Şimdi Ara

Baykar Savunma, Muharip İnsansız Uçak Sistemi'nin ilk görsellerini paylaştı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

    Neden?


    2023 çok önemli bir tarih değil mi?

    Bu milletin küllerinden yeniden doğup , Türk'ün Vatansız yasayamayacagini tum dünyaya tekraren gösterdiği bir tarih değil mi?

    Ya İstiklal Ya Ölüm diyerek atalarımızın kanlarıyla kurduğu ülkemizin 100. kuruluş yılı değil mi?

    Atatürk'ün Samsundan başlayıp tüm Anadolu'ya yaydığı Milli Mücadele ruhunun taclandigi tarihin 100. Yılı değil mi?


    Peki böylesi bir yıl dönümünde bu ülke için böylesi güzel gelişmelerin hazırlanması planlanması kötü bir şey mi?


    Gerçekten niye rahatsız oldunuz anlamadim. Neden büyüsünü kaybetsin? Tam tersine böylesi bir yıl dönümünde ilk prototipini görecek olmamiz ne kadar anlamlı bir durum olmaz mi?

    Sadece bu değil. Farklı farklı bir suru proje var ve 2023 için yetiştirilmeye çalışılıyor.


    K.bakmayin ama sizin sorununuz tamamen ideolojik. Canınızı sıkmayın. 2023 için birileri kocaaaaaaa bir heykel diker. Büyük ihtimal sizin için daha anlamlı olacaktır.  


    Sizde ona sevinin saygı duyarım sorun yok ama bırakın biz de bu milletin küllerinden doğup kurduğu bu cumhuriyetin 100. yılında böylesi projelerin mujdelerine sevinelim.



    Alıntıları Göster

    birileri 2023 e kalmadan vatanı satıyor hala yalama yapıyorsun babanı bukadar korumazsın afgan suri kardeşlerin her yeri ele geçirdi bizim şehit kardeşlerimizde ölüyor yatacak yeriniz yok bu vatanda türküm diye yaşıyorsunuz.benim babamın telefonunu çaldı o suri kardeşlerin milletin bacısına kızına tecavüz ettiler taciz ettiler bizim askerimiz şehit olurken burada keyif çattılar bizim çocuğumuz zorla üni kazanıp onca hazırlanıp çalışırken bunlar sınavsız girdiler bizimkiler kredi alırken bunlar burs alıdılar bizim garibanımız yokmuş gibi işsizimiz yokmuş gibi bunlara her yerde özel istihdam kuruldu konut verildi maaş para kartları verdildi bedava ilaç hastane verildi bedava otobüs kartı bile verildi Allahtan tek dileğim var umarım bunların aynılarını misli ile size yaşatır bu memleketin ah edeninin ahı yakanızda kalsın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torres1903 -- 22 Temmuz 2021; 17:36:27 >




  • Canard'ı bulunan dünyadaki ilk SİHA olacak MİUS. ABD, Fransa ve İngiltere daha çok hava yer görevlerine ilişkin jet motorlu S/İHA'lar geliştiriyor. Keza Rusların Okhotnik'i ve Çinlilerin de benzer tasarımlı İHA'ları da aynı görev tanımlarına sahip. Yüksek manevra kabiliyetine dair bir tasarımları bulunmuyor. MİUS ile bir ilki başarmış olacağız. Ben Boeing'in geliştirdiği Royal Wingman'i gördüğümde "ah be birgün şöyle tasarımlı bir SİHA'mız olur mu" diye iç çekerken, ondan çok daha güzel görünen ve manevra kabiliyeti daha yüksek olacak bir SİHA'mızın geliştirilmeye başlandığını gördüm.

    Ne diyelim dosta güven, düşmana derin bir korku salacak TCG Anadolu'dan kalkış yaptığı günleri görmek dileğiyle...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

    Hasbelkader avusturya motoru Kanada kamerasıyla birkaç vidayı teknisyene sıktırıp mühendise test ettirerek bu günlere geldin.


    Bu iş bu kadar basit mi? Şu cümleyi yazmaya iten motivasyonunu cidden merak ediyorum. Cidden derdin ne yazar mısın ?



    Alıntıları Göster

    Dertli olan ben değil sizsiniz. Nasıl mı? Hali hazırda senelerdir kullandığım bir Xiaomi telefonum var. Biliyordum çoğu şeyini ama biraz daha iyi bilmek için yanılmıyorsam AIDA adında bir program indirip donanım bileşenlerine bakmıştım. Ekran JDI - Japon,Kamera Sony - Japon,Chipset Qualcomm - Amerikan,Pil konusunda üretici bilgisi gelmedi ya da ben hatırlamıyorum,İşletim Sistemi zaten Android - Amerikan. Xiaomi'de zaten hiçbir zaman ben %100 Çinliyim bu ürünlerde Komünist Çin'in bir başarısı diye ürünlerini pazarlamadı.Tüketiciye muadil donanımı uygun fiyata verdi.Kimi tüketici de benim gibi tercih etti ve aldı. Ben %100 Çinliyim diye de pazarlayabilirdi kendini. İnandırdığı ufak bir kesimde olurdu. Ama teknoloji dünyası bunu yer miydi? Bilinen editörlerin yorumlarına bile gerek kalmadan,benim gibi standart bir kullanıcı bile dalgasını geçerdi. Bütün teknoloji aleminde parça pinçik edilirdi Xiaomi. Adamlar kendilerini niye rezil etsinler,değil mi? Şu yazdıklarım siz ve sizin gibi düşünenlerin kafasında bayağı bir ampül yaktı biliyorum. Aslında o ampül senelerdir yanıyordu,bunu da hepimiz biliyoruz. Ben ufak tefek durumlarda bile dürüst olamayanların büyük işler başaracağına inanmam.Tarih de beni zaten doğrular. Sorsam elinde kaç patent var.Değil mi yani kullandığın ve dolayısıyla %100 senin ürettiğin,diyorsunuz ya hani '' Yerli ve Milli '' senin icadın,nerede bunun patentleri? Yoksa Kanadalı Ve Avusturyalı Hayınlar? Cebren ve hile ile ele geçirip sonra da sana senin icadını para ile mi sattılar :) Yani şunu demek çok mu zordu ? '' İhtiyacımız olan bileşenleri yurtdışından alıyoruz '' . Belli ki '' Yerli Ve Milli '' masalı kadar halkı sürükleyemeyecek olunca, gerçekleri masallarla yer değiştirmeyi seçmişsiniz. Ve bana da masalları gerçek kabul et ve bu masalcılara sonuna kadar inan,güven diyorsunuz.Doğruluğu dürüstlüğü bir kenara bırakalım yani. Dediğim gibi iki kelimelik basit bir doğru söylemi yapamayanlara güveneceğiz. Güvenmediğim için de dertli olan benim yani ha.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DISTURBED

    Müthiş haber, TCG Anadolu gemisi için ilaç olacak bu platform. Emeği geçen mühendisinden çaycısına kadar sağolun varolun.

    bu komboyu duyunca ben bile şaşırdım , beklemiyordum

  • Uçan arabayı bekliyorum ben

  • quote:

    Orijinalden alıntı: en1gma

    Adamın yazdığı yorum tam da senin gibi siyaset parti ayağına Türk Ordusuna düşmanlık yapmayı göze almış tiplere yönelik ağzına sağlık

    bu adamla aylarca dalga geçtiniz utanç kaynakları sizi



    Alıntıları Göster

    Orduya değil, badem bıyıklılara karşıyım 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkaya

    EVT projesinin içerdiği teknolojiler çok başarılıydı ama spor araba yaparak baştan ölü bir işe giriştiler. 5 kapılı sedan veya Doblo benzeri bir araç olsaydı halktan rağbet görürdü.

    EVT'nin Sedan projesi vardı.


    ETOX en başta sedan olarak çıkmıştı, 4 kapı.


    EVT'nin hikayesini bilsen kafayı sıyırırsın. O zamanlar bir sürü güya "yetkili" isim geliyor ama çoğu ne için geldiğini bile bilmiyor. Fotoğraf çektirip, gidiyor.

  • Vatana millete hayırlı olsunda inanın sokakta kimse bunları konuşmuyor..

    Şurda bakıyorum çoğu insanlar aynı birbirleriyle her konuda kapışıyorlar klasik birileri iktidar yanlısı birileri muhalif
    Birde iktidar yanlılarının dışında troll bir tayfa var ki bu tayfanın şahsi fikrim hükümete ve sayın cumhurbaşkanımıza bir faydası yok tam aksine bence zararı varki ak partili çoğu arkadaşlarım bile bu trollerin yazılarını eleştiriyorlar..

    Neyse işin özü kalkın o bilgisayarın başından da bir sokağa inin insanların derdi tasası sorunları neymiş öğrenin ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damatın iyisi selçuk kötüsü berat tır.


    her ne kadar cb pederi sayesinde ilerlemesine borçluysa takdir etmek lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sismancocuk

    Orduya değil, badem bıyıklılara karşıyım 



    Alıntıları Göster

    Badem madem yok burda,Türk askeri Türk muhendisi Türk işçisi var.

    Rahatsız oluyorsan yallah erivana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmoon34

    Vatana millete hayırlı olsunda inanın sokakta kimse bunları konuşmuyor..

    Şurda bakıyorum çoğu insanlar aynı birbirleriyle her konuda kapışıyorlar klasik birileri iktidar yanlısı birileri muhalif
    Birde iktidar yanlılarının dışında troll bir tayfa var ki bu tayfanın şahsi fikrim hükümete ve sayın cumhurbaşkanımıza bir faydası yok tam aksine bence zararı varki ak partili çoğu arkadaşlarım bile bu trollerin yazılarını eleştiriyorlar..

    Neyse işin özü kalkın o bilgisayarın başından da bir sokağa inin insanların derdi tasası sorunları neymiş öğrenin ...

    Hayatımda hiçbir partinin kapısından geçmedim,işim nakliye

    Ben sokaktaki insanla devamlı çalışıyorum,sorun yok falan yazanlarda kaale alınmayacak adamlar

    Ama burada mius paylaşılırken elektrik zam kriz damat badem falan yazanların da kanından şüpheliyim.

    Savunma sanayi başarısının konuşulduğu yerde konuyu başka yere çekmek muhaliflik olmuyor kusura kalma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ve buna benzer projelerden kim rahatsız oluyorsa onlar vatan hainidir başka bir şey değil, ALLAH emeği geçen herkesten razı olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: en1gma

    Badem madem yok burda,Türk askeri Türk muhendisi Türk işçisi var.

    Rahatsız oluyorsan yallah erivana



    Alıntıları Göster

    Yaptığın yerli silahlar ne işe yaradı peki sevgili aktroll söyler misin? Pkkyı bitirebildin mi mesela? Veya Ege'de Yunanistan'ın çöktüğü adaları geri alabildin mi? Hudutlarından her gün geçen binlerce mülteciyi engelleyebildin mi? Madem bunları yapamıyorsun, o silahları üretmenin ne faydası var? 





  • O silahlarla akdeniz sahasında deniz yetki alanları anlaşması yaptın libyada darbeyi engelledin pkk eylem yapamaz hale geldi kıbrısta kapalı marası açtın karabağ azerbaycan oldu zengezur koridoru açılacak bırak kursunlar koridoru diyordunuz koridoru biz afrine kurduk senin gibiler karakolumuz basılınca heronlara milyonlarca dolar verip dağı taşı bombalayinca 20 yaşında asker 3 aylık egitimle dağa yollanınca abd den izinsiz kullanılmayan silahı alınca mutlu olur o karakterde adamlarsınız yallah afrine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 24 Temmuz 2021; 9:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: en1gma

    O silahlarla akdeniz sahasında deniz yetki alanları anlaşması yaptın libyada darbeyi engelledin pkk eylem yapamaz hale geldi kıbrısta kapalı marası açtın karabağ azerbaycan oldu zengezur koridoru açılacak bırak kursunlar koridoru diyordunuz koridoru biz afrine kurduk senin gibiler karakolumuz basılınca heronlara milyonlarca dolar verip dağı taşı bombalayinca 20 yaşında asker 3 aylık egitimle dağa yollanınca abd den izinsiz kullanılmayan silahı alınca mutlu olur o karakterde adamlarsınız yallah afrine

    Akdeniz sahasında deniz yetki alanları anlaşması yaptın da ne oldu? Mısır İsrail Yunanistan çatır çatır doğal gaz çıkarıyorlar? Sen ne çıkarıyorsun? Senin sondaj gemilerin neden limanlara geri çekildi? Libya da darbeyi engelledin de eline ne geçti? Sana ne Libya'nın iç işlerinden? Kaddafi'ye darbe yapılırken neden o zaman darbecilere silah desteğinde bulundun? Karabağ Azerbayca'nın oldu da senin ülke olarak bundan kazancın ne oldu? Rusya'nın emriyle Türkiye'ye orada asker bulundurma yasağı getirilmedi mi? Bi halta yaramayan heronlara milyonlarca dolar veren zaten bizzat senin hükümetin değil miydi? Neden heronları sanki Ecevit hükümeti satın almış gibi algı yapıyorsun? Buna ilaveten babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Bu sorularımın hepsine ivedilikle teker teker cevap bekliyorum sevgili aktroll en1gma 





  • Yazdıklarının alayı palavra.azerbaycan 'ın toprağını geri alması Türk ordusu ile birlikte oldu,halen azerbaycan ordusunu biz eğitiyoruz.hayatınız Türk düşmanlığı ile geçmiş sizin partiniz falan belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • provokasyoncu cok! her kesimi birbirine düşman ettirmek için özellikle hükümet akp trolleri gibi görünen zihniyeti başka olan Twitter koz veren Klavye şavolyeleri!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: en1gma

    Yazdıklarının alayı palavra.azerbaycan 'ın toprağını geri alması Türk ordusu ile birlikte oldu,halen azerbaycan ordusunu biz eğitiyoruz.hayatınız Türk düşmanlığı ile geçmiş sizin partiniz falan belli

    Siha da siha siz bayraktarın paralı trolleri iki senedir ne yaygara yaptınız şu sosyal medyada bee. Sanki dünyadaki gelmiş gelmiş en güçlü silah aracı sihalar. Kanada menşeli motoru olan sihanızı 100% yerli üretim diye insanları kandırdınız. Kaldı ki sabah akşam trollüğünü yaptığınız adamın dört işlem bildiğinden bile şüpheliyim. Al bak Ruslar senin övüp bitiremediğin sihanın karşı silahını çoktan geliştirmiş bile. Bakalım şimdi neyle övüneceksiniz sevgili aktroll 



    Cem Kıranyoutube
    Rusya yeni silahını Byraktar siha katili olarak yakın bir zaman önce tanıttı. Kamikaze dron olarak bilinen bu yeni dronlar (Siha'lar) fuarda özellikle Ermenistan askeri delegasyonunun ilgisini çekti. Türkiye'nin siha'ları savaş alanında aktif kullanması sonrası harekete geçen Rus mühendisler, bakalım gerçekte iddia ettikleri gibi Türk dronlarını yenebilecekler mi ? Küçük bağışlarınız ile kanalıma destek olmak için bu banka kart numarasına (4276400061879228) www.paysend.com üzerinden havele geçebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim ! İletişim için http://cemkiran.com Telegram Kanalı: https://t.me/cemkiran İnstagram: https://www.instagram.com/moscow34/ Twitch : https://www.twitch.tv/cemkiranrusya Kanala Abone OL : https://bit.ly/2tQWU6I #Rusya
    https://www.youtube.com/watch?v=gbzcWcNECes




  • evet evet siha katili evet, yakında mius da geliyor onu da katleder evet
    dün bimde satılıyor dediğiniz silahı Polonya bile sipariş geçince kıvırıp yerli değil Ruslar katil üretti tatavasi yapan,utanma yoksunu adamlarsiniz siz.

    Türk ün karşısında kim varsa onun bayrağını açar, bu memleket ne üretse karşı durursunuz
    siha katili dediğin şey gökyüzünün tepesinden aşağı bomba bırakan alet,neyle nasıl görecek hiç düşündün mü be şaşkın
    katilleri varmış ya, Ukrayna siha satın alınca en çok kim rahatsız oldu acaba?
    merak etme, artık sosyal medya var.
    açıyor adam Yunan italyan basınıni,Fransız Rus basınıni, izliyor
    size de üç beş kişi Burda ağlamak kalıyor
    bak Azerbaycan tekrar ezecek kardeşlerini
    kaşınıyorlar
    git siha katlet haydi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Eylül 2021; 5:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.