Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
18
Favori
44.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Bu oyun crossplay kapatıldığında playstation ve xbox ortak serverda oynuyor. Açık olunca pc sunucularına atıyor. Herkes kapatsa veya default olarak crossplay kapalı şekilde gelse oyuncu bulunur. Çünkü pc sunucusunda çok fazla konsol oyunucusuna denk geldim. Karşısında bilgisayar olduğunu bile bilmeyen o kadar çok oyuncu vardır ki. Oyun crossplay açık gelince kimse kapatmıyor. Keşke kapalı şekilde gelseydi. Çok rahat konsollar arası oynayabilirdik. İade ettim ilerde düzeltme gelirse alırım.
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Crossplay kapandığın da ben hiç ps oyuncusu görmedim açıkcası kapalı olunca xbox konsolu oluyor hatta açık olduğun da bile sadece pc ile eşleşiyor bana kalırsa sizin bir yanlışınız var bence ps kullanıcıları cross kapatıyorlar serverları daha iyi onların oyuncu da buluyorlar 5 kim de overwatch 2 çıkış yapıcak lanet olsun ki oyun free to play olucak ve crossplay çöplüğü ile çıkış yapıcak ve yine aynı sorun of allahım of buda yetmezmiş gibi ne kadar ergen troller toksit kitle varsa oyunun içine edecekler biraz uzun oldu son olarak bu cross play çöp sistemi kim icat ettiyse alah belasını versin yıldım
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt

    Hayır, cross kapatırsan sadece Xbox tayfası ile eşleşebilirsin. Cross açarsan PC ve PS.

  • Cross kapatınca oyuncu bulmuyor zaten, mecbur herkes açıyor.
  • bugün deneme sürümünü indirdim, oyun bulamadım oynamak için 128 kişilik oyunda bekleyen sayısı 3 kişi falandı.
  • 10 saatlik süre sonunda bende indirimden aldım oyunu. Çıktığı zamana göre çok değişmiş ve toparlamış oyun. Hala eksikleri var ama keyif alınabilir bir oyun olmuş. Özellikle Rush modu Bad Company 2'deki Rush modunu andırdı bana. Class sistemini de değiştireceklermiş, oyun yeniden çıkış yapıyor gibi : )

  • Bu oyun niye gamepasse gelmedi.bu rezil haliyle şimdiye gelmesi bekleniyordu
  • Evet EA Play’e bu zamana kadar eklenmemesi şaşırtıcı. Milleti zaten küstürdüler oynayan yok tam eklenme zamanı şuan.
  • Son güncellemelerle oyun epeyce toparlandı. Birkaç haritayı da ufak yeniliklerle elden geçirdiler. Son 10 gündür keyifle oynamaya başladım. Hala hatalar ve eksikler var ancak en azından yüzüne bakılmayacak seviyede değil :)


    Artık çapraz platformu kapatınca rakip buluyor mu bilmiyorum. Bir süredir açık oynuyorum ve sanırım zamanla alıştım. Tabii yine de 'space+space' yaparak hoplayıp zıplayan pır pır PC'ciler sinir bozabiliyor :)


    Sıradaki güncelleme ile birlikte sınıf sisteminin de eski haline döneceği duyurulmuştu.


    Özetle oyuna küsenler ve uzun süredir yüzüne bakmayanlar için bir şans daha verme vakti geldi.

  • Oyunu marketten aldım online açtım hepsi bottu galiba.

    Hepsinin isimlerinin yanında |A| harfi vardı.

    Birde adama ben ateş ediyorum adam bana ateş etmiyordu😁

    Baktım benden başka online 3-5 kişi var iade ettim storede oyunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 2 Kasım 2022; 15:34:25 >
  • BF1'den bodoslama geçiş yaptım ancak oyun artık sanki daha çok casual hale bürünmüş daha infantry based olmuş. Beğendim mi ? Açıkçası BF3, BF4, BF1 gibi serilerin tadı olmasa da ben eğleniyorum oynarken. Conquest modu önceki oyunlar kadar zevkli gelmedi sadece. Rush modu da artık bi yerden sonra TDM şekline dönüyor o zaman sıkıcı oluyor.


    Bu battlepass ve operatörler olayı biraz karmaşık geldi ilk başta ancak anladığım kadarıyla battlepass'i almak sadece kozmetik olarak oyuna etki ediyor onun dışında bir etkisi olmaması iyi olmuş.

  • Cod mw 2 varken oynamak isteyen olur mu bilmem ama içinde kötü bir oyun oynamak istiyorum bu isteği bastırmıyorum falan diyen olursa oynasın

    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU
  • Series xde biraz conquest in sonlarına doğru görüntüde bozulmalar oluyor cihaz kaynaklı mı oyun kaynaklı mı acaba?
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    Bazı haritalar glitchli gökyüzü flickering yapıyor. Oyun kaynaklı bir durum yani. BF3 betası gibi oluyor. Hala daha patch gelmiş değil bunun için.
  • Oyun Gamepass'e düştü düşecek ama burası sessiz. :)

  • Botlarla oynamaya devam mı yoksa serverdaki tüm oyuncular gerçek mi?
  • Bugün v3.0 etiketiyle sezon 3 güncellemesi geldi ve 3. sezon başladı. Yeni bir harita (ki bence en iyi harita olmuş), birkaç silah, araç vs ile birlikte bir dizi hata düzeltmesi ve iyileştirme eklendi.


    Bugün bir maç yapıp yeni haritaya göz atıp çıktım. Özellikle gamepass'e de eklendikten sonra indirip oynamamanız için bir sebep yok artık.


    Ancak yine de 'eski' ya da 'core' BF arayanları tatmin etmeyebilir. DICE bir şekilde yeni trendleri bu oyuna getirmeye çalıştı, başta iyi çuvalladı ama bir yılın sonunda bu 'yeni trendlerle' BF'nin temel özelliklerini bir şekilde harmanlamayı başaracak gibi görünüyor. Ancak dediğim gibi bu 'harman' saf BF deneyimi isteyen oyuncuları hala mutlu etmeyebilir.


    Örneğin en başta Specialist saçmalığını eleştirirken bugünlerde 'o kadar da kötü fikir değilmiş' demeye başladım. Ancak yorumlara kabaca bakınca benimle aynı fikirde olmayan çoğunluk ciddi itirazlarını hala sürdürüyor gibi görünüyor. Özellikle server browser'ın olmaması, bir maç bitince aynı sunucuda aynı insanlarla oynayamıyor olmak gibi konularda hala itirazlar geliyor. Eski sınıf sisteminin (recon seçtiysen assault silahı kullanamazsın gibi) geri gelmesi konusundaki yoğun isteklerin DICE tarafında olumlu yanıt bulduğunu düşünürsek, server browser vb eleştirilerin de önümüzdeki haftalarda karşılığını bulabileceğini düşünebiliriz.


    Şu anda en eleştirdiğim konu 'cross play'in default açık gelmesi ve XBOX oyuncularının doğrudan PC sunucularına bağlanmak "zorunda bırakılması". Cross play'i kapattığınız anda oyuncu bulamıyorsunuz, bulsanız bile yeterince fazla oyuncu olmadığı için botlar karşınıza çıkıyor. Bu sorunun da oyunun dolaylı yoldan 'Gamepass'e eklenmesiyle çözüleceğini düşünüyorum. Sanıyorum haftaya artık sadece Xbox oyuncuları ile oynayabiliriz.


    Şu anda cross play aktif ise haritadaki oyuncuların tamamı gerçek rakip olacak şekilde oynayabilirsiniz, haftalardır o konuda bir sorun yaşamadım. Sadece sabaha karşı gibi çok absürd bir saatte bağlanırsanız sorun olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 22 Kasım 2022; 18:54:47 >




  • Anlaşılan online oyun alma ve oynama işini xbox da bitiriyoruz. Hala saçma salak crosslar, kapatırsan botlar. Bu nasıl rezillik.
  • hani 3.sezonla gamepasse geliyordu yine yalan oldu ^^

  • An itibari ile game pass de getirmişler ^^

  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.