Şimdi Ara

Battlefield 4 premium avantajları nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay satın aldım hoşuma gitti premium almayı düşündüm ama ne getirisi var bize ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tüm ek paketleri indirimli almış olursun, serverlara girişte öncelik, premiuma özel dogtaglar, ismin sarı renkli yazılır, premiuma özel battlepackler hediye olarak alırsın, premiuma özel silahlara sahip olma imkanın olur bulldog gibi. tavsiye ederim.
  • Hemen al premiumu bence battlefield DLC takvimi uzatıldı 2015 yılında da yeni DLC ler çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi öncelikle @ps3xbox360 ın da dediği gibi tüm dlclere çıkmadan 2 hafta önce bedavaya sahip olursun. Normal satın alacaklar senden 2 hafta sonra satın alabilir ama sen bedavaya indirip kurup oynayıp suyunu bile çıkartabilirsin
    İkinci olarak yepyeni assignment'lar ve silahlar-eklentiler geliyor. Ayrıca yeni oyun modları. Oyun modlarına örnek vereyim, capture the flag, air superiority gibi yepyeni oyun modları geliyor.
    Yeni assignment'ların getirisi sana şu olacak, çok da zor olmayan görevleri var ve bunlar çok güzel silah ve gadget'lar açıyor. Örneğin duymuşsundur belki, UCAV diye bir zımbırtı var, tamamen hile gibi bir şey. Bunu açabiliyorsun mesela. Bulldog gibi kullanışlı silahlar da açılıyor.
    Ayrıca sunuculara girmede kuyruk beklerken öncelik kazanıyorsun, yepyeni paint'ler ve kamuflajlar kazanıyorsun, ve hepsinden önemlisi, havası var!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.