Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.397
Cevap
48
Favori
726.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

     BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)


    Türü : FPS

    Yapimci : DiCE

    PC,,XBOX360

    Cikis tarihi : 2011




    BF3'ün Sürümü Hakkındaki Ortak Görüşler : Tüm artı (+) ve EKsiler (-)

    +Ses Efektleri Fevkaladenin Fevkinde
    +Takım Oyununa dayalı Çatışmalar
    +Genel Olarak Geniş Haritalar
    +Sİlah Modellemeleri ve Çeşitliliği
    +Yıkılabilir Çevre

    ---------------------------

    -Yıkılabilir Çevrenin BC2'den daha az olması
    -Mortar Sİlahının Resmen bir CAMPER'cı aracı olması
    -AA özellikle Açık alanlarda SIrıtması
    -Uzak Mesafe Görüşlerinin Bazı haritalarda Bulanık olması
    -Grafik Kalitesinin , Haritadan haritaya değişmesi

    BF3 Tüm Sİlahların Listesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 2 Şubat 2013; 17:21:03 >







  • işte bu yılın en sağlam oyunlarından biri belkide en sağlamı beklemedeyiz
  • EA akıllanmış gibi gözüküyor. Ciddi taktik, zihniyet değişikliğine gittiler. Erken çıkarmak için çöp oyunlar yapan EA BF3 için DICE ekibini rahatsız etmiyoruz diye açıklama yapıyor. EA oyunlarında kalite artıyor bu iyi bir şey. Umarım BF3 de bize BFBC' de yaşattığı heyecanı yaşatır. Serinin her oyunu gibi yine bomba bir oyun bizleri bekliyor.
  • kod sistemine geçerek aldıkları riski azaltmak için çok daha özenli oyunlar yapma yolunu seçtiler ea kalite konusunda eskiye göre çok daha az taviz veriyor bunu görmek güzel
  • Arkadaslar Turkce dilde destek ve konsollarda online oyuncu sayisi arttirimi icin EA gondermis oldugumuz mesajlarin icine @ konsoldede kardesimizin istegi olan CLAYMORE -- ninde (lazerli personel mayini) oyunun multisene dahil edilmesini rica edin. Zira Claymore nin BF3 de olmasi konsoldede kardesimizin dedigi gibi onem arz edebilir. ilginizden dolayi tesekkur ederiz.

     BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)


     BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Mart 2011; 18:30:42 >




  • Dice tarafından yayınlanan bir makalede battlefield 3 'de kullanılacak oyun motoru olan frostbite 2 hakkında ilk bilgiler yayınlandı.Bu oyun motoru ilkinin ve 1.5 sürümünün(Bc2'deki sürümü) aksine bilgisayarlar için daha fazla optimizasyon getiriyor. Yani konsollardaki akıcılık ve az sistem kullanımı bilgisayarlara da uyarlanarak sistem kaynaklarının en iyi düzeyde kullanılabilmesi sağlanacağı ve daha gelişmiş multi core desteği geleceği belirtildi.Bunun yanı sıra frostbite 2.0 motorunun DirectX11 api 'ının tüm avantajlarını kullanabileceği ve tam DirectX11 desteği ile birlikte geleceği de belirtilmiş.Bu oyun motorunda DirectX 9 ve Windows XP desteğinin tamamen kaldırılacağı da yazılanlar arasında.Dice, DirectX 11 getirilerine ek olarak oyun motorunda daha gelişmiş ve daha gerçekçi yıkım sistemi geleceği ve daha iyi bir fizik motorunun kullanılacağı hakkında bilgi verdi. Bu da battlefield 3 'de bizi daha gerçekçi yıkımların beklediğine bir işarettir.




  • Yukarida yazdigim PS3 ile alalasi olmuyan PC tarafinda frostbite 2.0 motorunundaki gelismelerin bir benzerini Konsollar icinde yapicak. Yukaridaki PC konusunu suraya baglamak istiyorum DiCE the cell mimarisini dahada guclendirdigi Yep yeni Frostbite Engine 2.0 motoru ile cok daha iyi kullanicak diye umud ediyorum ve herkez gibi frostbite 2.0 motorunun yeni halini PS3 de merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Ocak 2011; 11:12:02 >
  • muhtemelen yeni yıkım sisteminde dumanlarla örtülen kısımlar daha az olacak böylece daha detaylı ve gerçekçi yıkımlar görebilicez(sakın yanlış anlaşılmasın bc2 deki yıkımlar muhteşem ama üstüne neler eklenebilir dersek cevap iki önceki cümlede)
    destruction 2.0 videosu




  • Battlefield 3, 2011'de geliyor


    EA CEO?su John Riccitiello, 2011?in ikinci yarısında Battlefield 3?ü piyasaya süreceklerini açıkladı. Industrygamers?a konuşan Riccitiello yaptığı açıklamada Battlefield 3 ile büyük ilerleme kaydedeceklerini, Call of Duty?ye gerçekten rakip olacaklarını da belirtti. Yapım aynı zamanda Yeni Frostbite 2 grafik motorunu kullanan ilk oyun olacakmış.
    http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3_2011de_geliyor-haber-38743p1.html
  • Battlefield: Bad Company 2, Vietnam adlı indirilebilir içerik ile genişlerken serinin geliştiricisi DICE ise boş durmuyor. Bir yandan Medal of Honor'ın multiplayer modu, diğer yandan NFS: Hot Pursuit gibi oyunlara teknik destek sağlayan DICE, Battlefiled 3 üzerindeki çalışmalarına da devam ediyor. Frostbite Engine 2 ile geliştirileceği açıklanan Battlefield 3 ile ilgili elimizde görseller yok, ama oyunun çıkış tarihi ile ilgili Electronic Arts CEO'su John Riccitiello'dan bir açıklama geldi.  Riccitiello, 2011 yılında Crysis 2 ve Bulletstorm gibi 3. parti oyunlarla piyasada olacaklarını, daha sonra kendilerinin en çok odaklandıkları oyunun ise 2011'in 2. yarısında çıkacak olan Battlefield 3 olduğunu açıkladı.
    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_Battlefield_3_2011in_2_Yarisinda_Cikacak-11909.htm




  • aman rakip olucaz diye arcade bi oyunla gelmesinler satış konusunda coda rakip olmak ea için önemli ama bf severleri yakından uzaktan ilgilendirmeyen bir konu siz gerçekçi bir savaş atmosferi ve simülasyon yapınızla arcade bir oyundan oyuncu almaya çalışacaksınız dünyanın en kaliteli oyununuda yapsanız arcade ve simülasyon farklı kitlelere hitap eder siz eğerki bu 20 milyon üstü oyuncu pastasından pay istiyorsanız bunu battlefield oyunuyla yapmayın yeni bir ip le sağlam bir arcade oyun ve fikirlerle gelin ama bf la biz rakip olucaz vs aslanı kediye boğdurmaktan başka bişey değil




  • İkinci oyununun single senaryosunu hiç beğenmemiştim. Bu nesilde bitirmeden bıraktığım ender oyunlardan, online'nı ise güzeldi.

    Kendi açımdan inşallah ikinci oyunun single'ı gibi bir single ile gelmez.
  • EA CEO su John Riccitiello nun yaptigi aciklamaya gore Battlefield 3, de ilk defa kullanicak olan Frostbite 2 Engine oyun motoru BC2 nin aksine gercek zamanli (Real Time) yikim ve cevre etkilesimi sunuyor olmasi BATTLEFiELD 3 icin asil onem teskil eden yegane teknik detay diye dusunuyorum. Frostbite 2 Engine BATTLEFiELD 3 de muhtesem gercekcilige sebeb olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Ocak 2011; 11:48:17 >
  • Battlefield 3 icin PC cepesinde yeni guncel haberler hizkesmeden devam ediyor. Bugun yarin Konsollar icinde onem arzeden bir cok detay gelmeye baslar. Her defasinda yep yeni Frostbite 2 Engine nin gucune dikkatkat cekiliyor.

    Battlefield 3, XP desteği içermiyor mu?

    DICE'ın render görevlisi Johan Andersson'ın yaptığı açıklamaya göre, Call of Duty'nin yeni rakibi olarak duyurulan Battlefield 3, maalesef ki Windows XP desteği içermeyecek. DX 11'den büyük destek alan ve DX 10 ile bile özel teknolojiler kullanabilen Frostbite 2 adlı oyun motorunun da bunda büyük bir katkısı olduğu biliniyor.Bu sebepten de oyun, DX 9 ve Windows XP desteğinden uzak olacak.

    http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3_XP_destegi_icermiyor_mu-haber-38750p1.html




  • Online'ı temiz olsun yeter. LAG, oyundan atma, invite vs. vs. sorun olmasın yani. Ayrıca single olmasa da olur. Şöyle sağlam bi online deneyimi için beklemedeyim.
  • İkinci oyunu da çok iyiydi aslında. Hak edilen değeri pek alamadı bence. Üçüncü oyunu merakla bekliyorum.
  • yukarıdaki grafikler bf3 ten ise. bc2 ile pek bir farkını göremedim :S
  • @ clexitt Battlefield 3 hakkinda yayinlanmis tek bir gorsel resim ve vidyo malesef yok. Yukaridaki goruntuler Battlefield 3 degil. Fakat EA yetkilileri PC cepesinde bir cok teknik ayrintiyi Battlefield 3 hakkinda paylasmaya basladi bunun devami Konsollar icinde ekran goruntusu, vidyo ve diger butun teknik ayrintilar hakkindaki bilgiler bugun yarin gelir diye tahmin ediyorum. Zira EA CEO su John Riccitiello oyunun 2011 2. veya 3. ceyreginde cikabileceginin altini ciziyor.
  • BF 1942 remake gelse süper olur
    Hatta yeni oyuna gerek yok, PC deki BF2 yi direk yapsınlar konsollara, tadından yenmez...Müthiş oyun...Oynamayan varsa alsın oynasın ucuzlamışken
  • Battlefield 2 yi PC de oynamadim fakat ilk oyununu yillar evel oynamisdim. Battlefield 2 nin PC deki hali gayet guzel vercegim vidyodan belli oluyor. Bence DiCE Yeni gelisdirdigi gercek zamanli cevre yikim ve cevretkilesimini biz oyun severlere ilk defa yasattiracak Frostbite 2 Engine oyun motoru sayesinde, Battlefield 3 de gorsel solen yasiyacagimiz asikar.





  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.