Şimdi Ara

Baya Uzun Yazdım, Okuyan Arkadaşlara Teşekkürler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle anlatcağım kişi benim için sıradan değil şuan için hiç bir şey yapmış değilim, konuyu kararsız olduğum için açıyorum yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Başlıyorum;

    1. KISIM: Kasım ayı civarında instadan rasgale birilerini takıp ediyordum. Daha sonra geritakip yapmayanları takipten çıkarıyorum vs. Daha sonra birini takip etmişim ve geritakip atmamış bende profiline bakayımda ondan sonra takibi bırakırım dedim ve profiline girdiğimde ben adeta fotoğraflara kitlendim. Yıllardır aradığım kişiyi o hayal ettiğim yüzü bulmuş gibi oldum ve 1 2 saat onun profilinden çıkmadım. Daha sonra sosyal medya aldatıcıdır ben eniyisi gerçekte görmeden bu kadar abartmayım dedim ve kızın fakültesinin civarında takılmaya başladım. Herneyse bi gün öğle arası bizim fen fakültesinin önünde meşhur bi kantin var orada kıza rastladım ve ilk gördüğümde çok heycanlandım. (Daha önce çok ilişkim flörtüm vs oldu ama kısma kadar olan hrycanı bile yaşamadım onlarda duygu ve hisler 0 mış o an onu anlamıştım) Kızı Fahriye Evcene benzetiyorum ufaktan andırıyor, adı Fahriye diye geçireyim anlaşılması kolay olsun. Karşımda oturuyordu ve yanında 2 3 tane kız vardı. 3 4 defa göz teması kurdum ve bunlar 3 4 saniye falb sürnüştü. Bende konuşayım diye yanlarına geçicektim ama sonradan masalarına 2 tane erkek geldi. Cesaret edemedim. O gün öylelikle geçti.

    2. KISIM: Instagramdan tanıştığım(daha önceden) bitane kız vardı ki bunlar aynı bölüm aynı sınıftalarmış. Kendisinden sadece sevgilisi olup olmadığını bana söylebilirmi diye rica ettim. Oda saolsun çok güzel bir şekilde işin içine sıçtı. "Bence boşver o böyle şeyler istemiyor, iyi bi kız ama yani bırak onu " falan gibisinden ilişki durumu dışında saçma sapan bişeyler söyledi. Bende cesaretim kırıldı bişey yapamadım. Daha sonra yakın bi arkadaşım bi arkadaşı vasıtasıyla ilişki durumunu hatta buluşma bile(!) ayarlayabileceğini söyledi. Arkadaşı fahriyeyle ilişki durumunu konuşcağı yere aynı şekilde aptal saptal şeyler konuşup bana bence boşver iyibirisi değil sevgilsi varda yok gibi davranıyor vs. Gibi şeylerşe geldi ve ben birkez daha hüsrana uğradım. Tabi bu arada arkadaşlarımın yakın(!) " o kız zor kanka, o lise hayatında tikkydi , kayserinin en iyi lisesinde okudu, bölümü diyatistenlik sen pc mühendisliği okuyosun, olur mu sence " gibi bol yardımlarını saymıyorum.
    Bunlar okduktan sonra kız instagramını kapadı. (Sebebini bilmiyorum)

    3.KISIM: İş başa düştü en iyisi ben karşısına çıkayım konuşayım dedim. Yalnız kızı her zaman göremiyorum ve gördüğümdeyse bile kızın etrafında sürekli kız arkadaşları var tek takıldığını hiç görmüyorum. Bigün pat diye okulda karşımda beliriverdi ve tek başınaydı fırsat bu fırsat (burası trajikomedi biraz ) gidip konuşayım dedim. Kızın yanına yaklaştım tam merhaba dicem allahım bir kalbim çarpıyor anlatamam. Sanarsın kalp krisi geçiriyorum. 1 2 saniye nefes bile alamadım. Konuşmam kekelemeye başladı vr dedm lanet olsun konuşamıcağım. Gittim oturdum bi banka nefes nefese , nefesim düzelene kadar bekledim. Ertesi hafta aynı gün aynı saatte aynı yerde yine bekliyorum baktım tramwaydan indi geliyor bende topladım cesaretimi çıkcam karşısına, önce ona doğru yürümeye başladım. Göz göze geldik tam önünü kescem telefonda konuştuğunu fark ettim. Bitirsin öyle girerim konuşmaya dedim aramızda 4 5 adımlık mesafe var. Telefonu kapadı direk öndeki 2 kızın koluna girdi. Ben tabi kendi kendime sövmeye başladım. Sonra çaresiz çaresiz takip ettim. Fakültelerinin önünde otoparkta ona en yakın arabaya yaslandım onu kesiyorum. Adeta "gel" der gibi 2 3 defa bana 2 saniyeden uzunca baktı. Ama yanında kızlar olduğu için gidemedim. Daha sonra benim hayırsever arkadaşlarımdan biri onun sınıfından bir arkadaşıyla aynı ingilizce kursunda olduğunu kendisiyle ilgili ilişkisi olup olmadığını öğrenebileceğini söyleyince ben tekrar heycanlandım falan. Arkadaş kurstaki kızla konuşmuş ve aralarında geçen diyalog aynen;
    "Ya sizin sınıftaki (fahriye) varya onun sevgisili var mı?
    - Talha mı soruyor?
    -(arkadaş) yok ya ne alaka başka birisi
    - Ha var gibi ama yok gibi davranıyor" vs vs aptal şeyler.

    Daha sonra anlıyorum ki arkadaşımın sorduğu kurstaki kız aslında benim ta başta ilk sorduğum instagramdan tanıştığım kızmış ve Fahriyenin onca zaman benden haberi yok sandışım halde haberide varmış.
    Ben dedim ki boşver yeter artık bu kadar uğraşmalar falan boşyere.
    Tabi aradan 3 ay geçmiş biz şubat ayındayız bunu dediğimde.

    4. KISIM: Mart gibi falan ben bi gün okula geldim mühendislik kantininden yemek alcam sırada bi baktım fahriye ve ben sıraya geçene kadar boylu boyunca bana bakıyor. Tam olarak ona bakmıyorum ama göz ucuyla bana doğru birisi kafasını çeviriyor. Buna bi anlam veremedim. Daha sonra bunların fakültesinin önünden geçerken bir baktım karşıdan bi kız bana bakıyor ama kim gerçekten bilmiyorum, yakınlaştıkça anladım ki fahriye beni 50 metredir bana bakıyormuş. Hiç bişey olmamış gibi yanından geçip gittim.

    Not; Tabi bunlar olurken ben başka flörtlerim oluyor konuştuğum görüştüğüm ama hiç bir şekilde değer veremiyorum veya konuştuğum kişiler sadece onlar istediği için ben tamamen duygusum aklım 5 ay geçmesine rağmen hala Fahriyede.

    Nisan ayının sonundayız arkadaşlar Pera konseri var(heavy rock grubu) gel dediler bende hazırlandım gittim. Konser alanında baktım ki yine Fahriye var. Göz göze geldik ama 1 kere bile tam analmıyla değil. Somradan bunun yanına grubundan olmayan 3 erkek geldi biri gayet yakışıklıydı benden yakışıklımı sorusunu şöyle cevaplayabilirim tek artısı 5 6 cm daha uzun boyu vardı. Ben orada bitirdim tamam sevgiliside varsa bu iş bitmiştir benim için.

    5. KISIM: 2 gün önce hazırlıktan tanıdığım bi kız arkadaşıma aynı buradaki olan olayları anlattım oda yurdundaki arkadaşlarına sorabileceğini söyledi ve akşam bana kızın numarasını attı;
    " Whatsapo gruplarından kızın numarasını aldım. Kız çok iyi birisi kötü niyetli değil, rahat bi kişiliği var, telefonla sürekli uğraşmıyor. Snapte ekliymiş arkadaşın ve hiç bi erkekle snap atmamış"
    Dedi. Ve ben yine bu konu içimde alevlenmeye başladı.


    Şimdi kızın karşısına direk çıkamıyorum çıksam konuşcam. Numarası var ona böyle uzun mesaj mı atsam, arasam mı, yada bir şekilde karşısına çıkıp adam akıllı durumu anlatsam mı.

    Lütfen arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Şimdiden çok teşeklürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bişeyi merak ediyorum. Velevki sevgilisi yok az bişey konuştunuz kızın hoşuna gitmedin konuşmak istemedi. Yani sen kızla daha konuşamadan aylarını harcamışsın. Ne gerek var böyle şeylere. Kız ilk gördüğünde senden hoşlanmış olsa böyle aylarca sapık gibi karşıdan dikiz dikiz soğur yani insan. Cumhurbaşkanından görüşme mi talep etmeye çalışıyosun bu nedir abi gözünü seveyim. Böyle giderse senin kısımlar ilerler 9 10. kısım diye yazarsın da yazarsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten sıradan bi insan olsa çoktan işi çözüp bitirmiştim bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaos Knight kullanıcısına yanıt
    İyi de abi kaymakamın kızı değil. Uzaktan görmüşsün vurulmuşsunda işin sonrası belli değil tek iletişim diyolog yok kızın sana nasıl davranıcağı belli değil yani mubarek kızın sevgilisi varmı öğrenmek için senelik plan yapmışsın maşallah.Kızı görünce kalp krizi moduna girmeler ter basmalar falan. Yarın biri gelir gevşek gevşek selam verir kızın ilgisini çeker sen yine arkasından bakakalırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Yani yüzyüze gideyim konuşayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapayım bro ben?
  • kardeşim düşünsene kızsın ve sadece dedikosu geçen bi çocuk bir gün çıkıyor karşına

    "merhaba- ben 1 yıldır seni düşünüyorum tanışabilirmiyiz? "

    s**r git dememzmisin?
  • Esas arkadaşları varken yanına gitmen daha etkileyici olur. Böyle şeyleri dert etmeyecek kadar rahat olmanın apayrı bir cazibesi var.
  • git konuş hocam ya. rahat ol. en fazla reddeder. ama sen hiç olmazsa keşke demezsin. denedim dersin kafan rahat olur.
  • iyi yazmışsınız teşekkürler. dikkate alıcam direk gidip konuşmak daha mantıklı gibi
  • Seni batıran arkadaşların olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Allah onları alsın :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.