Şimdi Ara

Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • anlıyorum. 2009 da Batı Avrupa'ya açıldım. Farklı ülkelerde yaşadım. eğitimlerimi tamamladım ve şimdi Almanya'dayım. ilk zortlama yani bu saçpa düzenin yamuğunu , İngiltere'de gördüm. Brexit ile tavan yaptı. Sonra babamın ısrarı ve eşimin bedava eğitimden dolayı Almanya'ya geldik.


    Allah belasını versin bu ülkenin.


    tüm devlet siyaseti yahudilerin kontrolünde. medya, yahudilerin elinde. kime neyi kazandıracaklarsa, ellerinden geldiğince saçma salak yöntemlerle deniyorlar. mesela son seçim: Afd'ye sorulan sorular "sınırları nasıl savunacaksınız?" . Afd'li vekilin cevabı "yasaların bize izin verdiği sınırlarda". Melez moderatörün tepkisi "ırçkı mısınız" ... ZDF ve ARD denilen tekel kanallar sözüm ona devlet kanalı ha. her ay 20 euroya yakın vergi alıyorlar.


    bunu üstteki konuşmayı 26eylül 2021 seçimleri için ZDF adında devlet kanalında duydum.



    neyse uzatıcam. Türk mühendislerden 50 küsür kağıt kürek isterken, ne idiğü belirsiz ortadoğulu ve afrikalılara kapılarını sorgusuz sualsiz açıyorlar. kaç tane alman tecavüze uğruyor, ama failleri fransa ingiltere gibi ülkelere kaçtığından, alman tecavüze uğradığı ile kalıyor. en son 2 hafta önce 16 yaşında alman kızın içeceğine ilaç atıp uyutup, günlerce tecavüz etmiş afgan ve suri gurubu. kız ölüyor işkenceden vs. neyse ... suçu afgan üstleniyor. muhtemelen kültürel şok indiriminden 4 5 yıl ceza alıp 2 yıl yatıp çıkacak.


    neyse böyle örnekler çok. işte öptüğünüz batı.



    bunları görünce ister istemez insan daha milliyetçi oluyor. hele ki sağda solda çalışmayan etmeyen sürekli sorun çıkaran arapları görünce, Atam bunları görmüş de boşuna nefret etmemiş diyorsun. Ben part time işte çalışıyordum. eylül sonu gibi çıkıcam dedim kendime. 2 hafta rapor aldım vs. bunu niye yaptım? karşımda mesela arap aile geldi. mısırlı! bakın suriyeli değil, savaştan da kaçma değiller. 2011 de gelmişler (bunu sokağımızda oturan almancı aileden biliyoruz) işte geldiğinde 1 veledi vardı ve ayrıca hamilyeydi. hemen 3. yü yaptılar. kocası boşadı. 40 yaşında adam 20 yaşında başka bir arap alacakmış. muhtemelen ondan da 3 4 çıkartır.


    neyse ...


    sizin o ayıplıp bayıldığınız almanya'da artık sokaklarda arapça dinliyoruz :) bir tane alman da çıkıp "noluyor kardeşim" diyemiyor. öyle bir sindirmişler ki bunları; Ancak Türklere düşman kesilirler. bu arada 50 yılda Türkler 3 milyon olamamışlarken, bunlardan 5 milyon getirdiler. 50 yıl boyunca en ağır işte çalışan Türklere her çirkefliği yapan alman, şimdi okullarda "arapça seçmeli dil dersi" olarak alacak 2023 de!


    Türk çocuğu tenefüste okulda Türkçe bile konuşamazken arasında, almanın araplara yaptığı işte liberal sol zekanın ürünüdür.


    2 haftadır evdeyim. karşıda terkedilmiş dul her sabah arapça açıyor. yetmiyor sokağın karşısında başka bir arap var fransa'dan gelmeymiş . o da son ses açıyor vs. sokakta arapçalar dinliyoruz artık.


    işte bu yüzden diyorum. Kalkın gelin, alman aşıkları. o almanların yaşadığı alanları değil de gerçek almanya'yı gösterin. otobüslerini mesela ... otobüs bir sosyal platformdur. ama yok. tek tük birkaç bin kalan alman köylerini gösterip, "elemanya bu dur gardhaşım" demekle olmuyor. düsseldorf'a gidin... o meşhur düsseldorf olmuş kandahar. ancak birkaç semti'nde yaşanır. geri kalan her yer ghettoya dönüyor.


    bu batı demohrazizi bır hariga dosthum ... Madımakta insanı yakan şeriatçıyı manheim'da besler. kafa kesen basev'in adamı Berlinde ortaya çıkar. Usame Ladin'in sağ kolu Nürnberg'de ortaya çıkar. pkkyı besler. Türkiye düşmanlığı ne varsa destekler liberal sol batı.


    işten de çıktım. baksınlar bana da bundan sonrasında. eşimin eğitimi bitene kadar böyle. 3200 euro maaşımın 1000 eurosunu bu araplara bedavan Alman devleti vergi adı altında versin diye gelmedim buraya. madem batılılar eşşek olmaya meğilli, bir semer de ben vururum. Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ... 




    Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ...Rheinische Postyoutube
    Bei einer Massenschlägerei in einem Düsseldorfer Einkaufszentrum sind vier Menschen verletzt worden. 15 bis 20 Personen waren an der Schlägerei in den Schadow-Arkaden beteiligt, vier wurden verletzt. Ein Streit am Buffet war wohl der Auslöser. Ein Video dokumentiert den Moment, in dem die Gewalt eskalierte.
    https://www.youtube.com/watch?v=DHn3SYLN38c

    dil örneğini vermişken


    mesela alttaki kanala bakın. arapça eğitim veriyor, devlet kurumu... Türkçe var mı? YOK!



    Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ...Studienkolleg Düsseldorfyoutube
    Keine Ahnung von Arabisch? Macht nix. Zum internationalen Tag der arabischen Sprache liefert uns unsere Studenten einige Infos. Im Rahmen der Language Days der Vereinten Nationen gilt der 18. Dezember als Welttag der arabischen Sprache. Die arabische Sprache gehört zur semitischen Sprachfamilie und wird heute weltweit von über 400 Millionen Menschen als Muttersprache oder Zweit- bzw. Fremdsprache gesprochen. Dabei umfasst die Sprache eine Vielzahl unterschiedlicher Sprachformen und Dialekte, die sich von Land zu Land teilweise stark unterscheiden. Das führt dazu, dass das Hocharabisch in den meisten Ländern nur selten zur mündlichen Kommunikation eingesetzt wird. Der raue Eindruck der arabischen Sprache entsteht durch die zahlreichen tief in der Kehle beziehungsweise am Gaumen gebildeten Laute. Arabisch ist in vielen nordafrikanischen Staaten und in vielen Ländern des Nahen Ostens sowie bei den Vereinten Nationen Amtssprache. Im Jahr 2010 führte die UNESCO den Internationalen Tag der arabischen Sprache ein, der am 18. Dezember 2015 gefeiert wird. Als Datum wurde der Tag gewählt, an dem die arabische Sprache 1973 als offizielle UN-Sprache anerkannt wurde. #Tagderarabischensprache #Studienkollegdüsseldorf #arabischsprache
    https://www.youtube.com/watch?v=cZDGHnEsv0A

    batı avrupa bitiyor beyler uyandırayım :) Daha da beter olurlar umarım... Türkiye siyasetini katmıyorum. Sadece Alman devletinin yürüttüğü saçma sapan ve büyük çöküşü hızlandıran durumdan bahsettim Almanya sever arkadaşlara. Ben burada kalmıycam. Eşimin eğitimi bitene kadar buradayız.




    Not: "Liberal sol mu olur" diyeceklere:

    Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ...en.wikipedia.org
    Liberal socialism - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Liberal_socialism

    (biraz ballandırarak anlatıyor ama en güzelini ümit başkan youtube üzerine bir short videoda anlatıyor)








  • Vay be hitler yahudi temizliği yapıyordu şimdi hüküm sahibi yahudiler he çok ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen durduk yere bilmem kaç milyon tane insanı katledersen onlar da gelir torunlarının canını çıkartır. Holokost yapılacağına sınır dışı edilebilirlerdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye gelmemekten ne olduğunu bilmiyorsun ülkede. Tamam Almanya kusursuz değil de senin yakındığın araplardan burada Almanya'nın 4 - 5 katı var. Yazını gören de Tr'de arap yok sanar.
    Klişe olacak ama beğenmiyorsan gel buraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardeşim yurt dışından vatani sevmek kolay dinci-Atatürkcu olmak cok kolay en guzel watan bizde oh yeah kahrolsun batili ulkeler onlarda refah buranin 10 kati ama olsun bizim osuruktan ideolojilerimiz kesinlikle daha iyi oğ yeağ

    Beyni yıllarca yikanan tipler simdi gelip bana saglam sovecek aksam da anneeaaağ gene mi bulgur yeaağ diye aglayacak

    Ben yurt disina gitsem bu ülkenin adini bile ağzıma almam birak ideolojilerini

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Diktatör olursam almancilarin ve dışarıda yasayan Türklerin her türlü ifade özgürlüğünü anayasal olarak engelleyecegim

    Konusanlari vatandasliktan atacam ulkeye gelirlerse muebbet verecem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahudilerle tekrar dost olmamiz lazim


    adamlarin arkasi saglam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahudiler bütün milletleri kölesi etmeye calisiyor. amaç diğer ırkları boyunduruğu altına almak. sol ideolojiler sjwler bunun için çıkartıldı yine yahudiler tarafından. amaçları bütün irklarin vicdanina oynamak ve iliklastirmak. adult endustrisi diziler filmler netflix vs hepsi bunun icin cabaliyor. Yahudilerin yönetici sinif oldugu tek bir dünya devleti kurulacak. ulusalcilar butun dunyada dislanmaya basladi. ve ayni zamanda yukseliyorlar. buyuk bir catisma olacak küreselciler ve milliyetciler arasinda.

    Hitler tüm bu gerçekleri gören bu uğurda ölen bu yola baş koymuş bir dava adamiydi ruhu şad olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 6 Ekim 2022; 15:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    işten de çıktım. baksınlar bana da bundan sonrasında. eşimin eğitimi bitene kadar böyle.


    Türkiye'de çalışmayana değil aylık maaş, üstüne bir de faizli olarak devlet her ay GSS borcu kitliyor. Faiz haramdır diyen adamlar çalışmayana faizli borç kitliyor ve borcunu ödemediğin sürece devlet hastanesi sana bakmıyor. Elin Surisi de gelip bedavadan çatır çatır hastanelerini işgal ediyor, sen bunlar yüzünden hastane için sıra alamadığından tedavi olamıyorsun bekliyorsun.

    Türkiye iyice boka batmış Almanları uyandırmak lazım yol yakınken önlem alsınlar. Zira en kötü haliyle bile Alman-Türkiye arasında yine uçurum var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Ekim 2022; 17:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    öyle kolay değil. yani arbeitsamt var bildirmen gerekli işi bıraktığını. adamlar söyledim birkaç hafta önceden durumu ilettim. bismillah dün öğken bir numara aradı, ama açmamıştım. sonra gene başka numara aradı ama telefon kızımın elindeydi o açtı. o yüzden açmış oldum yani. pattt. guten tag her ...., rufe ich Sie von Arbetsamt vs vs. dedim scheisse!


    bak ben Türküm ya. Çalışıcam, tahsilliyim! beni hemen yine çalıştırmak istiyor alman devleti! ama yemin ediyorum. buraya yaşayan sol görüşlü almancı bir abi var. Bana faslı gösterdi yaşadığı evi. 20 sene mi kaç sene önce fransa'dan gelmiş. tipik arap 4 5 çocuklu. adam 20 sene çalışmamış. sonra işe giriyor gösteriyor. festvertratg yani bitiş tarihi olmayna iş sözleşmesi yapıyor. 100k da çekiyor kenardan, sonra fas'a kaçmış. 20 sene devlet adama eşşek yükü ile çocuk parası ek çocuk parası kira yardımı aile yardımı vs diye ayda ortalama 3500 euro vermış.


    ben fulltime kastığım hafta 3200 alırken, sırf fulltime diyerek benden 1000 eurosunu vergi olarak kesmiş... senede koysan 12.000 euro para yapar. eşimde eğitim alıp hem de staj parası kazandığı için o da geçen yıl ortalama ayda 500 ödedi.



    yani 6000 euro da ondan vergi kestiler. biz karı koca 18k yılda vergi ödüyoruz.


    neden ?



    karşı komşum dul arap gibileri gelip, çoğalsınlar da bize sabah akşam arapça müzil dinletsinler, daha da çocuk basıp 7 24 merdivenlerde çocuk çığlıkları duyalım diye bunu ödetiyor alman devleti.



    ben saklamıyorum. ben seküler sistemi destekleyen inançlı biriyim. sen de bunu okurken şahitsin! yemin ediyorum ... keşke eşimin okulu şu dakka bitse de diplomasını alıp onun Bulgaristan'da köyüne dönmüş olsak yarın. bıktım ben vallahi bıktım. 4 seneyi aşkın ingiltere / londra'da yaşadım. şimdi ise almanya'nın keşme keşliğindeyim. hayatımın 10 senesini bu aptal batı avrupa ülkelerinde harcadım. keşke Türkiye'de ekonomik durum iyi ve sosyal yapı kültürel eğitimli olsaydı; o zaman eşimi Türkiye için ikna edebilirdim. yarın sabah 9 da yine karşımdaki dul arap komşum açacaktır müziği hava iyi olursa tekrardan. yarın sabah senin için video çekicem. diğer sokağın karşısındaki arap komşu kaçta açar müzik belli olmuyor. ama hava iyi olunca balkonlu odanın kapısını açınca tüm sokak olarak arapça dinliyoruz Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ... 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Ekim 2022; 20:42:9 >




  • adamların arkası sağlam değil. modern tefecilik yani kanunlarla kurulan tefeci sistem ; diğer adı ile BANKACILIK admaların elinde. sen iki ülke Türkiye ve Arabistan aranızda petrol alıyorsunuz. Petrolu nedense dollar üzerinden alıyorsunuz. bu doları ya amerikan tefecisinden ya da bankalarından alacaksınız. bu bankalar size yüksek fiyattan doları satıyor (burada kar koyuyor), işlem ücreti komisyon kesiyor (buradan koyuyor), ayrıca kendi sistemi ile transfer ediyor (buradan da koyuyor) ve para elinize uşalıyor.


    yani Türkiye ve Arabistan petrol satışından birisi %10 gereksiz yere daha pahalıya alırken, diğer ise %10 karından feragat ediyor.



    işte S&P , Fitch gibi yahudi güdümlü tetikçi finans şirketleri bu yüzden var. Yahudilerin kontrolündeki doları elinde tutan global tetikçileri yönlendirmek onlara hedef göstermek için var.


    rusya'da bu yüzden ukrayna ile uğraştırılıyor. putin , hindistan ve çin ile anlaşma imzaladı. hindistan rus gazı ve petrolünü alırken rus parası ruble ile öderken, rusya ise hindistan'dan alacağı gıda ve ürün tedariklerinde ise hint rupisi ödeyecek. yani aradan bu dollar yani amerikan yahudi bankerleri atılmış oluyor. aynı olayı Çinle de yapıyor rusya. hatta 2024 için Türkiye ile de aynı olayı yapmayı düşünüyor.


    işte amerikan yahudisinin doları aradan atılınca, adam sana papaz oluyor. Rusya'nın başına ukraynayı o yüzden bir yahudi piyon ile bela ettiler.


    batı medyasında şirin gösterilen hiç birşey gerçek değil. ukrayna'da şu an meclis kapalı! yahudi darbesi yapıldı. muhalefet partili veikiller öldürüldüler veya hapisanedeler. şu anda zelinsky denilen yahudiye muhalif bir gazeteci bile yok ülkede.


    ülke tamamı ile azov denilen nazi artığı amerikan destekli miltarist bir gurubun elinde. şu anda halktan zorla insanları askere alıp, cepheye sürüyorlar. tabi batı bunu size anlatmıyor.





    azov denilen nazi gurubu, ukrayna ulusal polisine bile silah çekiyor. şu anda adamlar resmen diktatörlük ile ülkeyi yönetiyorlar. videoyu kendin izle. gariban birinin motorunu çalan azov askerini, ukrayna polisi göz altına almaya çalışıyor ama; naziler polise silah nişanlayıp mermiyi sürüyor. eylülün ilk haftasından video.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Ekim 2022; 20:52:41 >




  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Hocam doğrudur, inanırım. Gurbette 20 seneden fazladır yaşayan akrabam var. Yani anlattığı şeylerle senin anlattıklarının kesiştiği noktalar var. Gerçekten devletin bu yardım olayının çok ciddi suistimal eden insan yığınları var. Yahu amcam diyor ben 20 seneden beri çalışıyorum bir şekilde geçiniyorum adam hiç çalışmıyor bütün gün gezip tozup harcama yapabiliyor. Bu nasıl iş anlamıyorum diyor. Yine vatandaşlık konusu da sıkıntı. 20 seneden fazladır oradasın sana gelince her türlü zorluk başka asalak yaşayan tipler öok kısa sürede vatandaş olabiliyor. Çok adaletsizce.


    Ancak şikayet ettiğin o Arap göçmen, sığınmacı vs sorunu burada daha beter. Yani Almanya ile ilgili şikayet ettiğin mevzuları 2, 3 ile çarp Türkiye çıkıyor ortaya. Burayı da Arabistan'a çevirdiler zaten. Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ... Burada Afgan'ı Pakisi de var. Ortadoğu'da ne kadar insan varsa burada. Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ... 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    ben bu yüzden liberal solu eleştiriyorum. Ecevit solu mu kaldı?


    sana örnek verdim. madımakta insan yakanları da besliyor burada, şeriatçı kaplancıları da ... diğer yandan pkk mkk asalacı basaevci vs ne varsa besliyor. çünkü alman devletini alman yönetmiyor. Avrupayı bile almanlar yönetmiyor.




    Batının liberal sol politikaları sayesinde son 15 yılda daha milliyetçiyim ve Atatürk'ü daha iyi ...


    bak soldakini tanımıyorsundur bile. gizli lider o... soy isim alman ama tip belli ediyor herşeyi. zaten onun insanlarının birkaç benzer tipi var. bir defa farkına varınca kolayca anlıyorsun.


    Suriyeliler konusuna:


    Alıntı

    metni:
    Baykal: Erdoğan'ın yasağını kaldırmak iftiharımızdırDeniz Baykal, Başbakan Erdoğan'ın siyasi yasağıyla ilgili karardan gurur duyduğunu belirtti. (28.03.2013)



    yani erdoğan giderse yerine gelecek chp'nin batılı liberal soldan bir farkı olmayacağından, sen suriyelileri geri göndermeyi unut. global bir toplum mühendisliğine başlandı Dünya çapında...



    kafamı attıranda bu. bu kadar olan biteni normal karşılayan aptal bir güruh var Dünya genelinde. Toplumlar inanılmaz şekilde aptallaştırılıyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.