Şimdi Ara

Batman The Enemy Within Episde 2 Türkçe Yaması YAYIMLANDI [sarikam1s]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EDİT: Yamayı @sarikam1s nickli arkadaşımız çevirmek istediğinizi özelden yazmıştı. Dosyaları attım ve çevirip atmış. Kendisine konu açıp yayımlamasını da söyledim ama buradan duyurmamı istedi. Tr Font var ama konuşmalarda kullanılmamış. En azından her yerinde yok. Yamaya ufaktan göz attım, şahsım adına güzel olmuş diyebilirim. Kurmak isteyenler aşağıdaki rar dosyasını indirip "Archives" klasörüne çıkatmaları yeterli olacaktır.

    Çevirmen: sarikam1s

    Yama Yüzdesi:
    Tamamen kontrol etmedim, ama %100 olması lazım. sarikam1s Yamayı güncellerse linki güncellerim. Yorum atmayı unutmayın.

    sarikam1s'ın ellerine sağlık

    Önemli NOT: sarikam1s - Forumda diğer çevirileri yapan arkadaş değil. Sadece nick benzerliği!!!

    iyi forumlar.

    YAMA LİNK:http://www.mediafire.com/file/d89hml0e0vl6xhw/BatmanEP2.rar/file



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 1 Şubat 2018; 20:15:51 >







  • Edit: Maalesef sadece 2 gün geçmesine rağmen formu Transtle kullanan çevirmenler bastı. Kimsenin emeğini çiğnemek istemiyorum ama direkt kopyala-yapıştır çevirisiyle de bu iş olmaz. Olamaz. Direkt kopyala yapıştır cümleleri silip tekrar çevireceksem zaten ortak bir çalışma olmasına gerek yok. Çeviriyi sıfırdan alıp yapacağım maalesef.
  • Mantıklı bir düşünce.Çeviriye başladım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Netyan

    Mantıklı bir düşünce.Çeviriye başladım

    Çeviri de başarılar :) Şimdiden de eline sağlık.
  • Elimden geldiğince çevirmeye çalışacağım ben oyunu ingilizce olarak oynadım bitirdim birde türkçe olarak oynamak ayrı keyif vericektir. katkıda bulunan herkesin şimdiden emeğine sağlık
  • Sıkılınca bırakır, isteyince tekrar başlarsınız. Bunu unutmayın. Katılacak tüm arkadaşlara kolay gelsin. İnşallah el birliği ile bu oyunu da Türkçe yapacağız.
  • Ne güzel elini eteğini çekmiştin, keşke dahil olmasaydın tekrardan bu işlere. Neyse en azından ön ayak olmuşsun kolay gelsin.
  • Oyunun büyüklüğü hakkında fikrim yok, çok uzun soluklu bir süreç olmayabilir, ama bu tür çeviri formunu Stardew projesinde halka açık paylaşmışlardı. Bazı akıllı ahmaklar da satırları translate programlarına kodlarıyla birlikte atıp, aldıkları çeviriyi düzenlemeden çeviri formuna aktardılar. Proje sorumluları çeviri çıktıktan sonra 2 ay boyunca bu kodları düzeltmek için uğraştılar. Sapla saman karışmadan çevrilir umarım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Oyunun büyüklüğü hakkında fikrim yok, çok uzun soluklu bir süreç olmayabilir, ama bu tür çeviri formunu Stardew projesinde halka açık paylaşmışlardı. Bazı akıllı ahmaklar da satırları translate programlarına kodlarıyla birlikte atıp, aldıkları çeviriyi düzenlemeden çeviri formuna aktardılar. Proje sorumluları çeviri çıktıktan sonra 2 ay boyunca bu kodları düzeltmek için uğraştılar. Sapla saman karışmadan çevrilir umarım...

    Öyle bir şey olmasın diye, oyundaki tüm kodları ayıkladım. Şu anda forumda hiç kod yok. Sadece satır var. Ben zaten çeviriler yaptıkça kontrol edip gerekenleri düzeltiyorum. Şimdilik fena gitmiyor.




  • Desteklemek lazım
  • Edit: Maalesef sadece 2 gün geçmesine rağmen formu Transtle kullanan çevirmenler bastı. Kimsenin emeğini çiğnemek istemiyorum ama direkt kopyala-yapıştır çevirisiyle de bu iş olmaz. Olamaz. Direkt kopyala yapıştır cümleleri silip tekrar çevireceksem zaten ortak bir çalışma olmasına gerek yok. Çeviriyi sıfırdan alıp yapacağım maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 19 Kasım 2017; 2:40:3 >
  • Abim seni çok seviyorum esnin hakkındaki herşeyin yalan olduğuna inanıyorum eline sağlık bunuda çeviriceksin senden bişiy istiyorum abi bana lütfen minecraft story mode episode 7 8 ve minecraft season 2 tüm dil dosyalarını atarmısın malesef hiçbirsite hiçbir çevirmen bu oyunu çevirmekle uğraşmamış ve ben dosyalarını açamıyorum açabilrisen bana at lütfen oyunu full ingilizce bitirdim ve başka birlilerinin bu güzel oyunu ingilizce bitirmesini istemiyorum eğer dosyaları açabilrsen bana atarmısın rica etsem nekadar zor olsun nekadaar uzun olsun tek başıma bu çeviriyi yapacağım artık yeter.
  • TanerSaydam T kullanıcısına yanıt
    İşin teknik tarafı bir kenara, aslında anlatmak istediğim tam da buydu. Yoksa böyle platformlar oluşturmak bu işle uğraşan birçok kişinin aklında, ama bunu uygulamaya sokacağın cevher yok. Bir kalıba girecek adam da daha büyük işlerin peşinden koşuyor. Yine de girişim girişimdir.
  • @KarapathiaN

    Aklımdaydı, denedim ve olmadığını gördüm. Maalesef üzücü bir sonuç. Böylesine ağır bir dili olmayan bir oyun çevirmen olmak isteyen arkadaşlara gerçekten bulunmaz fırsat olabilirdi. Ama maalesef dediğin gibi oldu ve kendini akıllı sanan arkadaşlar çıkıp kopya-yapıştır çevirisi yapmaya başladılar. Başlarda düzelttim ama hatalar bitmek bilmedi. Neyse, bunu da böylece tecrübe etmiş olduk.
  • @Furkan5677

    Hakkımda bir şeye inanmana gerek yok. Ben bir siyasi parti lideri değilim, bir görüşü ya da fikri savunmuyorum. Elimden geldiğince çeviri yapıyorum hepsi bu. Kalitesine de oynayan herkes kendi karar veriyor. İsteyen ve seven takip eder, sevmeyen başka çevirmenlere bakar.

    Soruna gelecek olursak, Minecraft'ı çevirmek isteyen sayısız kişiden birisin. Birçok kez bana gelip aynı cümleleri kurdular ama sana da yardım edeceğim tabii ki. Zaten dil dosyaları açan programı ben yapmadım. Ben sadece anlamayanlara yol göstermeye çalıştım. Programı aşağıdaki adresten bulabilirsin. Nasıl yapıldığını zamanında ENG olarak anlatmıştım. Ama bu konu Sezon 1 için. Yani 6,7,8 bölümleri bununla çevirebilirsin. Sezon 2 içinse aulgi'nin yaptığı ttarch programı sorunsuzca çalışıyor. Sezon 1'i çevirdiğinde mantığını kolayca anlarsın. Çeviride başarılar.

    http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=35&t=13714&p=122029#p122029




  • sabırsızlıkla bekliyoruz
  • @TanerSaydam programı indirdim ama hiçbişiy anlamadım :D yarısı rusça yarısı ingilizce abim nasıl bi program yav bu sen nasıl kullanıyosun bu programı ve sezon 2 için ttarchext indirdim her siteden denedim ama sadece komut sayfası çıkıp kapanıyor napcam ben acaba ?
  • Eline sağlık oyunun 3 ü cıktı oda cevrilirmi
  • İşin ironisi..
  • Israrla tabloya erişim isteği yapan arkadaşlar, acaba buraya yazılanları okumuyor musunuz? Ben o tabloyu sayfa başındaki düşüncelerimden dolayı oluşturdum. Şu anda çeviri yaparken onu kullanmıyorum. Sizle de çeviri yapmak istesem, yine dönüp dolaşıp aynı sonuca çıkacağız. Hayır yani mantıken oynanış videosunu açarsınız, satır satır çevirirsiniz. Ama burada sizin yaptığınız; cümleyi Google Trans.'a at sonra çıkanı direkt tabloya yapıştır. Kontrol ederken bunlar kabak gibi açığa çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 23 Kasım 2017; 10:36:53 >
  • Mükemmelsiniz ya en çok çıkmasını beklediğim Türkçe yamalardan biri. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.