Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
138
Favori
522.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Cevabınız bizimlede paylaşırsanız sevinirim. Bekliyor olacağım.
  • hayırlı olsun sonunda almışsın


    bu arada Gürcistan da diğer markalar yok mu, xiaomi, meizu vs...sadece iphone mu var ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Aralık 2017; 16:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:55:2 >
  • 8 plus 256 düşünüyorum ilk sayfada 3250 gel diyor çevirince 5090 tl yapıyor. Sahibinden.com da 4.000 e satanlar var sahibinden dekilerden almak daha mantıklı o zaman doğru mu beyler? Var mı atladığım bir yer?



    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-8-plus-256gb-apple-tr-garantili-a1897-taksit-ve-takas-512482470/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hboz90 H kullanıcısına yanıt
    8 plus 256GB 2999GEL fiyatında .Fiyat olarak zoommer.ge baz alın daha ucuzdur. Suanda lari son 1 2 haftadır 0,7 den 0.65 lere paramız çok eridi tekrar 0.7 lere çıkarmı belli değil. Yukarıda verilen site ile bazen gürcistandaki gel kur farklı olabiliyor. Kuru 0,69 dan hesaplarsak 3868TL ye 8 plus 256GB vergi iadesi ile tabi gelir. Fakat suanda kur allak bullak. Biraz daha beklemek gerekli. Ayrıca iphone X 4379TL lere kadar düştü.Aceleniz yoksa bekleyin derim.
  • Anladım teşekkürler cevap için, daha da düşer mi x fiyatı ondan mı bekleyin dediniz yoksa kurdan dolayı mı ?
  • Erzurumdayım. Gürcistan'dan iPhone 6s Plus almak istiyorum. Daha uygun bir yer var mı sizce TR'de ikinci el almak daha mı mantıklı ? Erzurum-Kars-Batum (tren ile gitmeyi düşünüyorum). Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orela

    Erzurumdayım. Gürcistan'dan iPhone 6s Plus almak istiyorum. Daha uygun bir yer var mı sizce TR'de ikinci el almak daha mı mantıklı ? Erzurum-Kars-Batum (tren ile gitmeyi düşünüyorum). Teşekkürler

    Yol masrafı falan düşünce edeceğin kar 300-400 tl onun içinde türkiye garantisinden 1 yıl mahrum kalmaya değmez batum cihazları 1 yıl garantili sadece burda hat üzerinden al sat yapanları araştır sahibinden de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hboz90 H kullanıcısına yanıt
    Kurdan dolayı dedim hocam.Kur tepe taklak suan. Ki fiyatlarda öyle sürekli düşüyor.İlk çıktığında 5000GEL'den başladı X'ler 1 ay olmadan 4000lere düşmüştü. Simdide 3395GEL dahada düşer,sonra sabitlenir.
  • Benim anlamadığım bir olay var,malum 2 yılda bir kayıt hakkı veriyor telefon getirene haşmetli devletimiz...peki telefon getirme hakkı kaç kez?

    mfa.gov da yazana bakılırsa 2 yılda sadece bir telefon getirebilirsin diyor...yani atıyorum yılda iki üç kere gürcistana vs..gitsen de

    tek telefon getirebiliyosun orada ki yazıdan anladığım bu...ben mi yanlış anlıyom ya da doğrusu nedir

    yazıyı aynen aktarıyom...dikkat edin 2 yılda bir kez kaydedersin değil kaç kere getirebilmekten bahsediyorum...

    "Soru: Yolcu beraberinde cep telefonu getirmek mümkün müdür?

    Cevap: Evet getirilebilir. Yolcular, 2 takvim yılında 1 adet ile sınırlı olmak üzere, Tv, müzik çalar, video oynatabilme özelliğine sahip olanlar da dahil olmak üzere cep telefonunu yolcu beraberi kişisel eşya statüsünde telefonun kıymetine bakılmaksızın muafen getirebilmektedir."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 23 Aralık 2017; 16:0:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap açık bırakılıyor malesef. Hatırlarsanız Youtube iphone X için İngiltere'ye gidip dönüşte ablası,babası vs için X almış bir çocuk vardı elinde de 4 5 tane X vardı. Bu aslında tamamen şansa bağlı eğer elinde 4 5 tane varsa geçerken sıkıntı yaratabilir. Belki açarsın kutusuz getirirsin o ayrı . Dİğer taraftan her gidişimde tek bir tane getirebilirsin diye düşünüyorum çünkü sınırda geçerken benim üstüme telefon kayıtlı değilmi bakmıyor ki adam, sadece geçişimi yaparken bana bakıyor yüzümü teyit ediyor. Benim fikrim bu yönde.
  • Herkese selamlar. Benim de iphone 7 plus alma gibi bir düşüncem var son zamanlarda. Burada ikinci ellerin temizi 2800-3000 civarında. O yüzden yurtdışından alma işini araştırmaya başladım. Şu an güncel olarak 7 plus ın TL olarak bana gelişi kaça olur acaba? Yardımcı olabilir misiniz? Çünkü Gürcistan dan getirtebilme şansım var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandiro D kullanıcısına yanıt
    Buradaki ikinci el fiyatları oradaki sıfır fiyatlarına eş durumda oluyor. Ona göre kararınızı verin ve kur durumuna bakın. Şahsen ben 2. El burda 2800 vereceğime sıfırını ordan alırım ilk kullanan ben olurum hrmde batarya sıfır olur tertemiz bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internet sitesinden baktık 3500 liraya geliyor iphone 7 plus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandiro D kullanıcısına yanıt
    zoommerdan baktığımda 2800 civarına geliyordu. Kur 0.69 dan hesapladım. Çünkü tekrar o seviyelere geliyor tekrardan.
  • Dün arkadaşım turkcellden aldığı 7 plus 32 gb cihazı 3300 den sattı hat üzerindne aldı batumlarla uğraşmayın çıkar böyle birileri keşke yardımcu olsakdık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınız gibi birilerine bulmak gerçekten zor iş. Mecburen elimizden gelenleri araştırıp,paylaşma gereği duyuyoruz malesef.
  • Hocam zoomer dediğiniz neresi oluyor tam bize ee.ge diye bi site söylediler ondan o fiyatlar çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2169 lari yazıyor o sitede de 3200 e falan geliyor yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandiro D kullanıcısına yanıt
    Elit electronics magazasını biliyorum hiç gitmedim ama sadece fiyatların pahalı olduğunu duymustum.Zoommer dediğimiz yer batum plaza sol tarafında 300m ileride sağda köşede kalan bir yer yakın yani. En ucuz fiyatlar hep burda oluyor. Haritada da yerini gösterdim. Ayrıca kur 0.67 de suan. Ben her zaman 0.69 dan hesapladığım için fiyatlarda azbuçuk farklı çıkabiliyor.Dediğiniz gibi fiyatlara gelmiş olur cihaz ve vergi iadesi ile 2790 küsürlere alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.