Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
18
Favori
44.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün oyuna 8 gb güncelleme gelmiş crossplay kapatınca bile serverlar full oldu oyuna dönüşler başlamış 2 sezon başladı ve yeni operator geldi oynuyorum iler de güncelleme ile daha iyi olucağına şüphem yok crossplay sadece konsollar arası olsa daha iyi olur pc işin içine girince olmuyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda cross-gen açık iken hemen oyuncu buluyor ve 5-10 saniyede bağlanıyorsunuz. Bulduğu oyuncularda da XBOX kullanıcıları epey fazla. Ancak cross-gen kapalıyken neredeyse hiç oyuncu bulmuyor. Nereye gidiyor onca xbox oyuncusu anlayamadım. Bence oyunun eşleştirme sisteminde bir hata var ya da cross-gen "default" açık olduğu için (öyle mi bilmiyorum) XBOX oyuncularının neredeyse hiç birisi bu ayarı kapatmayı düşünmediği için onlarla eşleşemiyoruz.

  • Sadece xbox ile değil ps5 ile de eşleştiriyor hocam. Crossplatformu kapatınca. Sorun sadece xbox kullananlarda değil yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    Battlefield en çok oynan modu Conquest dir ben oyuna güncelleme geldiğin den beri oynuyorum crossplay kapalı serverlar full hemen giriyorsun dediğim gibi oyuna ciddi geri dönüşler başlamış pc yokken çok güzel oluyor bir daha da açmam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

    Oyun ayarlarındaki cross play "off" durumda iken gariptir ki 2-3 rakip buluyor. Başlamak için en az 32 oyuncu istiyor ben henüz 8i geçemedim :) Akşam tekrar kurcalayayım.

  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    Bulmuyorsa farklı modları dene ama fazla oyuncu var şuan ben baya oynuyorum sarıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

    Conquest Stranded'da bulmuyor. Diğerlerini denemedim ama en kalabalık mod odur diye tahmin ediyorum :) Bir gariplik var. Cross kapalı ise 1-2 kişi buluyor öylece bekliyor. Bence de dediğiniz gibi hemen bağlanması lazım çünkü cross enable iken hemen bağlanıyor. Tüm XSX oyuncuları cross açık oynamıyordur herhalde :)

  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    Dün akşam ki maç 128 kişilik server crossplay kapalı herkez xbox dan oynuyor 😂 akşam oyuna girdiğim de tekrar resim atıcam akıyo maşallah

    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 31 Ağustos 2022; 18:38:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EA Play’e hala eklenmedi lanet oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1


    Season 2 açılınca dikkatimi çekti oyun benimde. Ea play e gelmesini bekliyorum. Eli kulağındadır diye düşünüyorum. Maksimum 2 ay içinde gelir bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    bf V daha çabuk eklenmişti BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkalı da az olmadı eklenmesi lazım millet oyuna dönünce vazmı geçtiler acaba




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Eylül 2022; 8:57:16 >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

    İsminin yanında parantez içinde (AI) YAZANLAR BOT MU OLUYOR.

  • Hiç bir fikrim yok hocam ya ben genellikle 64 kişilik server oynuyorum başka mod denemek istedim de girdim 128 kişilik serverlara ama bana göre değil

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

    Yanında (AI) YAZANLAR botmuş. Bilgisayar yani. 64 kişi 128 kişi tamamlansın diye varlar. Gerçek oyuncular girince onlardan bir eksiliyor. Botlarla oynamak zevkli olmuyor. Adam vurdum sanıyorsun bot vurmuşsun. Bot olayı kalkmalı.

  • Evet onlar yapay zeka. Ben cross play kapalı iken gündüz saatlerinde hala hiçbir oyuna bağlanamadım. 1/128, en fazla 2/128 oluyor :)) Akşam saatlerinde oyunu başlatmak için gerekli 32 oyuncuyu buluyor olabilir ancak boşluklar yine yapay zeka ile doluyor.


    Bence hala çok az oyuncu oynuyor ve neredeyse tüm XSX oyuncuları cross play açık oynuyor.

  • Hala 10 saatlik denemem duruyormuş, S2 çıkınca bir bakayım dedim, normal modlar yine çok iyi değil ama Rush modu şu oyundan ilk defa keyif almama neden oldu. Muhtemelen Arica Harbor, Caspian Border gibi klasik haritalarda oynatmasından kaynaklanıyordur ama keyif aldım yalan yok. 32 kişi yapmaları ve kalıcı bir mod olarak eklemeleri isabet olmuş, oyuncu sorunu da yok gözüküyor millet oynuyor bu modu hep.

  • Satın aldım ama iade edeceğim gibi. Crossplay saçmalığı default halde gelse konsolcular oyun bulur. Oyunu dümdüz oynayan o kadar çok iyi var ki. Ayarlara bile bakmadan dümdüz giren. Crossplay falan umurunda olmayan. Karşısına hile geliyor umurunda değil. Kardeşim kapat crossplayi adil, adaletli oyununu güzel güzel oyna.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 saatlik denemeyi arasına COD beta alarak tamamladım. Zamanında beta'da da oynamıştım, oradan buraya bence çok iyi gelmişler. Şu anda ki hali ile oyananabilir bir oyun, ben keyif aldım. Conquest ve özellikli rush keyifliydi. Atış hissiyatı olarak hala bir cod değil ama bir bf oyunu olarak beni tatmin etti. Şimdi almayı düşünmüyorum ama bir kaç aya ea play'e gelince kesinlikle oynarım. İyi toparlamışlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 30 Eylül 2022; 16:1:58 >
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Crossplay yüzün den oyun dan soğ dum konsollar arası olması gerekiyor sadece yada pc çıkartma seçeneğini koysunlar artık crossplay olan oyunları satın almıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.