Şimdi Ara

Batman Saç Ekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saç Ekimi Batman Fue yönteminin avantajları ve dezavantajları

    Fue saç ekimi çağımız insanının estetiğe güzelliğe verilen önem sonucunda doğan ihtiyaç nedeniyle gelişmiş cerrahi bir yöntemdir.Saç ekimi işleminin en çok tercih edilen ve önerilen tekniği ise fue yöntemidir. Fue yöntem bir kulaktan diğer kulağa kadar olan ense bölgesinden alınan greftlerin saçsız alana veya yoğunluğun az olduğu saçlı kısıma saç nakli uygulamasının yapıldığı işlemdir fue yöntemi tercih edilen bir yöntemdir sebebi ise çok sayıda avantaja sahip olmasıdır. Fue yöntemini farklı kılan, saç köklerinin alınma şekli , işlemde kullanılan mikromotor cihazı profesyonel bir ekiple çalışılmasıdır. Batman’da en iyi saç ekimi bu şartlar ile sağlanır.

    Fue yöntemi bıçaksız uygulanan cerrahi bir işlemdir, dikiş gerektirmez doku kaybına sebep olmaz .tek seansta dahi başarılı sonuçlar doğurur. saç kökleri tek tek alınıp ekim işlemi yapılır. Herhangi bir kesik ya da yara izi kalmaz , doğal bir görünüm elde edilir. cinsiyet farkı olmadan kadınlarda ve erkeklerde rahatlıkla uygulanır .çoğu kişide genetik yapıdan dolayı oluşan dökülmeler bu sayede rafa kalkmış oluyor genetik saç dökülmelerine en iyi yöntem fue yöntemi ile saç ekimidir Fue yöntemi uygulamasından sonra iyileşme çok hızlı gerçekleşir ve kişi sosyal hayatına kaldığı yerden devam edebilir.

    Batman saç Ekimi sırasında kişiye oluşacak ağrıyı ortadan kaldırmak için lokal anestezi uygulanır ve sadece ekim işleminin gerçekleşeceği alan uyuşturulur Fue yönteminde fue motoru denilen ince uçlu cihazla ekim yapılır böylece daha hızlı sürede ekim işlemi tamamlanır. Ne kadar saç kökü nakledilmiş ise hemen hemen aynı miktarda saç teli çıkar, bir seansta kişinin ense bölümünün sağlıklı olduğu takdirde 4000-7000 arası saç teli alınıp ekilebilir. Fue sayesinde kişi tamamen kelse bile göğüs ve bacak kılları alınarak saç ekimi uygulaması yapılabilir. Fue daha önce ekilmiş kötü bir saç ekiminin düzeltilmesinde ciddi başarılara imza atmış bir yöntemdir.Batman’da uygulanan saç ekimi ile kişi beklentilerine ve hayallerine kavuşarak kötü dış görüntü psikolojisinden de arınmış olur
    Fue yöntemi ile gerçekleşen ekim sonuçları son derece doğal görünümlü olup batmanda saç ekimi ve fue yöntemi adı altında hastaların en fazla talep ettiği yöntemdir, her açıdan kalıcı ve kesin çözüm sunmaktadır. Saç ekiminde en iyi adres olarak rahatlıkla Larissa’yı tercih edebilirsiniz deneyimli uzman kadro ile çalışmalarımıza son teknolojilerle dewam etmekteyiz .

    Saç Ekimi Fiyatları Batman hakkında detaylı bilgi almak içi Larissa Güzellik, Saç Ekimi ve Lazer Epilasyon Merkezinin sizler için hazırladığı Saç Ekimi Batman mikro sitesini ziyaret edebilir ve aklınıza takılan herşeyi öğrenebilirsiniz.

    Kaynak:www.larissaguzellik.com

    Batman Saç Ekimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setezel -- 10 Aralık 2017; 6:48:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.