Şimdi Ara

Bayram bilançosu açıklandı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayram bilançosu açıklandı !

    Kurban Bayramı'nda ölen sayısı 61'e, yaralananların sayısı 281'e yükseldi.

    Bayram nedeniyle 4 günlük tatili fırsat bilerek yakınlarının yanına, sahil beldelerine giden binlerce kişi dönüş hazırlıklarına başlarken, trafikteki acı bilanço giderek artmaya başladı. DHA muhabirlerinin tespitlerine göre, bayram arifesi olan 5 Kasım Cumartesi günü meydana gelen kazalarda 14 kişi yaşamını yitirirken, 77 kişi yaralandı. Bayramın birinci gününde yurdun çeşitli yerlerindeki kazalarda ise 8 kişi öldü, 39 kişi yaralandı. Kurban bayramının ikinci günü olan 7 Kasım Pazartesi günündeki kazalarda toplam 15 kişi öldü, 65 kişi yaralandı. Bayramın 3’üncü gününde ise Kahramanmaraş, Kocaeli, Eskişehir, Karaman, Manisa, Kırıkkale, Sivas, Konya, Edirne ve Gaziantep’te meydana gelen kazalarda ise 16 kişi öldü, 68 kişi yaralandı.

    BAYRAMIN SON GÜNÜNDE 8 ÖLÜ

    Bayramın son günü olan bbugün ise saat 13.00'e kadar ajanslardan geçen haberlere göre, Samsun, İzmir, Manisa, Amasya Gaziantep, Ağrı'da meydana gelen kazalarda 8 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.

    Böylece arife ve bayramın ilk 4 gününde meydana gelen kazalarda yaşamlarını yitirenlerin sayısı 61'e yaralananların sayısı ise, 281'e çıktı.

    Trafik yetkilileri, karayollarında yarın büyük yoğunluk beklendiğini belirtirken, sürücülerin uykusuz, yorgun araç kullanmamasını, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları çağrısında bulundu.

    Kaynak :http://www.haber3.com/bayram-bilancosu-aciklandi--1072293h.htm







  • daha bayram bitmedi emin ol bu gece de çok kaza olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.