Şimdi Ara

Battle Royal oyunlarını bırakma kararı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belli bir yaştan sonra mıdır yada yeteneksizlikten dolayı mıdır battle royal oyunları olmuyor. Senden iyileri hep oluyor yetişemiyorsun bir zaman sonra zevk alamıyorsun. Bırakacağım hepsini yüzlerce başka oyun var zaten battle royal oyunlarına girmekten diğerlerini unutuyoruz hep bağımlılık yaptırıyor zamanla. Jahrein, pintipanda, metmellow gibi yayıncılarında hiç oynadığını görmedim ben zaten, yayınlarına bir keresinde beceremiyoruz demişlerdi. :) Zaten iş güç var akşam gelince 2 3 saat keyif alarak oyun oynayalım diyoruz hayattan soğutuyorlar herkes sanki profesyonelmiş gibi oynuyor yetişemiyorsun.


    Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Benimle aynı fikirde olup rekabetçi oyun oynamayanlar var mı? Yada bu tür oyunlardan vazgeçemeyecek olanlar?




  • Belli bir yaştan sonra reflekslerin azalması normal, bende de aynı durum var ve yeni nesil canavar genç kitleyle kapışamıyorum zaten uzun zamandır da Battle Royale oynamıyorum. İlla online olacaksa Hearthstone gibi kart oyunu ya da Black Desert II gibi MMORPG türü oyunlara geri dönüş yapabilirsiniz.

  • Oynanmasının bir amacı yok, kafa dağıtmak amacıyla oynanır gerisi tırt. Oyunların en güzel hali senaryosu sağlam olanlar.

  • Ben varım, vardım: Lol, CS GO, PUBG, PUBG Lite, PUBG MObile...


    Aralarında en çok LOL oynadım. 2012-2019 yılları arasındaki hayatım heba oldu bunun yüzünden. Yaklaşık 1 sene oldu bırakalı. Diğerlerini daha önceden bırakmıştım. LOL'den sonra tekrar GTA'ya sardım. O da online ama rekabeti daha tatlı, eğlenceli. Hileler canımı sıksa da girer oynarım. Gerçi bu ara oyun oynayamıyorum, yeni evlendim, eşyalarla uğraşıyorum.


    Diğer oyunları tatmak, oyunu geçtim başka aktivitelerde bulunmak hayata renk katmaya başladı. En azından oynayacağınız oyunun bir sonu oluyor ve kendinize vakit ayırabiliyorsunuz. Bahsettiğim oyunlara 1-2 saat gireyim diyorsun 10 saat geçmiş haberin yok.


    Bağımlısı olmayan için çok değişiklik olmaz ama benim gibi günde 5-6 saatini harcayanlar için hayatında bir milat olur bıraktığınız gün.


    Bırakın gitsin. Bu tarz oyunlar insanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyor.

  • Bu oyun Apex Legends benim için. Oynadığım ilk ve tek battle royale oyunu.

    İlk çıktığında baya bir oynamışlığım var ve bu sezona kadar da az çok oynamaya devam ettim.

    Oyun güzel ona lafım yok. Vuruş hissi, mükemmel movement sistemi, oynanış mekanikleri, her karakterin kendine has yeteneklerinin olması gibi bir çok sebepten tercih ettiğim bir oyun.

    Ama hafif beceriksizlik, yaş ilerlemesi, solo q oyuncusu olma (oyunda solo yok), teknik sorunlar (ayak sesi, server problemleri), eşleştirme sisteminin adaletsizliği (solo vs premade takım) gibi sebeplerden her sezon biraz daha az oynadım.


    Ama bırakabileceğimi sanmıyorum bir süre daha. 30 gün sonra yeni sezonla yeni bir harita getirecekler 1 senenin ardından.

    Steam'a gelmesiyle öldürecek oyuncu sayısının da artmasıyla keyif alırım belki :P

  • Haftada 5 saat falan oyun oynuyorum. Senaryosu iyiyse tek kişilik veya co-op iyi gidiyor. Yaş 25'i geçince ve oyuna fazla vakit ayıramayınca ya da ayırmak istemeyince bizi de harcıyorlar. Ne oynuyorsun diye soracak olursanız yine csgo ve pubg. Alışmışız, yapacak birşey yok. Eğlendiriyor mu sorusunun cevabı evet ise gerisi önemli değil. Zamanında CS 1.5 ve 1.6'da çok ezmiştim, hatta şu anda e-sporcu diye temsil eden kişileri de ezmiştim. Şimdi ezilsem bile koymuyor.  

  • Günde iki saat warzone oynuyorum. Win alana kadar devam, diyelim ilk oyun win aldım mı çıkıyorum ne kadar oynadığımın önemi yok. Br (Warzone için konuşuyorum) oyunlarında çok iyi oymaya gerek yok. Sağlam info veren bencil olmayan arkadaşınız varsa çok rahat adam vurup win alabiliyorsunuz. Adam da +4 kd var (ben+3.5Kd) sıfır info. Sırf adamı ben vurayım diye adam info vermiyor. Son 2-3 takım kaldığında böyle yapan olunca party bendeyse takımı oyundan çıkartıyorum. Bu tipler yüzünden oyundan zevk almayı bırak kanser olup çıkıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.