Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.265
Cevap
46
Favori
143.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BATTLEFIELD 2042 | PlayStation




    - Çıkış tarihi -

    12 Kasım 2021 Ön Sipariş Erken Erişim

    19 Kasım 2021 Herkese


    - DH MULTIPLAYER OYUNCU LİSTESİ -

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation




    BATTLEFIELD 2042'nin hikayesi:

    2031 yılı, Dünyayı uçurumun eşiğine getirmek için Battlefield 4'den sonra sadece on yıl yetti. Yükselen deniz seviyeleri, çöken ekonomiler, bozulan ittifaklar ve manşetler devam ediyor.

    2033'de Zeta Kasırgası. Dünyanın ilk kategori 6 fırtınası dünyamızı vurdu.

    2034'de küresel gıda, yakıt kıtlığı İkinci Büyük Buhran'ı tetikledi.

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation


    2035'de Avrupa Birliği, Almanya'nın çöküşünün ardından resmen dağıldı.

    2037'de insanlık yeni normale uyum sağlıyor. Enerji, çöl sulama, hidrolik setler ve deniz duvarlarındaki devrimler kıyı şehirlerini kurtarıyor, tarım arazilerini geri alıyor ve tedarik zincirlerini yeniden inşa ediyor. İstikrar bulma umudu, bazı ulusların sınırlarını yeniden açmasına yol açtı.

    Ancak 1,2 milyar insanı ülkelerine geri göndermenin hiçbir yolu olmadığı için No-Pat'lar tüm ekonomik, askeri ve sosyal politika yapımında kalıcı bir demirbaşı haline geliyor. Pek çok No-Pat, kendilerini sürgüne gönderen hükümetlere hâlâ güvenmiyor ve yeniden asimile olma çağrılarını reddediyor. No-Pat liderleri ortaya çıktı, eski milliyetten bağımsız yeni bir kimliğe ilham verdiler, eski Dünya ile Yeni Normal arasına kumda bir çizgi çektiler. #WeAreNoPats bir toplanma çığlığına dönüştü. Dünyanın yeniden yapılanmasının ortasında, son iki süper güç bu hızla değişen dünyanın kontrolü için yarışırken ABD ve Rusya arasında sürtüşme kıvılcımları patlıyor.

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation


    2040 yılı, ani bir uzay enkazı fırtınası, yörüngedeki tüm uyduların %70'inden fazlasının arızalanmasına ve Dünya'ya çarpmasına neden olan bir "Kessler Etkisi" yarattı. Nedeni bilinmiyor. Olaydan sonraki elektrik kesintisi toplu yıkıma neden oldu. Uçaklar düştü. İletişim ağları çöktü. Zaten sıkışan küresel tedarik zincirleri durma noktasına geldi. Petrol, tahıl, kömür fiyatları katlanarak arttı. Doğrulanmamış iddialar 100.000'den fazla canın kaybedildiğini bildiriyor. Bir dünya uçurumun kenarında, uçurumun kenarından gidiyor. İnternet yok. Navigasyon yok. Gözetim yok. Fırtına tahmini yok.

    Jeopolitik güvensizlik bir gecede yükseldi. Kimse birbirini gözetleyemez, bu yüzden kimse birbirine güvenemez. Hem Rusya hem de ABD, Blackout'tan diğerinin sorumlu olduğunu iddia ederken, bazı No-Pat'lerin arkasında olduğundan şüpheleniyor ve onları anarşi ekmeye çalışmakla suçluyor.

    No-Pat'lar arasındaki eski askeri ve savaş eğitimli Uzmanlar, gerilim arttıkça kendilerini savunmak için silahlı Görev Güçlerine dönüştü. Gıda ve yakıt kıtlığı, ABD ile Rusya arasında bir gölge savaşını ateşledi. Makul bir inkar edilebilirliği sürdürmek için, her iki taraf da kaynaklar üzerindeki artan çatışmalarda vekiller olarak No-Pat Görev Güçlerini görevlendirdi ve mültecilere kalanın bir kısmını vaat ettiler.

    2042 yılı, açık savaş yakında. No-Pat'lerin taraf seçmekten başka seçeneği yok, bir bayrak için değil, gelecekleri için savaşıyorlar.

    Hepimizin savaşı şimdi başlıyor.


    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation



    CROSSPLAY VAR MI?
    Oyunun PS4 sahipleri ile PS5 sahipleri beraber oynayamayacak.

    PC, PS5 ve Xboseries platformlarında oyun Crossplay özelliğine sahip olacak ve başka bir platformdan arkadaşınız ile ya da yabancı oyuncular ile oynayabilirsiniz. Ancak Crossplay PC için kapatılmıyor, açınca bütün platformlar dahil oluyor.

    SENARYO MODU VAR MI?
    BF 2042 sadece Multiplayer modlara sahip olacak. Bu kez senaryolu bir Singleplayer modu yapılmadı.

    128 KİŞİYİ HANGİ PLATFORM DESTEKLİYOR?
    128 kişilik Conquest modu sadece PS5 versiyonunda var.

    EN UCUZ NASIL ALINIYOR?
    Oyunu satın almadan önce hesaba 1 Aylık EA Play üyeliği alırsanız BF 2042'ye %10 indirim geliyor.



    OYUN MODLARI:

    Conquest

    Breakthrough

    Hazard Zone

    [Redacted]



    SINIFLAR:


    RECON

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    SUPPORT

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    ASSAULT

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    ENGINEER

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    2.ENGINEER (Kimble Graves)

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation



    HARİTALAR:

    ORBITAL

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    HOURGLASS

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    KALEIDOSCOPE

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    MANIFEST

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    DISCARDED

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    BREAKAWAY

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    RENEWAL

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation

    RIDGE (Birinci sezon haritası)

    BATTLEFIELD 2042 | PlayStation



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 18 Mart 2023; 17:54:34 >



  • Lafı evirip, çevirmeye gerek yok.Bu oyun battlefield ruhunu taşımayan, cod ve pubg gibi oyunların etkisinde kalmış, en kötü battlefield'tır. Portal modu hadi bir nebze oynanıyor.Ama yeni haritalar çok kötü tasarlanmış.Gerçekten bu oyuna bu kadar kötü diyeceğim aklıma gelmezdi, ama haikakaten tüm eleştirileri hak ediyor.Bf'yi bf yapan sınıf olayının içine ettiler, oyun mekanikleri önceden daha sim tarzıydoı, şimdi tamamiyla arcade bir oyuna döndü, zaten scoreboard'u kaldıran bu beyinsizlerden çokta bir şey bekleyemeyiz.Rezil bir oyun olmuş.Maalesef ki gerçek bu.

    Grafikler çok kötü, optimizasyon çok kötü,hele o oyun içindeki bayrak vs font büyüklüklerini ayarlayan adamı işten kovup,bi daha oyun yapımında bulunmaması için mimleyeceksin düşman gözükmüyor font boyutundan.

    Grafiklerin kötü olduğu anlaşılmasın diye pasa gece modu basmışlar oyuna. Gökdelen tasarımını benim ufaklık daha iyi çizerdi.

    Vuruş hissiyatı,yok abim ne hissiyatı, kağıda şaplak atıyorsun ötesi yok.


    Koca haritada koş koş sonra bir snipe hop bi daha başa.

    Özel tdm sunucularında silah kasılmıyor,şaka gibi.

    Olmamış bu, satın almayın. Çokça elim gitti ama EA access sağolsun 25 lira ile kurtardım, Jedi oynuyorum o kadar bf açlığı çekmeme rağmen.
    Birinci sayfayı güncelledim. 2042'nin hikayesi, çok fazla sorulmuş soruların cevabı, modları, sınıfları, haritaları vs. hepsi var. Beta başladığı zaman eski forumdaki gibi bir Online liste de yaparız herkes hangi PlayStation'da oynadığını, PSN adını yazar. Liste yapılacağı zaman duyuracağım.

  • 2021 sonunda gelecekse tamamen yeni nesil olma ihtimali yüksek bence.
  • Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doom

    Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun. Lütfen Bad Company 3 olsun.
    Hocam 40 kere demeniz gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

    2021 sonunda gelecekse tamamen yeni nesil olma ihtimali yüksek bence.
    Crossgen'e ihtimal basmak lazım, bir çok kaynağa göre aradaki bir sene 100 Milyonu pas geçmek için yeterli değil. İstediğimiz tarz kaliteli bir oyun çıkarsa da hiç önemi yok platformun. Modern dönemde geçsin yeter ki.
  • Sadece yeni nesile özel olarak çıkartacak kadar enayilik yapmaz bence Dice. Piyasada milyonlarca PS4 ve XBOX ONE varken yeni çıkmış daha adam akkıllı satış rakamları yapamayan yeni nesile konsollara özele gelirse oyun Dice kendi ayağına sıkmış gibi birşey olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Nisan 2020; 21:19:17 >
  • Bf3ü remasteredlasalar en iyisi o

    Haritayi coook buyuttuler bf3ten sonra oyunun cilki cikti 8 9 tane kontrol noktasi olunca senin oyundaki etkin cok az oluyor adam bulmakta zor

    Gerci ben bf sevmem zaten ne konusuyorsam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    Valla bu sene sonunda çıkacak olsa ihtimal verirdim de, 2021 sonunda çıkıp da hala bu nesile geleceğine pek ihtimal vermiyorum.

    Edit: Gerçi Battfield: Hardline'ı yeni nesil başladıktan sonra 1.5 sene geçmesine rağmen önceki nesle de çıkarmışlar. Bunu da yaparlar belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 28 Nisan 2020; 21:21:17 >
  • Takip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF3 gibisi gelmedi bence, umarım ona benzer bir oyun olur.
  • Ps5 ve series x satış başarısına göre bence şu anki nesle çıkıp çıkmayacağı belli olur. Çünkü şu anki nesilde ps4, ps4 pro,xbox one ve one x var. Yani adamlar eğer 2021 de eski nesle de oyun çıkarmayı düşünürse totalde 7 platforma çıkması gerek. Pc yi de dahil ettim. Bu ciddi bir iş yükü demek. Eğer ps5 in satış miktarı 2021 e kadar beklenen seviyeye çıkacağı öngörülürse eski nesille zaman kaybetmezler. Hep 2021 e göre yazdım ama konuşulan tarih bu oyun için. Daha da geç çıkarsa zaten eski nesle çıkacağını hiç sanmıyorum.

    Bu durum sadece battlefield için geçerli değil tüm yeni gelecek oyunlar için geçerli(fifa/pes dışında). Yeni nesil başarılı giderse satış anlamında eski nesli çok hızlı silerler. 2021 sonunda ps4 ve xbox one ın esamesi okunmaz. O nedenle durumun gidişatını zaman gösterecek. Şimdiden tahmin etmek güç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 29 Nisan 2020; 1:16:31 >
  • Yeni oyunun ufukta gözükmesi bile sevindirici bi haber, umarım toparlarlar bu oyunda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bf3 ten sonra gelen her oyun ileriye değil geriye gitti haritalar vurus hissi oynanabilirlik klan olayı hatta o 100 lvl olduğumuzda ki altin kartal simgesi bile bf 3 u yanına yaklaşılmaz bir oyun yapmıştı.Eskiler bilir bir çok türk klanı vardı çekişmeli maclar olurdu akşam olsada bi conquest metro yapsak grand bazaar da rush atsak hey gidi günler Benim yeni bf den de pek umudum yok açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece yeni nesile gelirse şaşırmayın:

    https://gamefragger.com/multiplatform/first_person_shooter/battlefield_5/electronic-arts-confirms-new-battlefield-game-coming-to-playstation-5-xbox-series-x-in-2021-a19129



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 1 Mayıs 2020; 7:39:49 >
  • Yeni nesile gelecek zaten. Çöp ps4 ve Xbox One bu oyunun menüsünü bile açamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 1 Mayıs 2020; 7:57:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GameSpot kaynaklarına göre de sadece Next Gen'e geliyor. Çok daha iyi bir karar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ea çok uyanık firma.
  • 11 Haziran da EA konferans düzenliyor. İlk teaser'ı gelecektir, beklemedeyiz.

  • EA Games CEO'su yeni Battlefield'ı görüp bakan ilk isimlerden birisi. Development süreci çok, çok iyi devam ediyor, salgın olmasına rağmen DICE'daki herkes ekstra hırslı ve odaklı çalışıyor diyor. Bunlar Hazirandaki konferansta en azından geçtiği dönemi konsept çizimle vs gösterecektir.

    Battlefield 6 Development Going Well, Despite Devs Working from Home

    https://www.gamesradar.com/battlefield-6-release-date-ps5-xbox-series-x-guide/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 9 Mayıs 2020; 3:55:40 >
  • Gamesradar'ın haberine göre Map'lerin hepsi 128+ oyuncu host edebiliyor ve bu sayıya göre dizayn edildi.

    Klasik 32v32 modları da olacak.

    quote:

    Battlefield 6 multiplayer maps have been reportedly "designed with 128+ players in mind", according to new industry rumours circulating online about the first-person shooter.

    The rumour derives from noted Battlefield leaker Tom Henderson, who revealed his latest industry gossip from sources at DICE on Twitter.


    https://www.gamesradar.com/battlefield-6-multiplayer-maps-could-host-over-128-players-in-one-match/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.