aziz mi zengin ? Sizce hangisi ????

    Madde 4

    Bir çok konuda Fenerbahçe istatistik peşinde dedim. Avrupa Fener için çok uzaklarda dedim. Fenerliler hep plandan programdan bahsetti... İşte buyrun plan program

    Nihat Özdemir : Avrupada başarıyı zamana bağlıyoruz asıl hedef ligte 3. şampiyonluk
    quote:

    Gruptan çıktıktan sonraki hedefimiz gidebileceğiz yere kadardır. Avrupada başarıyı zamana bağlıyoruz. Eninde sonunda Fenerbahçe Avrupa�da başarılı olacaktır. Bu sezon lig çok daha çetin geçecektir. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor hatta Gençlerbirliği ve Gaziantepspor şampiyonluğu kovalama hamleleri içindeler. Fenerbahçe olarak bizim hedefimiz 3 sene üst üste şampiyon olmak. Asıl amacımız ise Galatasaray�ın rekorunu geçip 5 kez üst üste şampiyon olmak

    detaylar güzel ...cok anlaşılır olmuş eline saglık...




  • sen gitde pires ve deco ile açtığın başlıklara yaz hatta davids,saviola ulan ne komik adamlarsınız bu transferler olmucakya hemen ilgiyi başka başlıklara çekmeye çalışın ezik saraylılar sizi,sonrada biri çıkar der çaça iliç alexten daha iyi anlatın anlatın sizi dinliyo pembe masallarınıza devam edin sizz
  • ve beklenen oluyor fenerli arkadaşlar muhahaha sendromuna girdiler bile, devam devam...
  • ben de onu diyorum ya işte baya net anlamışsın o kafayla (!)
    quote:

    Orjinalden alıntı: GS_1905


    @HaLiL_oZT

    Ben o kafayla çok net anladım.Sen sıkma güzel canını. Anlamışım ki GALATASARAYlı olmuşum. Ok?
  • MADDE 1
    alex ve anelkayı alan adam olur mu ? derken açtığın topicte tipik bir anti fenerli olduğunu belli etmişsindir ve zenginin parası züğürtn çenesini yorarmış lafını doğrulamıssındır...
    madde 1 deki bi başka konu sizin tothem,m.glahbaht,napoli gibi olmadığınız gibi şu anda bunlarda bence daha kötü durumdasınız....olmadığınız gibi bi real madrid gibi olmadığınız ve olamayacağınızdır...ordaki gayrimenkuller ise gene sizin yönetiminizin sizi çocuk yerine koyup kandırmasıdır....
    Özhan canaydın şu anda ipte her an asılmayı beklerken ve elinde o kadar gayrimenkul varken niye bu kadar riske girsin...hem artık sizi salak yerine koymayıp stadı yapar hemde transfer yapar...bu arada kadıköyde ki stadda migros açıkla birleşmek üzere o kadar hızlı yapılıyor...isteyince herşey olur!!
    MADDE 2
    GALATASARAY UEFA KUPASINI ALARAK HEPİMİZİ SOKAĞA DÖKMÜŞTÜR VE BÜTÜN TÜRK HALKINA ZOR ZAMANLARINDA GÜZEL BİR ARMAĞAN VERMİŞTİR...GALATASARAY FUTBOL TAKIMI TARTIŞMASIZ AVRUPADA EN BAŞARILI TÜRK TAKIMIDIR...BU KESİNDİR AÇIKTIR VE NETTİR....
    ama artık yönetim dahil taraftar kendini her aciz duruma düştüğünde bizim uefa kupamız var diyerek.her seferinde aynı cümleler kurulup en başa dönmektedir...bu kupa kalkarken ligde iptal edilen dolu maç arkasına alınmış büyük güçle ve tüm türkiyenin dualarıyla o maça çıkan gs camiası olay bitince bunu şahsi hale getirip herkezi küçük görmüştür...ve karaktersizliğini tüm camiasıyla gösterip antipatik bir hal almıştır....
    MADDE 3
    fenerbahçe spor klübünün yıllık bütçesi 100 milyon $ dır...bunu yönetim kurulu üyelirinden tutunda aziz yıldırıma kadar medyaya açıklanmıştır ve devletinde kulağına gitmiştir....kimse kör deil kimse sağır deil...bütün devlet bütün millet salak siz akıllı deilsiniz...böle bir durum yok ortada!fenerbahçe bu duruma gelmesini aziz yıldırıma borçludur...ancak fenerbahçe artık bir fabrika bir işletme olmuştur artık aziz yıldırımda gitse bu devran böyle devam edecek....AZİZ yıldırım kar topunu dağdan yuvarlamaya başladı artık ellemiyor kendi kendine büyüyor o!!belki bunu anlamıssınızdır....
    MADDE 4
    ne demiş yöneticimiz;ŞAMPİYONLAR LİGİNDE İLK GURUBU GEÇTİKTEN SONRA GİDEBİLCEĞİMİZ YERE KADAR GİTMEKKK...VE PEŞ PEŞE OLMASINI İSTEDİĞİ LİG ŞAMPİYONLUKLARI...ama bundada bi bok aradığınız için bi gassaraylıya soralım ne cevap verecek acaba!!!
    ne hedefiniz?
    BİZİM UEFA KUPAMIZ VAR...
    ya böle bi cevabınız olacak yada yukardaki gibi avrupada gideceğimiz yere kadar diceksiniz ligdede şampiyonluk diyeceksiniz....hangi yönetici takımının kendi liginde şampiyon olmamasını isteyebilirkiii...


    son bir şey şu başlığıda değiştir maşşallah galatasaray demissin fenerbahçeden başka birşey yazmamıssın!!!
    yoksa galatasaray deyince aklınıza bizlermi geliyoruz??




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.