Şimdi Ara

Battlefield 2 Lan'dan Botlar İle Oynamak ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
47.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet oyunu aldım ama tüm hayallerim suya düştü .
    Arkadaşın bilgisayarı ve benim bilgisayarımı eve kurduk oyunu da aldık ama o da ne . Lan seçeneğinde botlar ile oynamak yok . Yada varda ben mi göremiyorum arkadaşlar lan'dan botlarla oynadığını söylüyor. Bunun için ne gerekli patch mi yada göremediğim bi yerde seçenek fln mı var ?
    Yardım ederseniz sevinirim .



  • Araştırmam sonucu s64 ve mercaneries diye 2 mod buldum galiba bunlar lan'dan botlarla oynamaya yarıyor . Ama hala hangisi daha iyi yada hangi bot çalışıyor bilmiyorum . Bu sırada netten 1.3 patch'ini çektim . İşime yarar mı bilmem . Cevaplarınızı iyi olan bota yönelik yaparsanız sevinirim .
    Saygılarımla ...
  • mercaneries bot iyidir.
    Eğer cd keyin orjinal ise 1.3 patch kullanmalısın (ranked serverlarda oyun oynamak için)
    BF2 ile ilgili bir çok soru ve cevap bu topicte var :) ----http://forum.donanimhaber.com/m_4468130/tm.htm
  • Mercaneries bot iyi de 200 mb bi bot mu anlamadım ben şimdi
    Zaten internet kafeden giriyorum ordan çekiyorum . O nu mu çekicem şimdi sonra başka çekiceklerim varsa söylerseniz sevinirim . Git Gel pek olmuyor .
    -
    İnternet'ten oynamayacağım . Oyun orjinal değil . İstediğim Lan'dan botlarla oynamak .
  • Dostum mesajını görür görmez atladım çünkü ben tam 1 senedir LAN'dan botlarla multiplayer oynamayı araştırdım durdum.Fakat sonuç malesef koca bir HİÇ!!!
    Bu yüzden kendini boşuna yorma bizim aradığımız özelliğin bulunduğu hiçbir mod yok...
  • ...slm dostlar öncelikle bf2 de lan dan oynamak için path (vers.) selan gerekmiyor. tabi online de ki orj key istemeyen siterlerden online oynacayacaksan o zaman v1,3 ü çekmen yararına olacak . çünkü 1000 lerce server var ve en az 50 tanesi ki bunların 8-10 tanesi favori serverlarda sende bize katılabilrsin.
    ... gelelim 2 inci duruma lan da online
    -*benim ki tr oldugu için tr anlatacam
    çok lu oyuncu ya gir lan game gir orda local yarat ı tıkla ve oyun modu kısmında ki conquest i co-op olarak değiştir.
    yukarıda lan game yaratırken yapılan ayarlarda değişiklikler olacak. onlarıda kafana gore deiştir. daha fazla detaylı bilgi için zalay@hotmail.com ekle beni ama mail de at. yoksa eklemem :P
  • ilk önce oyuna girip online account oluşturuyorsun sonra arkadaşın single player bölüm kuruyor kurarken yukarda ip no su yazıyo sen de multiplayerden online game e girip connect to ip bölümüne arkadaşının single player da ki ip sini yazıyosun hepsi bu sonra da co-op un tadını çıkarıyosun
  • bilmemki
  • conquest in olduğu yerde co-up yok...
  • Sana AIX 2.0 modu tavsiye ederim bende araştırdım ve oldu şuan yüklü oluyor.Abimle oynuyoruz oyun orjinal değil.O mod ile sorunsuz coop oynayabilirsin.Veya şöyle yapın önce biriniz multiplayer kurun diğeri görsün ama girmesin beklesin ve gören asla refresh yapmasın.Sonra multiplayer kuran kişi single kursun ve kurulduktan sora hala multiplayer server ı gören ona girsin böylece single player da buluşacaksınız

    Not:2. modsuz yolda oynarken sorunlar olabilir oyundan atılabilirsin çünkü normal bişi değil yaptığınız :)
  • arkadadaşlar bu konuyu yeni gördüm yoksa daha önce yazardım ağda botlara karşı arkadaşlarınızla oynamak için yapmanız gerekenler çok basit hiçbir ek program yada yama kurmanıza gerek yok ama internete ihtiyacınız var oyunu kuranın dışında bağlanacak olan herkez yeni bir hesap açmalı bf2 serverinden bu hesabı orjinal oyununuz olmadanda açabiliyosunuz rahat olun bizdede orjinal oyun yoktu yani :D her neyse örneğin 3 kişi oynicaksanız oyunu kuran kişi dışında kalan dier iki kişi hesap almalı bunu da oyunu açtıktan sonra manage account gibi biyerler vardı ordan creat account olması lazım ordan formu doldurup alıyorsunuz bundan sonra hesap almayan kişi single playerdan botlarla oynicak şekilde oyununu açıp giriyor ve oynama başlıyor diğer kullanıclarda multiplayer internet bölümünden go ip yada ona benzer bir yolla ana makinanın ipsini yazarak oyuna girebilirler hepsi bukadar ektra hiçbirşey yapmanıza gerek yok yani umarım yardımcı olabilmişimdir..




  • arkdaslar benım evde masaustu ile dizüstü var iki kişilik oynamak istiyoruz bunun ayarını falan nasıl yaparız . tşk
  • Al iki tane orjinal yükle pc lere, girin sunuculara kol kola yan yana savaşın.
  • Sizi kendi konuma yönlendireyim ilk bende yapamamıştım yöntemi yazdım link aşağıda:
    http://forum.donanimhaber.com/m_49671197/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49671197
    İsterseniz botsuz isterseniz botlu oynuyorsunuz yazıyor o sayfada.Bir teşekkürü çok görmeyin
  • Hiç bir araştırma yapmaya gerek yok multiplayere girdiğiniz zaman gamemode bölünmünden co-op kısmını seçin ve ordaki maplardan oynayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.